fbpixel

Search icon
Search
Η most-awaited συλλογή Loubi Family είναι το νέο απόκτημα του Christian Louboutin
FASHION NEWS

Η most-awaited συλλογή Loubi Family είναι το νέο απόκτημα του Christian Louboutin

Και αφορά όλη την οικογένεια


Ποιος δεν έχει ονειρευτεί να επιστρέψει στην παιδική του ηλικία; Σε αυτήν τη μαγική περίοδο, που είναι γεμάτη φωτεινά χρώματα, ατελείωτα θαύματα και φανταστικούς κόσμους, όπου όλα είναι δυνατά; Ο Christian Louboutin σίγουρα ανήκει στους ενήλικες που παραμένουν για πάντα παιδιά στην ψυχή, και αυτήν τη φορά καταφέρνει να συνεπάρει κι εμάς στο ξεχωριστό σύμπαν του, όπου όλες οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα...

photo-5-045.jpg

Η νέα συλλογή του γνωστού designer, που αγαπά το κόκκινο χρώμα, φέρει το όνομα LoubiFamily, και αποτελεί μια ολοκαίνουρια κατηγορία προϊόντων. Οι Superloubi, Wonderloubi και Pilou the Lemur – υπερήρωες κινουμένων σχεδίων σε μορφή comic, το οποίο δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει αυτήν τη collection, αντιπροσωπεύουν τον φανταστικό παιδικό κόσμο του σχεδιαστή με περιπέτειες και ενθουσιασμό, και γεμάτο με μια σειρά από πολύχρωμους, παιχνιδιάρικους χαρακτήρες. Η LoubiFamily απευθύνεται σε κάθε μέλος της οικογένειας – από τους ενήλικες, μέχρι τα παιδιά και, φυσικά, τους αγαπημένους τετράποδους φίλους τους.

photo-5bis-068.jpg

«Η ιδέα για τη LoubiFamily γεννήθηκε κατά τη διάρκεια του lockdown. Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, είχα την ευκαιρία να περάσω αρκετούς μήνες στο ίδιο μέρος με τους πιο στενούς μου φίλους, τις κόρες μου και τον σκύλο μας. Ήθελα να εξερευνήσω την ιδέα της ενηλικίωσης για τα παιδιά αλλά και την επιστροφή στην παιδική ηλικία για τους ενήλικες, εξερευνώντας αγαπημένη υφάσματα, χρώματα και παίζοντας με τις λεπτομέρειες», λέει ο ίδιος o σχεδιαστής.

The LoubiFamily collection 

fw22-super-loubi-flat-calf-patent-neoprene-comics-print.jpg

Στη νέα συλλογή μπορεί κανείς να συναντήσει παπούτσια με όλους τους ήρωες της οικογένειας Loubi, να εμπλέκονται σε μια συναρπαστική περιπέτεια που θα σας τραβήξει από την καθημερινή ζωή σε έναν κόσμο γεμάτο περιπέτεια που δεν σταματά ποτέ!
Παρέα με τον Super Loubi είναι ο ατρόμιτος Wonder Loubi και η Pilou, ο Λεμούριος εισέρχονται σε αυτόν τον μυστικιστικό και μαγικό κόσμο. Συγκεκριμένα, οι παραπάνω υπερήρωες καρτούν εμφανίζονται σε τρία μοντέλα αθλητικών παπουτσιών. Τα παιδικά sneakers Super Loubi, που διαθέτουν ίδιο στιλ με τα Fun Louis, είναι διαθέσιμα σε κόκκινο Loubi, καθώς και σε print Comics.

fw22-melodie-chick-patent-psychic-loubi-lining-loubi-ec2-copie.jpg

Επίσης, την collection απαρτίζουν οι μπαλαρίνες Melodie Chick, ενώ παρουσιάζεται και μια junior εκδοχή της γόβας Follies Strass του οίκου, διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα και υφάσματα. Η συλλογή ολοκληρώνεται με την capsule Maxi Me & Mini Me, με παιδικά παπούτσια σχεδιασμένα για ενήλικες.

fw22-loubiharness-calf-gomme-black-loubi-hd.jpg

Για τα κατοικίδια, ο Louboutin παρουσιάζει κολάρα, λουριά και ιμάντες για σκύλους είτε με την υπογραφή Caraspikes είτε με το χαραγμένο "Louboutin" σε κόκκινη λεπτομέρεια. Τέλος, δημιούργησε ένα παιχνίδι για σκύλους στο σχήμα των αθλητικών του παπουτσιών του κι ένα fashionable τσαντάκι που λειτουργεί ως σακούλες απορριμμάτων κατοικιδίων.

Η κατηγορία θα κάνει το ντεμπούτο της μέσω μοναδικών concept stores στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και τη Σαγκάη, καθώς και online. Παρομοίως, η ολόκληρη η συλλογή LoubiFamily θα είναι διαθέσιμη στη boutique-ναυαρχίδα του οίκου στο Παρίσι, η οποία αναμένεται να κάνει opening το 2023.

Info: Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από 2 Νοεμβρίου, www.christianlouboutin.com