fbpixel

Search icon
Search
Hello June: Tα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο στη διάρκεια του Ιούνη
LIFE & CAREER

Hello June: Tα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο στη διάρκεια του Ιούνη

Ένας μήνας γεμάτος με δυνατές στιγμές και εξελίξεις!


Υπάρχουν αυτοί που πιστεύουν στα ζώδια κι αυτοί που δεν ασπάζονται τις συγκεκριμένες απόψεις. Υπάρχουν αυτοί που εμπιστεύονται τις προβλέψεις κι αυτοί, που θεωρούν πως την τύχη την κρατάμε στα χέρια μας. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, μοιάζει σίγουρο πως σε κάποια στιγμή της ζωής σας, αισθανθήκατε μία ταύτιση με τις προβλέψεις και τις εκτιμήσεις, ανάλογα με το δικό σας star sign. Με τον Μάιο να έχει φτάσει κι επίσημα στο τέλος του και τον Ιούνη να αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για fresh starts σε όλους τους τομείς, αξίζει να κάνουμε focus στα πιο τυχά ζώδια του μήνα.

Νέος μήνας, νέα ξεκινήματα!

A brand new page

Ένας μήνας γεμάτος με έντονα συναισθήματα. Ο Ιούνιος δε χαρακτηρίζεται τυχαία ως ο πιο δυνατός μήνας του φετινού καλοκαιριού. Το πάθος, η δημιουργία, ο έντονος ερωτισμός, η επικοινωνία, αλλά και τα ταξίδια έρχονται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο, σε μία περίοδο που μοιάζει πολύ ευνοϊκή για συγκεκριμένα ζώδια. Η σύνοδος του Δία με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Ταύρο στο ξεκίνημα του μἠνα, σε συνδυασμό με την συμπόρευση του Άρη και της Αφροδίτης στον Λέοντα, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες, προκειμένου να κάνουν την εμφάνισή τους νέες ευκαιρίες που ευνοούν την πρόοδο και τις θετικές εξελίξεις για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδιακού. Τo make the long story short, ο Ιούνης αυτός προβλέπεται γεμάτος με εκπλήξεις και εξελίξεις, αρκεί να αφήσετε τον εαυτό σας να βγει για λίγο από την comfort-zone του και να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε τομείς, που ενδεχομένως μέχρι τώρα έμοιαζαν με κάτι μακρινό και ξένο. Αφεθείτε, πειραματιστείτε και δείτε την καθημερινότητά σας να αλλάζει, στο ξεκίνημα ενός super-hot καλοκαιριού!

Luckiest zodiac signs

Κριός

shutterstock-607098902.jpg

Χωρίς κανένα απολύτως ίχνος υπερβολής, ο Ιούνιος μοιάζει να είναι ο καλύτερος μήνας του φετινού καλοκαιριού για το ζώδιο σας, δεδομένου πως ο Ερμής βγαίνει από τη σκιά της ανάδρομης πορείας του στον Ταύρο, κάτι που αφορά -σε σημαντικό βαθμό- τις επαγγελματικές και οικονομικές σας εξελίξεις.Το διάστημα έως και τις 11/06 είναι το πιο ιδανικό, για πρακτικές λύσεις, ενώ δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν στο δρόμο σας πολύ καλές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, που ευνούν την εξέλιξη και την πρόοδό σας. Παράλληλα, ο Ιούνιος, αυτός, προσφέρεται για μικρά getaways, τα οποία ήρθε η ώρα να προγραμματίσετε κι αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε -ειδικά αυτό το διάστημα- είναι ότι δεν υπάρχουν όρια ούτε για όσα σκέφτεστε, αλλά ούτε και για αυτά που μπορείτε να καταφέρετε. Θέματα που σχετίζονται και με σπουδές ή εξετάσεις μπορεί να σας απασχολήσουν. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα λειτουργεί ευεργετικά για εσάς κι ευνοεί νέους έρωτες, φλερτ, εξόδους και γνωριμίες και θα δείτε την ενέργειά σας να αυξάνεται σε εντυπωσιακό βαθμό. Enjoy!

Σκορπιός

shutterstock-2004451736.jpg

Κακά τα ψέματα, ο Μάιος ήταν ένας δύσκολος κι άκρως απαιτητικός μήνας για όλους -σχεδόν- τους Σκορπιούς. Από την πρώτη, μέχρι και την τελευταία -κυριολεκτικά- ημέρα, σας γέμισε με ανάμεικτα συναισθήματα και σε ορισμένες περιπτώσεις, σας στέρησε πράγματα και ανθρώπους, που πραγματικά είχατε ανάγκη. Τα καλά νέα -ωστόσο- είναι ότι ο Ιούνης είναι ένας super-ευεργετικός μήνας για εσάς! Πρόκειται για έναν μήνα, που θα αναδείξει τις επαγγελματικές σας επιτυχίες, αλλά και την πρόοδο σας κι έχοντας αφήσει πίσω σας όσα προηγήθηκαν, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, για κάθε τομέα της ζωής σας. Στις 02/06 η σύνοδος Δία-Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποια νέα γνωριμία που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην μετέπειτα ζωή σας, ενώ θα αλλάξει σημαντικά το σκηνικό και στις ερωτικές σας σχέσεις. Σε κάθε περίπτωση -ωστόσο- θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο Ιούνιος, είναι ένας μήνας που μπορεί να φέρει πολλές και σημαντικές αλλαγές-ευκαιρίες στην επαγγελματική καριέρα, ειδικά όσων είναι γεννημένοι κοντά στο τέλος του δευτέρου ή στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Συγκέντρωση, αισιοδοξία και σύντομα, τα πράγματα θα γίνουν πολύ-πολύ καλύτερα...

Ταύρος

shutterstock-1202750713.jpg

Ένα ακόμη ζώδιο που προέρχεται από μία δύσκολη και σκληρή περίοδο, αλλά τώρα βλέπει την τύχη να του... χαμογελάει! Αν ανήκετε κι εσείς στην οικογένεια των Ταύρων, τότε μπορείτε να πάρετε μία μεγάλη ανάσα και να δείτε το μέλλον -και στην προκειμένη περίπτωση αυτό το καλοκαίρι- με μεγαλύτερη και περισσότερη αισιοδοξία. Ο Ιούνιος, μοιάζει ιδανικός για ένα νέο ξεκίνημα, αφήνοντας πίσω όσα έχουν προηγηθεί, καθώς -πλέον- το τοπίο ξεκαθαρίζει και τα πράγματα δείχνουν να μπαίνουν σε μία τάξη. Κυρίως, πλησιάζοντας στις 18/06 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικά ή οικονομικά, αν και χρειάζεται ιδιαίτερη και σίγουρο όχι βιαστικές κινήσεις. Την ίδια στιγμή, η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επικοινωνία κι ευνοεί την εμφάνιση και την αύξηση νέων γνωριμιών, με τον τομέα των σχέσεων να αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον και να μπαίνει σε πρώτο πλάνο αυτόν τον μήνα. Fresh starts, super-fresh opportunities.

Εnjoy your summer!