fbpixel

Search icon
Search
Ανακαλύψτε τις στάσεις της yoga για να φτάσετε στην απόλυτη απόλαυση
WELLNESS

Ανακαλύψτε τις στάσεις της yoga για να φτάσετε στην απόλυτη απόλαυση

Μια ολοκληρωτική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη


Με μια γρήγορη αναζήτηση στο Google που θα συνδυάζει τις λέξεις σεξ και γιόγκα θα συγκεντρώσετε εκατοντάδες συμβουλές για την ενσωμάτωση της αρχαίας πρακτικής στο δικό σας ρεπερτόριο. Ανάμεσα σε αυτές θα βρείτε κι ένα βίντεο στο YouTube του Christopher Gladwell -του συγγραφέα του Engaged Yoga- που εξηγεί πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στρατηγικές γιόγκα όπως η asana και ο διαλογισμός για να ανοίξετε τα απόκρυφα μέρη του σώματός σας. Ο συγκεκριμένος δάσκαλος θεωρεί ότι ο τρόπος του μπορεί να σας βοηθήσει να μεταβείτε από έναν οργασμό των γεννητικών οργάνων σε έναν οργασμό ολόκληρου του σώματος που θα μοιάζει σαν μια συμπαντική δόνηση. 

yoga-sex-positions-2.jpg

Μια σύντομη ματιά στο παρελθόν

Παραδοσιακά και ιστορικά, η γιόγκα και το σεξ δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, σύμφωνα με τον David Gordon White, τον συγγραφέα του "Kiss of the Yogini: "Tantric Sex" in its South Asian Contexts". Υπάρχουν μερικές συνδέσεις αλλά είναι αρκετά λιγοστές και φυσικά δε μοιάζουν σε τίποτα με τη μέθοδο του Gladwell. Μονάχα ελάχιστα μεσαιωνικά κείμενα αναφέρονται σε μια πρακτική που ονομάζεται vajroli mudra, στην οποία μετά το σεξ, ο άντρας σύντροφος τραβά το σπέρμα του πίσω στο πέος του σαν να ήταν ηλεκτρική σκούπα. Όπως αναφέρει η παράδοση, με αυτό τον τρόπο όχι μόνο τραβά το σπέρμα του, αλλά και μερικές από τις σεξουαλικές "εκπομπές" του συντρόφου του, που θεωρούνται απαραίτητες για τους άνδρες, καθώς περιέχουν μια θεϊκή ουσία που φυσικά δεν έχουν τα αρσενικά. Αν και η συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να μην σας ενδιαφέρει, η γιόγκα και το σεξ μπορούν να συνενωθούν πλέον με έναν μοντέρνο -χωρίς αποκλεισμούς- διασκεδαστικό και απίστευτα ευχάριστο τρόπο μέσα από σεξουαλικές θέσεις που θα σας χαρίσουν την απόλυτη απόλαυση.  

Πάμε να τις ανακαλύψουμε!

Plow Pose

plow-pose-yoga-positions.jpg

Αυτή η στάση είναι λίγο δύσκολη εάν δεν έχετε συνηθίσει τις κινήσεις yoga. Η θέση έχει ως στόχο να τεντώσει τη σπονδυλική σας στήλη, αλλά μπορεί να επιτρέψει και πραγματικά βαθιά διείσδυση κατά τη διάρκεια του σεξ. Ξεκινήστε ξαπλωμένος ανάσκελα με τα πόδια σας στον αέρα και τα χέρια σας ακουμπισμένα προς τα κάτω στο κρεβάτι. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τους κοιλιακούς σας για να σηκώσετε τους γοφούς και τα πόδια σας προς τον ουρανό και στη συνέχεια ισιώστε τα πόδια σας, ενώ τα χαμηλώνετε μέχρι πίσω από το κεφάλι σας. Ζητήστε από τον σύντροφό σας να σας διεισδύσει από ψηλά σε όρθια ή γονατιστή θέση. Αυτή η κίνηση θα του επιτρέψει να εισχωρήσει πολύ βαθύτερα, οπότε ετοιμαστείτε για να βιώσετε όλες τις αισθήσεις. Extra tip: Προσέξτε μη ζορίσετε την πλάτη σας εάν δεν έχετε αρκετή ευλυγισία. 

Three-legged dog

yoga-sex-positions.jpg

Μια ακόμη στάση που απαιτεί ευελιξία είναι το Three-legged dog. Ξεκινήστε σε θέση κάτω σκύλου και σηκώστε το ένα σας πόδι προς την οροφή και ζητήστε από τον σύντροφό σας να σταθεί πίσω σας και να διεισδύσει. Μπορείτε, μάλιστα, να χρησιμοποιήσετε τον ώμο του για να ισορροπήσετε το ανυψωμένο πόδι σας εάν χρειαστεί. Για μια τροποποιημένη έκδοση αυτού, ζητήστε από τον σύντροφό σας να γονατίσει πίσω σας και να σας κάνει στοματικό σεξ ενώ βρίσκεστε σε αυτήν τη στάση. 

Cobra

sex-positions-yoga-cobra.jpg

H Cobra αποτελεί μια από τις λιγότερο απαιτητικές στάσεις καθώς εδώ η ευλυγισία δεν είναι το κλειδί. Ξεκινήστε ξαπλωμένοι μπρούμυτα και στηριζόμενοι στο στομάχι σας και πιέστε, τους μηρούς και τα πόδια σας στο πάτωμα. Κρατήστε τα πόδια σας απλωμένα πιο μακριά από ό,τι θα κάνατε συνήθως στην παραδοσιακή στάση καθώς με αυτόν τον τρόπο ο σύντροφός σας θα μπορεί να εισχωρήσει και να φτάσει στο σημείο G. Πιέστε τα χέρια σας στο κρεβάτι και νιώστε τον κορμό σας να φτάνει μέχρι την οροφή, κάνοντας μια καμπύλη στο πίσω μέρος της πλάτης. Από αυτήν τη θέση ζητήστε του να φιλήσει τον λαιμό σας καθώς αυτό θα σας χαρίσει μια επιπλέον εγγύτητα. 

Shavasana

shavasana-sex-yoga-positions.jpg

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από τη Shavasana μετά από μια μεγάλη συνεδρία «ιδρώτα». Αυτή η στάση σας επιτρέπει να μείνετε σε μια πιο χαλαρή θέση καθώς ξαπλώνετε ανάσκελα με τα χέρια σας στο πλάι σας. Από εδώ, αφήστε τον σύντροφό σας να ανέβει από πάνω σας και ακολουθήστε αυτό που συχνά οι δάσκαλοι yoga αναφέρουν. Προσπαθήστε κάθε στιγμή να ευαισθητοποιείτε το σώμα σας και να εστιάζετε σε διαφορετικές αισθήσεις του.