fbpixel

Search icon
Search
Star signs: Tο επάγγελμα που σας ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σας
LIFE & CAREER

Star signs: Tο επάγγελμα που σας ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σας

Ανακαλύψτε την αστρολογική σας κλίση!


Ο καθένας μας ξεχωρίζει για ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, το οποίο τον διακρίνει από τους υπόλοιπους, βοηθώντας τον να πετύχει τους στόχους του. Εάν κι εσείς ψάχνετε να βρείτε ποιο είναι το δυνατό σας σημείο, γιατί να μη δώσετε μια ευκαιρία στους πλανήτες σας να το αναδείξουν;

Παρακάτω, σας αποκαλύπτουμε τα επαγγέλματα που ταιριάζουν σε κάθε ζώδιο!

Κριός: Coaching

Εάν υπάρχει ένας οδηγός για επιτυχία, στον οποίο πρέπει να ορκίζεται κάθε Κριός, αυτό πρέπει να είναι η προπόνηση -σε όλες τις μορφές της. Κι αυτό γιατί ο Κριός μπορεί εύκολα να δει τη μεγάλη εικόνα και δε φοβάται να οδηγήσει τους άλλους προς μια επιτυχημένη κατεύθυνση. Είτε προπονούν τρίτους ή τον ίδιο τους τον εαυτό, οι Κριοί τα καταφέρνουν εξίσου καλά μέσω οικονομικών ή αθλητικών δραστηριοτήτων. Επίσης, τείνουν να έχουν πολλή ενέργεια, που διοχετεύουν όπου κι αν βρίσκονται. Το πάθος τους μπορεί να σας εμπνεύσει απίστευτα, αφού συχνά χρησιμεύει ως ένα πολύ καλό κίνητρο για τους άλλους.

304a9a95-3000-4bde-87b6-8d2aee170988.jpeg

Ταύρος: Συγγραφέας

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που απολαμβάνει τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Plus, το γεγονός ότι οι εν λόγω άνθρωποι αγαπούν ιδιαίτερα το διάβασμα -συνήθως καθώς χαλαρώνουν στο σπίτι- μας το κάνει πιο εύκολο να κατανοήσουμε, γιατί θα μπορούσαν να ευδοκιμήσουν στο πεδίο γραφής. Αυτό το χαρακτηριστικό τους, τους καθιστά τους καλύτερους συγγραφείς, δεδομένου ότι μπορούν να δημιουργήσουν περιπέτειες και να τις διηγηθούν στους άλλους ανθρώπους, μέσα από την άνεση του ίδιου τους του σπιτιού. Από την εμπειρία του στο διάβασμα, ο Ταύρος ξέρει τι είναι αυτό που κάνει ένα βιβλίο καλό και μπορεί συχνά να χρησιμοποιήσει αυτή τη γνώση του προς όφελός του.

Δίδυμος: Προσωπικότητα στα Μέσα Ενημέρωσης

Οι Δίδυμοι είναι ευφυείς, διασκεδαστικοί και κοινωνικοί. Γνωρίζουν καλά πώς να ξεχωρίζουν σε ένα δωμάτιο, γι' αυτό ταιριάζουν απόλυτα ως εξαιρετικές προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης. Σκεφτείτε τη δουλειά ενός παρουσιαστή, ενός ραδιοφωνικού παραγωγού ή ακόμη κι ενός Dj μπορούν να την κάνουν με μεγάλη ευκολία. Οι Δίδυμοι βλέπουν πάντα πολλαπλές προοπτικές, καθιστώντας τους εύκολο να παρακολουθήσουν και να ακούσουν οποιονδήποτε.

Καρκίνος: Διδασκαλία

Από τα δημοτικά σχολεία έως τα studio γιόγκα, οι Καρκίνοι τείνουν να αισθάνονται άνετα καθοδηγώντας μια τάξη κι αυτό οφείλεται στην ευγενή κι ενθουσιώδη φύση τους. Τα συγκεκριμένα ζώδια μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι καθηγητές, γιατί έχουν άρτια ικανότητα να φροντίζουν τους μαθητές τους. Δεν είναι εύκολο να βγει ένας Καρκίνος εκτός εαυτού, καθώς καταφέρνουν να παραμένουν ψύχραιμοι υπό πίεση, άρα είναι πράοι και υπομονετικοί δάσκαλοι.

299a7455-100e-460c-bfe9-30b5392b188e.jpeg

Λέων: Σύμβουλος Καριέρας

Οι Λέοντες είναι σπουδαίοι ως πρότυπα, αφού έχουν τη δυνατότητα να εμπνεύσουν εκατομμύρια ανθρώπους ή ακόμα και να τους συμβουλέψουν. Μπορούν να θέσουν ένα στόχο και να τον κάνουν πραγματικότητα. Προσφέρουν απλόχερα αποτελεσματικές συμβουλές, βασισμένες στην εμπειρία τους. Ένας Λέων μπορεί να μάθει τους τρόπους προσέγγισης του καθένα που γνωρίζει.

