fbpixel

Search icon
Search
Η Chiara Ferragni στην Ύδρα: Οι fashionable εμφανίσεις της στο νησί
PEOPLE & MOMENTS

Η Chiara Ferragni στην Ύδρα: Οι fashionable εμφανίσεις της στο νησί

To ρεπορτάζ από τις καλοκαιρινές της διακοπές στη χώρα μας


Άλλο ένα καλοκαίρι που η διάσημη influencer επιλέγει την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές της, μαγεμένη από την ομορφιά και την αυθεντική φιλοξενία του τόπου μας. Η επιχειρηματίας, fashion insider και μητέρα βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στη γοητευτική Ύδρα, περνώντας στιγμές ξεγνοιασιάς με φίλους και την οικογένειά της, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα μοιράζεται μαζί μας στιγμές από τις παραμονή της στο νησί.

Off to Hydra!
293192385-347796387552844-1158188484333573047-n.jpg
Image source: @chiaraferragni

Φανατική λάτρης της χώρας μας, αυτό το καλοκαίρι προτίμησε να αφεθεί στη γοητεία της Ύδρας και να μας χαρίσει από το must-visit ελληνικό νησί μερικές από τις πιο fashionable εμφανίσεις της, γεμίζοντάς μας έμπνευση για τα δικά μας vacation looks. Το ταξίδι για τη μεγάλη παρέα δεν ξεκίνησε έτσι όπως το είχαν στο μυαλό τους. Η διάσημη fashion blogger και όλοι οι υπόλοιποι νοίκιασαν σκάφος για να φτάσουν εκεί, αλλά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους παρουσιάστηκε πρόβλημα, με αποτέλεσμα τέσσερις ώρες το σκάφος να παραμείνει ακυβέρνητο, και η παρέα να ψάχνει εναλλακτική. Τελικά, όλα πήγαν καλά και κατέφθασαν στον προορισμό τους.

befunky-collage50-B7dae.jpg
Images source: @chiaraferragni

Ένας από τους λόγους που η ίδια επέλεξε την Ύδρα για τις διακοπές της, ήταν για να επισκεφθεί το νέο project του Jeff Koons στο νησί. Βρέθηκε εκεί την πρώτη της ημέρα στην περιοχή, απ' όπου μοιράστηκε φωτογραφίες στις οποίες έδειξε ενθουσιασμένη από τον εκθεσιακό χώρο. Σε ό,τι αφορά στο outfit, επέλεξε ένα floral σετ με λευκή βάση, το οποίο συνδύασε με μια γαλάζια τσάντα του οίκου Balenciaga, λευκά sneakers, ασημένια κοσμήματα και μια λιτή πλεξούδα.

Φυσικά, αυτή ήταν μια ιδανική ευκαιρία για την ίδια να αξιοποίηση τη μεγάλη της συλλογή με μαγιό, καθώς κάθε μέρα επιλέγει και από ένα διαφορετικά - το ένα καλύτερο από το άλλο! Όπως θα περίμενε κανείς, τα μαγιό είναι όλα από το δικό της brand, μ' ένα έντονο φούξια με χρυσές λεπτομέρειες κι ένα glittery ασημί να κεντρίζουν την προσοχή μας.

befunky-collage51.jpg
Images source: @chiaraferragni

Οι after beach εμφανίσεις της στο νησί έκαναν το Instagram να «παραμιλά»! Στα περισσότερα από τα looks της ήταν απλά, όπως άλλωστε αρμόζει σ' ένα τέτοιο location, αλλά και γενικότερα στην περίσταση των διακοπών.

Ένα λευκό σύνολο με cuts, ένα ημιδιάφανο Etro φόρεμα σε pastel κίτρινη απόχρωση και αέρινη γραμμή, tank και cropped tops σε shiny χρώματα που ανέδειξαν το σώμα της, jeans και oversized πουκάμισα είχαν πρωταγωνιστική θέση στη βαλίτσα της.

befunky-collage52.jpg
Images source: @chiaraferragni

Όσο για τους οίκους που επέλεξε να τιμήσει, αυτοί ήταν οι ήδη αγαπημένοι της: Prada, Etro, Balenciaga και Dior. Όσο για το hairstyles της; Ήταν όλα minimal κι εντελώς ανεπιτήδευτα. Στο μακιγιάζ της κινήθηκε σε γήινους και ροδακινί τόνους, ενώ είπε «ναι» στις λάμψεις.

befunky-collage53.jpg
Images source: @chiaraferragni

Αυτό που η ίδια αποζητά από τις φετινές διακοπές της είναι η ηρεμία και η χαλάρωση ύστερα από μια γεμάτη απαιτήσεις σεζόν. Αυτήν την ανεμελιά ήρθε να βρει και να απολαύσει στη χώρα μας γι' ακόμη ένα καλοκαίρι!