fbpixel

Search icon
Search
Greek beauty: Οι A-list celebrities επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους!
TRAVEL

Greek beauty: Οι A-list celebrities επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους!

Η χώρα μας είναι και πάλι ο πιο hot προορισμός!


Κάθε χρόνο, η Ελλάδα αποτελεί must-visit προορισμό και δεν είναι μυστικό, ότι οι A-list celebrities τη λατρεύουν. Αγαπούν τα νησιά, με τα γαλαζοπράσινα χρώματά τους και τις μεγάλες πόλεις, που τους σαγηνεύουν με την απαράμιλλη ομορφιά τους. Έτσι και φέτος, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν -ήδη- βρεθεί στη χώρα μας, ενώ αναμένεται μέσα στο διάστημα να καταφθάσουν ακόμη περισσότεροι. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές, influencers... Όλοι λένε ένα μεγάλο «Ναι» στη χώρα μας και τη διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Συνεχίστε να διαβάζετε, για να μάθετε ποιοι A-list celebrities βρίσκονται ή βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας.

Διάσημοι stars στην Ελλάδα!

Carla Bruni - Nicolas Sarkozy

13494b2b5f374f319ef796b4c4ce0e0d.png
Image source: @carlabruniofficial

Η μεγάλη αγάπη του Nicolas Sarkozy για την Ελλάδα είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό, καθώς ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας, έχει δηλώσει επανειλημμένα στο παρελθόν ότι η χώρα μας αποτελεί must-visit επίγειο παράδεισο για το καλοκαίρι. Έτσι, μαζί με την Carla Bruni και την κόρη τους, Julia, βρέθηκαν στην Αθήνα, προκειμένου να περάσουν στιγμές χαλάρωσης και να απολαύσουν τις ομορφιές της πρωτεύουσας. Μάλιστα, η Bruni μοιράστηκε μία τρυφερή στιγμή της κόρης της, που μαζί με τον πατέρα της πόζαρε στο σκάφος που νοίκιασε η οικογένεια, ενώ ακόμη, παραμένει άγνωστο το αν θα ακολουθήσει και κάποιο mini-trip σε ένα από τα ελληνικά νησιά μέσα στις επόμενες ημέρες. Το πρώην προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας είχε βρεθεί και πέρυσι στην Ελλάδα και το ταξίδι αυτό έχει εξελιχθεί σε... παράδοση για την οικογένεια, για το καλοκαίρι!

John Travolta

 

Η Ελλάδα αποτελεί εδώ και χρόνια must-visit προορισμό για τον John Travolta, με τον ηθοποιό να ανήκει στην κατηγορία των celebrities που φροντίζουν κάθε καλοκαίρι να επισκεφθούν τη χώρα μας, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ωστόσο, αυτήν τη φορά, ο γνωστός ηθοποιός του Hollywood επέλεξε την Αθήνα κι επισκέφθηκε την πρωτεύουσα, κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση στη χώρα μας. Ο Travolta έκανε τις βόλτες του στα σοκάκια της και δε θα μπορούσε να μην επισκεφθεί την Ακρόπολη, δημοσιεύοντας μάλιστα και διάφορα post στα social media από την παρουσία του εκεί. Για τον Αμερικανό, η Ελλάδα θεωρείται go to μέρος, όταν πρόκειται για διακοπές και για ξεκούραση κι όπως πολλοί άλλοι celebrities, έτσι κι αυτός δε χάνει ευκαιρία να βρεθεί στη χώρα μας και να αποθεώσει την ελληνική κουλτούρα και φιλοξενία.

