fbpixel

Search icon
Search
Οι A-list celebrities που κατέφθασαν και φέτος στην Ελλάδα για τις διακοπές τους
PEOPLE & MOMENTS

Οι A-list celebrities που κατέφθασαν και φέτος στην Ελλάδα για τις διακοπές τους

Τα πιο λαμπερά πρόσωπα απολαμβάνουν τα ελληνικά νησιά


Η Ελλάδα αποτελεί εδώ και χρόνια έναν από τους πιο hot summer προορισμούς και δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι συνεχώς καταφθάνουν σ' αυτήν celebrities, που σαγηνεύονται αμέσως από την ομορφιά της. Απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά και τις χρυσαφένιες αμμουδιές της, τις βόλτες στα μικρά, εντυπωσιακά σοκάκια των νησιών και -φυσικά- τους εκλεκτούς μεζέδες και τους γαστρονομικούς θησαυρούς που κρύβονται στα πιο απροσδόκητα μέρη. Έτσι και φέτος, είναι ήδη πολλοί αυτοί που ταξίδεψαν στην Ελλάδα και στα πιο γνωστά νησιά της, διαφημίζοντάς την με τον καλύτερο τρόπο σε όλο τον κόσμο. Θέλετε να μάθετε ποιοι A-list celebrities βρίσκονται ή βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα στην χώρα μας;

Η καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα!

Eva Mendes - Ryan Gosling

2022-06-21-100408-pm.jpg
Image source: @evamendes

Aποτελούν -κατά γενική ομολογία- ένα από τα πιο λαμπερά couples του Hollywood και σε κάθε τους εμφάνιση, μαγνητίζουν τα βλέμματα. Η Eva Mendes κι ο Ryan Gosling έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια και μαζί με τις δύο κόρες τους, ταξίδεψαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο. Οι δύο ηθοποιοί συνήθως αποφεύγουν την πολυκοσμία κι έχουν υιοθετήσει έναν low profile τρόπο ζωής. Κάτι αντίστοιχο επιλέγουν και στη διάρκεια των διακοπών τους, αν και δεν καταφέρνουν πάντα να περνούν απαρατήρητοι. Μάλιστα, η Μendes μοιράστηκε και μία φωτογραφία μέσα από τα social media με τους followers της, χωρίς να αποκαλύψει την τοποθεσία της, ποζάροντας σε ένα από τα πλακόστρωτα σοκάκια του νησιού, καθισμένη στα σκαλοπάτια μ' ένα εντυπωσιακό καφτάνι με κόκκινα και λευκά σχέδια κι ένα πράσινο ολόσωμο μαγιό.

Goldie Jeanne Hawn - Kurt Russell

2022-06-21-101432-pm.jpg
Image source: @zkkomp

Η Goldie Jeanne Hawn κι ο Kurt Russell έχουν αναπτύξει μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια κι ειδικότερα, με τη Σκιάθο, καθώς ταξιδεύουν συνεχώς σ' αυτήν, για τις διακοπές τους. Φυσικά, το ίδιο έκαναν και αυτόν τον Ιούνιο, επιστρέφοντας στον δικό τους καλοκαιρινό παράδεισο. Η 76χρονη ηθοποιός και ο 71χρονος star απόλαυσαν τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα από το σκάφος τους, με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει την Hawn να φοράει ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό, την ώρα που ο Russell οδηγούσε το σκάφος τους. Το ζευγάρι λατρεύει να περνάει ποιοτικό χρόνο στη θάλασσα, κάτω από τον καυτό ήλιο, κάνοντας μικρά breaks από την απαιτητική καθημερινότητα.

Matthew McConaughey

matthew-mcconaughey-and-camila.jpg

Ο Matthew McConaughey έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για την Ελλάδα, μιλώντας με διθυραμβικά σχόλια για τη χώρα μας σε συνεντεύξεις του. Έτσι, ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood, μαζί με την σύζυγό του, Camila Alves και τα τρία παιδιά τους, τα δωδεκάχρονα δίδυμα αδέρφια, Levi και Vida και τον εννιάχρονο γιο τους, Livingston, κατέφθασαν στην μαγευτική, Αντίπαρο, επιστρέφοντας στη χώρα μας για πρώτη φορά μετά το 2018. Ο ηθοποιός, βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο, με αφορμή την αφοπλιστική και πολύ "φορτισμένη" ομιλία του στον Λευκό Οίκο, για την πρόσφατη δολοφονική επίθεση σε δημοτικό σχολείο του Τέξας, ζητώντας -μεταξύ άλλων- άμεσες αλλαγές στην νομοθεσία για την οπλοκατοχή στις ΗΠΑ. Ο McConaughey έδειξε με αυτόν τον τρόπο πως όλοι, θα πρέπει να κινητοποιηθούν άμεσα και συγκίνησε όλους, όσους τον παρακολούθησαν, κάνοντας -τώρα- focus στην οικογένειά του, επιλέγοντας το ειδυλλιακό νησί των Κυκλάδων.

Γιάννης Αντετοκούνμπο

2022-06-21-105739-pm.jpg
Image source: @giannis_an34

Last but not least, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δε θα μπορούσε να μη βρεθεί στην Ελλάδα και φέτος το καλοκαίρι! Ο super star του ΝΒΑ, επέλεξε -μεταξύ άλλων- τη Μύκονο για μερικές ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης, μετά από μία άκρως απαιτητική season με τους Milwaukee Bucks και βρέθηκε στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων μαζί με τη σύζυγό του, Mariah Riddlesprigger και τους δύο γιους τους, Liam και Maverick Shai. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο πασίγνωστος Έλληνας άσος δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος και σε κάθε βόλτα της, η οικογένεια έκανε μία σειρά από... mini στάσεις, με τον Γιάννη να μην αρνείται σε κανέναν αναμνηστική φωτογραφία, με το γνωστό -πια- χαμόγελό του. Η οικογένεια Αντετοκούνμπο είχε την ευκαιρία να αποφορτιστεί και να απολαύσει τον ζεστό, λαμπερό ήλιο της Ελλάδας για μερικές ημέρες, με τα μικρότερα μέλη της να κάνουν και τις πρώτες τους βουτιές και κατόπιν, ταξίδεψαν όλοι μαζί στην Αθήνα.