fbpixel

Search icon
Search
Τα belt trends που θα αναβαθμίσουν κάθε outfit στο λεπτό
THE LOOK

Τα belt trends που θα αναβαθμίσουν κάθε outfit στο λεπτό

Ανακαλύψτε τις πιο on-trend ζώνες για αυτή τη σεζόν!


Ψάχνετε τον τρόπο να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε ένα ολόκληρο closet revamp; Κι όμως, υπάρχει τρόπος! Μερικές φορές χρειάζεται απλώς να υιοθετήσετε τις σωστές τάσεις στα αξεσουάρ για να δώσετε νέα ώθηση στην γκαρνταρόμπα. Μην ξεχνάτε πως  ενώ η μόδα επιστρέφει στα βασικά, ιδιαίτερα μέσω της quiet luxury αισθητικής, η γοητεία βρίσκεται περισσότερο από ποτέ στα αξεσουάρ. Ένα ενδιαφέρον ζευγάρι παπούτσια, το σωστό κόσμημα, μια τσάντα που κάνει τη διαφορά... Αλλά και η ζώνη, την οποία επιλέγετε για να τονίσετε τη σιλουέτα σας ή να απογειώσετε μια εμφάνιση που με την πρώτη ματιά μοιάζει πολύ κλασική και αναμενώμενη.

Cowgirl style, jewel, studded...ανακαλύψτε τη λίστα με τις πιο in belts of the season και διαλέξτε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα

The Western buckle belt

a4ec985167c27067983027ba887a1457.jpg
Image source: Ralph Lauren

Η ζώνη που πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν δεν είναι άλλη από την κλασική cowboy με χαραγμένη, στρογγυλεμένη αγκράφα. Ακολουθώντας τα βήματα των cowboy boots & hats, πρόκειται να κατακλύσει το street style και αποτελεί μια απόλυτα American old school τάση που έχουμε λατρέψει!

The artistic belt

00005-tom-ford-spring-2024-ready-to-wear-credit-detail-gorunway.webp
Image source: Tom Ford

Την είδαμε στο Milan Fashion Week στο πολυαναμενώμενο Tom Ford show - και μας έχει μείνει αξέχαστη. Πρόκειται για ένα πιο αφηρημένο σχέδιο που θα κοσμίσει τα outfits of the season. Ταιριάζει άψογα με fitted, minimal φορέματα.

The all-over stud

img-4612.jpg
Image source: @clairerose

Κυκλοφορεί εδώ και χρόνια, και μπορεί πανεύκολα να αναβαθμίσει κάθε look. Παραπέμπει σε ένα boho chic look, όμως πλέον, έχουν πάρει μια πιο quiet luxury make-over. Πάρτε έμπνευση από το συγκεκριμένο monochromatic look με tailored pants, για τις smart casual εμφανίσεις σας. 

Chain belt

required-the-chain-belt.jpg
Image source: @styleappetite

Η άκρως απαραίτητη ζώνη με αλυσίδα είναι το απόλυτο αξεσουάρ για να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας - με αέρα 90's. Εντοπίστηκε στις επιδείξεις μόδας Chanel Cruise 2024 και La Vacanza by Versace, και προτιμάτε από πολλές A-listers στα street style look τους, όπως Bella Hadid και Dua Lipa. Προτιμήστε τες layered over ένα φόρεμα, ή με ένα απλό denim παντελόνι, tank top και απλό πανωφόρι - όπως σακάκι, ή παλτό. 

Embellished belt

p00772689-b1.jpg
Image source: Blumarine/Mytheresa

Παραπέμπει στη ζώνη-αλυσίδα, όμως είναι πιο γεμάτη με charms. Μπορείτε να την επιλέξετε σε πιο Western ή πιο playful στιλ με λουλούδια ή κοχύλια (όπως τη συγκεκριμένη της Blumarine). Ένα must-have για πάνω από ένα μακρύ φόρεμα, πάνω από ένα σακάκι, ή μέχρι και με cargo pants - για μια αντίθεση που θα τρανήξει την προσοχή. 

The thin belt

snapinstaapp-376830067-1349235042658312-6564238026395253316-n-1080.jpg
Image source: @jessieandrews

Για ένα απόλυτα ισορροπημένο, αλλά και άκρως ενδιαφέρον look που υπακούει, ταυτόχρονα στις fashion προτάσεις, παίζουμε με τις αντιθέσεις τόσο στη χρωματική πλευρά όσο και στους όγκους. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδυάσετε τη λεπτή σας ζώνη με ένα μακρύ φόρεμα ή ολόσωμη φόρμα. Φυσικά, μπορείτε να την φορέσετε με τα denim ή tailored pants σας σε πιο everyday looks.