fbpixel

Search icon
Search
Οι προτάσεις στα νύχια που θα λατρέψετε αυτόν τον Σεπτέμβριο
HAIR & NAILS

Οι προτάσεις στα νύχια που θα λατρέψετε αυτόν τον Σεπτέμβριο

Επιλέξαμε ένα - ένα τα σχέδια που θα κάνουν τα νύχια σας ακαταμάχητα


Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι η 1η Σεπτεμβρίου είναι η αρχή του φθινοπώρου. Στην πραγματικότητα, το φθινόπωρο δεν ξεκινά πριν από τις 23. Ως εκ τούτου, όταν πρόκειται να κάνετε το επόμενο μανικιούρ σας είναι βέβαιο πως θα έχετε πολλές επιλογές. Και ενώ ορισμένες ιδέες για νύχια διαθέτουν ζωηρά χρώματα, ώστε να «αποχαιρετήσετε» το καλοκαίρι, χωρίς να το αποχωρηστείτε τελείως, άλλες προτάσεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε την τέλεια ιδέα για μια ιδανική μετάβαση στην επόμενη σεζόν.

All everything

nails-flowers.jpg
@brushedbyb_

Αναζητάτε την απόλυτη χρωματική παλέτα του Σεπτεμβρίου; Αυτή η επιλογή μανικιούρ που φαίνεται αταίριαστη θα σας δώσει όλες τις αποχρώσεις, που θα γίνουν και οι δικές σας αγαπημένες για τη σεζόν που μόλις ήρθε. Κρεμ, χρώμα της καραμέλας, της ελιάς και φυσικά κόκκινο θα γίνουν ο ιδανικός τρόπος για να περάσετε σε αυτή τη μεταβατική περίοδο.

Mix up

nail.jpg
@joysedition

Δεν είστε έτοιμοι να αποχαιρετήσετε το καλοκαίρι; Τότε μπορείτε να διαχωρίσετε τα λευκά νύχια και τα tortoise, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό. Δε θα επενδύσετε ούτε σε ένα πολύ ανοιχτό χρώμα, ούτε σε ένα πολύ έντονο. Με άλλα λόγια, ο τέλειος συνδυασμός.

Crafty

nails-yOAsA.jpg
@nails_and_soul

Δεν χρειάζεται να βάψετε ολόκληρο το νύχι σας για να δημιουργήσετε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Αντιθέτως, μπορείτε να ακολουθήσετε μια πιο abstract και δημιουργική προσέγγιση, για φέτος το Σεπτέμβριο. Ακολουθήστε αυτό το μοτίβο και δείτε τι σας αρέσει για ένα μοναδικό μανικιούρ.

Olive Gold

nails1.jpg
@joysedition

Μια επιλογή που θα σας θυμίζει απόλυτα ελληνικά χρώματα, όπως αυτά της ελιάς, είμαστε σίγουρες πως θα τη λατρέψετε. Αναδημιουργήστε αυτό το olive mani και κάντε το ακόμη και στο σπίτι. Αυτό το χρώμα, που δεν είναι τόσο δημοφιλές, μπορεί να γίνει trend, αρκεί μόνο να το δοκιμάσετε. Όσο για την προσθήκη των flakes στο πάνω μέρος, αυτά μπορούν να γίνουν με φύλλα στο χρώμα του χρυσού. Φυσικά, μην ξεχνάτε να τελειώσετε με ένα top coat.

The sky

nails-pOvjs.jpg
@aliciatnails

Αν ανήκετε στους ανθρώπους που βρίσκουν τον πιο σκούρο ουρανό, καταθλιπτικό τότε αυτό το σχέδιο δεν είναι για εσάς. Παρόλα αυτά, αν αγαπάτε το φθινόπωρο, και θέλετε να εντάξετε κάποιο πιο cosy σχέδιο, τότε θα ενθουσιαστείτε με αυτά τα ombre νύχια, όσο και εμείς.

Κεντρική φωτογραφία: @imarninails