fbpixel

Search icon
Search
Ενυδάτωση & θρέψη σε πρόσωπο και χέρια με φυσικά προϊόντα που θα λατρέψετε
EDITORS' CHOICE

Ενυδάτωση & θρέψη σε πρόσωπο και χέρια με φυσικά προϊόντα που θα λατρέψετε

Πείτε το «ναι» στα φυσικά καλλυντικά Athonites που υπόσχονται μοναδικά αποτελέσματα


Κατά τη μετάβαση στην πιο κρύα εποχή του χρόνου, η ενυδάτωση στο πρόσωπο και στην περιοχή των χεριών, αποτελεί την απόλυτη απαίτηση κάθε γυναίκας. Αν φυσικά αυτό μπορείτε να το πετύχετε με προϊόντα που σέβονται -σε κάθε στάδιο της διαδικασίας παρασκευής τους- τη φύση, τότε θα έχετε τον τέλειο συνδυασμό. Με την ενυδατική κρέμα και την κρέμα χεριών του brand Athonites, μπορείτε να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε, ανεξάρτητα από το πόσο οργανωμένη είναι στο σύνολο της η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκπλαγείτε από το πως τα συστατικά από το Όρος Άθως θα χαρίσουν ασύγκριτη λάμψη και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα σας. Κάντε στον εαυτό σας το απόλυτο treat και αντιμετωπίστε το ξηρό δέρμα πιο αποτελεσματικά από ποτέ.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε για εσάς τις βασικές αρχές που πρέπει να γνωρίζετε και τα δικά μας αγαπημένα προϊόντα.

Τι είναι το ενυδατωμένο δέρμα

shutterstock-2227464511.jpg

Είναι φυσικό να σκέφτεστε το νερό όταν ακούτε τη λέξη «ενυδάτωση». Δικαίως, η ενυδάτωση του δέρματος σημαίνει αύξηση της περιεκτικότητάς του σε νερό. Εάν το δέρμα σας είναι αφυδατωμένο, μπορεί να φαίνεται ξεφλουδισμένο, θαμπό και ξηρό. Η ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι λεία, λαμπερή έχει ομοιόμορφο τόνο και κυρίως απαιτεί προϊόντα που θα τη διατηρήσουν σε αυτή την κατάσταση.

Τι προκαλεί τα αντίθετα αποτελέσματα

  • Οι ακραίες Θερμοκρασίες:  Οι ακραία ζεστές ή κρύες θερμοκρασίες μπορούν να βλάψουν το φυσικό φραγμό του δέρματος. Αν και μπορεί να είναι δύσκολο να αποφύγετε τις ακραίες θερμοκρασίες, φροντίστε να περιορίσετε την έκθεσή σας στο ελάχιστο.
  • Η εντατική απολέπιση: Η υπερβολική απολέπιση μπορεί να βλάψει το φυσικό φράγμα υγρασίας σας. Μάλιστα, αυτό μπορεί να γίνει πιο έντονο εάν χρησιμοποιείτε σκληρά, λειαντικά προϊόντα.
  • Τα επιθετικά καθαριστικά: Τα προϊόντα περιποίησης δέρματος με καυστικά, επιβλαβή συστατικά μπορούν να βλάψουν την ικανότητα του δέρματoς να συγκρατεί την υγρασία. Οι αλκαλικές ουσίες όπως τα σαπούνια και τα οξέα με υψηλότερο pH θα πρέπει να αποφεύγονται.
  • O κλιματισμός: Η μειωμένη υγρασία λόγω των κλιματιστικών μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία του δέρματος. Η έλλειψη υγρασίας καταστρέφει το φράγμα υγρασίας, με αποτέλεσμα να αφυδατώνεται. 

Τα κατάλληλα προϊόντα

shutterstock-1900084768.jpg

Αντιστρέφοντας τις συνθήκες της καθημερινότητας και βασίζοντας τη ρουτίνα σας σε προϊόντα των οποίων η συγκομιδή και συλλογή έχει γίνει με το χέρι, από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες, είναι βέβαιο πως τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά. Χαρίστε πραγματική ενυδάτωση στην επιδερμίδα σας και βιώστε το τι σημαίνει το να σέβεστε ουσιαστικά την αγνότητα της γης και των διαφορετικών ειδών, μέσω των προϊόντων του brand Athonites. Τα ασφαλή ενεργά συστατικά τους θα σας προσφέρουν ευχάριστες, αποτελεσματικές και πιστοποιημένες συνθέσεις που θα κάνουν την επιδερμίδα σας να φαίνεται και να είναι πιο ενυδατωμένη από ποτέ.

Η έμφαση στο πρόσωπο

restore-and-revitalize-24h-moisturizing-face-creamjpg.webp

Restore and Revitalise 24h Moisturising Face Cream, Athonites

BUY HERE

Χρησιμοποιώντας την ενυδατική και αντιγηραντική κρέμα προσώπου της σειράς Athonites θα έχετε 24ωρα αποτελέσματα, με τη βοήθεια μιας μοναδικής φόρμουλας βιολογικών βοτανικών εκχυλισμάτων και 4 ισχυρών ενεργών συστατικών. Η Restore and Revitalise 24h Moisturising Face Cream περιέχει βιολογικά αθωνικά συστατικά που συνδυάζονται με πεπτίδια, βιταμίνη Ε και υαλουρονικό νάτριο για να σας χαρίσουν μέγιστη ενυδάτωση. Η κρέμα αυτή διατηρεί την επιδερμίδα συνεχώς ενυδατωμένη ενώ περιέχει 97.3% συστατικά φυσικής προέλευσης. Στόχος της είναι η αναδόμηση και η αναζωογόνηση της επιδερμίδας ενώ  ενισχύει τον φυσικό φραγμό και παράλληλα λειαίνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Είναι ιδανική για κάθε τύπο επιδερμίδας και είναι βέβαιο πως η πλούσια υφή της, που απορροφάται εύκολα, θα σας χαρίσει την πιο δροσερή αύρα και θα σας ταξιδέψει με το αναζωογονητικό άρωμά της.

Πιο απαλά χέρια από ποτέ

comfort-and-relieve-hand-cream-2jpg.webp

Comfort and Relieve Hand Cream, Athonites

BUY HERE

Όσο η εποχή κρυώνει, είναι βέβαιο πως και η επιδερμίδα των χεριών σας απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Η Comfort and Relieve Hand Cream είναι ένας συνδυασμός διαφορετικών ενυδατικών και φυσικών βοτανικών εκχυλισμάτων που δρουν σε συνέργεια. Έχοντας ελαφριά υφή και καθώς απορροφάται εύκολα, αφήνει την επιδερμίδα σας πιο λεία και απαλή από ποτέ. Αποτελείται από 98.6% συστατικά φυσικής προέλευσης και η σύνθεσή της συνδυάζει, επιπλέον, πλούσιους ενυδατικούς, καταπραϋντικούς και αντιοξειδωτικούς παράγοντες. Για μέγιστα αποτελέσματα, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα κρέμας στο πάνω μέρος των χεριών και απλώστε κάνοντας μασάζ σε χέρια και νύχια. Θα ενυδατώσει, θα καταπραΰνει και θα αναδομήσει την επιδερμίδα, χωρίς να αφήσει κατάλοιπα. Φυσικά, είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος, ενώ τα χέρια σας θα παραμείνουν απαλά και ελαστικά, ακόμα και μετά από πλύσεις. 

Info: athonites.com, Instagram: @the_athonites