fbpixel

Search icon
Search
Hello February: Πώς θα είναι ο νέος μήνας για κάθε ζώδιο
LIFE & CAREER

Hello February: Πώς θα είναι ο νέος μήνας για κάθε ζώδιο

Όλες οι προβλέψεις και ο πολύτιμος λίθος που ταιριάζει στον καθένα


Ο δεύτερος μήνας του νέου έτους φέρνει αλλαγές και καινούριες αρχές σε πολλά από τα ζώδια του αστρολογικού χάρτη. Αναζητήστε το δικό σας «καταφύγιο», όπου αισθάνεστε ασφάλεια και πραγματικά ο εαυτός σας, και αφήστε τη ζωή να σας παρασύρει στο όμορφο ταξίδι της! 

Παρακάτω, ανακαλύψτε τις προβλέψεις του Φεβρουαρίου!

Κριός 21.3-20.4

Λέτε ότι δε σας ενδιαφέρει η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όμως μέσα σας γνωρίζετε καλά ότι αυτό δεν ισχύει. Γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφος ή ο έρωτάς σας το ξέρει. Ο Φεβρουάριος τελειώνει με μια ερωτική διέλευση που σας βάζει «φωτιά».


Ταύρος 21.4-20.5

Αυτός ο μήνας είναι γεμάτος υποχρεώσεις για εσάς. Τα κίνητρά σας για εργασία θα πολλαπλασιαστούν, κι αυτός ο τομέας θα μετατραπεί στην κύρια δραστηριότητα της ζωής σας αυτήν την περίοδο. Προσέξτε την υγεία σας και υιοθετήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.


Δίδυμοι 21.5-21.6

Η κολακεία θα σας κάνει σίγουρα ευτυχισμένους, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς μερικοί άνθρωποι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την εύνοιά σας, για να μπορέσουν αργότερα να την εκμεταλλευτούν. Αφιερώστε χρόνο στο σπίτι σας και στην προσωπική σας ζωή.


Καρκίνος 22.6-22.7

Καλό θα είναι να αφήσετε στην άκρη δραστηριότητες που δε σας προσφέρουν ευχαρίστηση. Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας αναγκάσει για πράγματα που δε θέλετε. Πείτε αυτό που σας ενοχλεί και διεκδικήστε τα δικαιώματά σας. Αυτή θα είναι μία περίοδος αλλαγών.


Λέων 23.7-23.8

Νιώθετε την ανάγκη για ξεκούραση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό αυτήν τη στιγμή. Καλείστε να μείνετε και να «αγωνιστείτε» λίγο ακόμη. Παρ’ όλα αυτά, μπορείτε να βρείτε νέες ασχολίες που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Δοκιμάστε καινούρια hobby, όπως η yoga.


Παρθένος 24.8-22.9

Μπορεί να έχετε διαφορετικές ιδέες και απόψεις για το μέλλον από τους κοντινούς σας ανθρώπους. Για να αποφύγετε περιττές παρεξηγήσεις, θα πρέπει να συζητήσετε τα πάντα με ηρεμία. Σας κατακλύζει θετική ενέργεια, ενώ τώρα είναι η στιγμή για να λάμψετε.


Ζυγός 23.9-22.10

Αν αισθάνεστε πιεσμένοι, μη διστάσετε να ζητήσετε συμβουλές. Δεν είναι κακό να κάνετε αυτοκριτική και να παραδέχεστε τα λάθη σας. Έτσι, θα δείτε και ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι. Προσπαθήστε να είστε δημιουργικοί - ποτέ δεν ξέρετε πού θα ωφελήσει!


Σκορπιός 23.10-22.11

Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Η ανακούφιση που θα νιώσετε θα είναι μεγάλη. Είναι ωραίο να υπάρχουν άτομα που σας ακούν. Τα πράγματα τον τελευταίο καιρό είναι μπερδεμένα και ήρθε η στιγμή να τα βάλετε σε τάξη.


Τοξότης 23.11-21.12

Ο Φεβρουάριος είναι αφιερωμένος στην κοινωνική σας ζωή και οι νέες γνωριμίες ευνοούνται. Οι άνθρωποι γύρω σας μιλάνε πολύ ωραία για εσάς και οι φιλικές σχέσεις ευδοκιμούν. Οι καινούριες επαφές σας θα είναι σημαντικές τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά.


Αιγόκερως 22.12-19.1

Παρόλο που η τύχη δεν είναι με το μέρος σας τον τελευταίο καιρό, σας περιμένει ένα καλύτερο μέλλον. Άλλωστε, πίσω από το σκοτάδι κρύβεται το φως και σύντομα θα είστε ξανά επιτυχημένοι. Χαλαρώστε, ασχοληθείτε με το σπίτι σας και προσέξτε θέματα υγείας.


Υδροχόος 20.1-19.2

Αυτήν την ιδέα που σκέφτεστε καιρό ήρθε η στιγμή να την υλοποιήσετε. Τα άστρα σάς εύχονται τα καλύτερα αυτόν τον μήνα, οπότε δεν έχετε παρά να αρχίσετε να εργάζεστε. Με το γιν και το γιανγκ σας σε απόλυτη ισορροπία, εκπέμπετε θετική ενέργεια.


Ιχθείς 20.2-20.3

Θα πρέπει να μαθαίνετε από τα λάθη σας και να μην υπερβάλλετε, γιατί οι προσπάθειές σας μπορεί να αποδειχθούν μάταιες. Ανοίξτε τα μάτια σας και αξιολογήστε την κάθε κατάσταση από όλες τις πλευρές της. Φροντίστε τον εαυτό σας και αφιερώστε του χρόνο.

Find out more: Κοσμήματα Lito, Link Jewellery