Παρθένος: Ιατρικές Επιστήμες

Ως το ζώδιο που δίνει τη μεγαλύτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, οι Παρθένοι θα γινόντουσαν εξαιρετική επαγγελματίες υγείας. Ως γιατρός ή νοσοκόμα πρόκειται να ικανοποιήσει πλήρως την επιθυμία τους για οργάνωση, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει την αίσθηση δοτικότητας και φροντίδας προς τους άλλους.

Ζυγός: Διπλωμάτης

Κανένας δεν ταιριάζει στο παιχνίδι της διπλωματίας περισσότερο από τον Ζυγό. Επιπλέον, κερδίζουν συνεχώς προσωπικότητες, επιτρέποντάς τους να είναι ιδανικοί υποψήφιοι για το σχολικό συμβούλιο, διάφορα συνέδρια, πολιτικά γραφεία ή ακόμα και τη Βουλή. Με σκληρή δουλειά, οι Ζυγοί μπορεί να πρωτοστατήσουν σε αυτόν τον τομέα, ενώ είναι ικανοί να κάνουν σημαντικές αλλαγές στον κόσμο γύρω τους, πετυχαίνοντας.

d204566e-30da-4abe-8889-c4f0189a7e3d.jpeg

Σκορπιός: Καλλιτέχνης

Είτε πρόκειται για μουσικό είτε για σκηνοθέτη, ο Σκορπιός δημιουργεί από ένα βαθύ πνεύμα συγκίνησης, που αγγίζει βαθιά τους άλλους και δεν τον απασχολεί η κριτική. Αυτό κάνει το συγκεκριμένο ζώδιο ταλαντούχο στις τέχνες. Παράλληλα, η ικανότητα να ακούν και να διαισθάνονται τι πραγματικά θέλουν οι άλλοι είναι μοναδική. Οι Σκορπιοί εργάζονται σκληρά και αναδιαμορφώνουν ξανά και ξανά τις ιδέες τους, αντλώντας συνεχώς δύναμη από την εσωτερική τους δημιουργικότητα. Και αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είναι εξαιρετικά πολύτιμα όταν δημιουργούν και προτείνουν στο κοινό κάτι καινούριο.

Τοξότης: Καθηγητής

Ο Τοξότης αναζητά συνεχώς την αλήθεια στον τομέα του. Οι άνθρωποι με ισχυρή επιρροή, σαν του Τοξότη γίνονται σπουδαίοι επιστήμονες, φιλόσοφοι και experts όλων των ειδών. Θα μπορούσαν ακόμη και να ωθήσουν μία έρευνα στον τομέα τους και να επιτύχουν κάτι θαυμάσιο για την ανθρωπότητα. Μπορούν να πουν μια γοητευτική ιστορία και να διδάξουν κάτι με έναν εντελώς νέο τρόπο, εμπνέοντας το κοινό τους να ακούει.

Αιγόκερως: CEO

Οι Αιγόκεροι είναι αυτό που λέμε "bosses" μέσα και έξω. Συνήθως μετατρέπουν το πάθος τους σε μια επιτυχημένη επιχείρηση, ενώ φέρουν καινοτόμες ιδέες στο κοινό ή στους εργοδότες τους. Η φυσική ικανότητα του Αιγόκερου να δημιουργεί ανάπτυξη «κουμπώνει» σωστά σε μία πολυεθνική. Το συγκεκριμένο ζώδιο έχει μια έντονη επιθυμία να κάνει τον κόσμο καλύτερο.

c34bdf88-83b9-46b7-bbee-504a311e7448.jpeg

Υδροχoός: Aνθρωπιστής

Οι Υδροχόοι συχνά θέλουν να δημιουργούν έναν πιο διασκεδαστικό και ελεύθερο κόσμο, ωστόσο γνωρίζουν ότι αυτό δε μπορεί να συμβεί όταν υπάρχει φτώχεια και ανισότητα, εξ ου και η ισχυρή τους θέληση υπέρ του ανθρωπισμού. Το συγκεκριμένο ζώδιο βρίσκει μεγάλη χαρά στο να δίνει σε άλλους και να δημιουργεί συστήματα που βοηθούν. Αγαπούν τον εθελοντισμό και πολύ πιθανόν να θέλουν να εργάζονται σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Η ηθική και το ένστικτο του Υδροχόου είναι αδιαμφισβήτητο.

Ιχθύς: Ψυχολόγος

Ο τομέας της ψυχοθεραπείας μαγνητίζει τους Ιχθείς, λόγω της έμφυτης γνώσης τους για την εσωτερική λειτουργία του νου. Αυτό σε συνδυασμό με την ενσυναίσθηση τους, τούς κάνει σπουδαίους θεραπευτές που αποδεικνύουν πώς τα συναισθήματα μπορούν να γίνουν η μεγαλύτερη δύναμή τους. Οι Ιχθείς ακούν και επικοινωνούν με τους ασθενείς τους, κάνοντάς τους να νιώθουν «φιλόξενα» και ξεχωριστά. Παράλληλα, τους δίνουν εξαιρετικές συμβουλές εξαιτίας της έντονης διαίσθησής τους.