Magic Johnson

292446815-110521478309623-2087338439743797271-n.jpg
Image source: @magicjohnson

Αέρας... ΝΒΑ στην Ελλάδα! Ο θρύλος του μπάσκετ και του ΝΒΑ, o Magic Johnson επέλεξε το νησί της Κέρκυρας για τις διακοπές του κι όπως φάνηκε από τις δημοσιεύσεις του στα social media, η επιλογή του αυτή τον δικαίωσε στον μέγιστο βαθμό. Ο παλαίμαχος basketball player, φωτογραφήθηκε με φόντο το Παλιό Φρούριο της πόλης κι έκανε τη γυμναστική του στο σκάφος που είχε νοικιάσει, απολαμβάνοντας την παραμονή του στο Ιόνιο. Παράλληλα, ο Magic έκανε και μία... στάση στην Αθήνα, προκειμένου να επισκεφθεί την Ακρόπολη, με το θέαμα που αντίκρισε φτάνοντας σε αυτήν, να τον εντυπωσιάζει, όπως ανέφερε ο ίδιος, ενώ μετέβη και στην Σαντορίνη, παίρνοντας και μία "γεύση" από τις Κυκλάδες. Ο θρύλος του NBA στις δημόσιες αναρτήσεις του στα social media, έκανε λόγο για εμπειρία ζωής και κάλεσε τους followers του να κάνουν το ίδιο, προτρέποντάς τους να βρεθούν στην Ελλάδα.

Elon Musk

Ένας δισεκατομμυριούχος, που βρίσκεται μονίμως στο επίκεντρο. Ο Mr. Tesla, Elon Musk, αφίχθη στην Ελλάδα και κατάφερε για μία ακόμη φορά να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα επάνω του. Ο πανίσχυρος μεγιστάνας, έφτασε στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με το ιδιωτικό του αεροπλάνο και φυσικά, δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος. Ο Musk βρέθηκε σε γνωστό bar-restaurant στην Αγία Άννα, μαζί με την παρέα του κι απόλαυσε την μυκονιάτικη ατμόσφαιρα, σ' ένα από τα πιο όμορφα σημεία του νησιού. Ο γνωστός επιχειρηματίας, κινήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα κι όλες αυτές τις ημέρες, απέφυγε τις πολλές, δημόσιες εμφανίσεις, κρατώντας ένα χαμηλό προφίλ.

Serena Williams

293675369-1233996450669476-9081344351631462506-n.jpg
Image source: @serenawilliams

Από το Λονδίνο και το Wimbledon, στην Ελλάδα και την Αθήνα. Oλοκληρώνοντας την παρουσία της στο Grand Slam, η Serena Williams βρέθηκε στη χώρα μας κι είχε την ευκαιρία κι αυτή, να θαυμάσει από κοντά όλες τις ομορφιές της. Η κορυφαία τενίστρια και κάτοχος 23 τίτλων σε Grand Slam βρέθηκε στη χώρα μας με την οικογένειά της και συγκεκριμένα με τον σύζυγο και την κόρη τους κι επισκέφθηκαν τα αξιοθέατα της πόλης, για να μάθουν την ιστορία αυτού του τόπου. Η οικογένεια βρέθηκε στην Ακρόπολη, αλλά και στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, με την Serena να μοιράζεται πολλές στιγμές τους μέσα από τα social media, δείχνοντας να απολαμβάνει την παρουσία της στην Αθήνα.

Chiara Ferragni

292807496-1129495684267647-2205273416120687871-n.jpg
Image source: @chiaraferragni

Για μία ακόμη φορά, στην Ελλάδα βρέθηκε κι η Chiara Ferragni, με την Ιταλίδα να βρίσκεται στην Ύδρα μαζί με τον σύζυγό της, Fedez και την οικογένειά τους. Η διάσημη influencer κι επιχειρηματίας, διαφήμισε ξανά τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο και δήλωσε ενθουσιασμένη με όσα συνάντησε κατά την παραμονή της σε αυτήν, με τους followers της να παίρνουν μία γεύση από το ταξίδι της και να γνωρίζουν την πιο όμορφη, την πιο αυθεντική πλευρά της Ελλάδας.

Κεντρική φωτογραφία: @chiaraferragni | @serenawilliams