fbpixel

Search icon
Search
Αll about fashion: Πώς θα παραμείνετε stylish στη βροχή
STYLING TIPS

Αll about fashion: Πώς θα παραμείνετε stylish στη βροχή

Τα μυστικά που αξίζει να ακολουθήσετε


Αν και καθυστερημένα, ο χειμώνας έχει έρθει για τα καλά και οι βροχερές ημέρες γίνονται ολοένα και πιο συχνές. Σε συνδυασμό με την έντονη πτώση της θερμοκρασίας, η διαδικασία της δημιουργίας των καθημερινών συνόλων φαντάζει ακόμα πιο απαιτητική. Τώρα πιο πολύ από ποτέ θα πρέπει να βρούμε κομμάτια, τα οποία θα συνδυάζουν, με τον καλύτερο τρόπο την άνεση, την πρακτικότητα, το στιλ και φυσικά την cozy αισθητική. Αν τα πρωινά δυσκολεύεστε να αποφασίσετε τι θα φορέσετε, μην ανησυχείτε, καθώς για όλα υπάρχει λύση. Καλή διάθεση και όρεξη για πειραματισμούς χρειάζεται να υπάρχει. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε πως θα παραμείνετε stylish της rainy days!

L is for layering

f328f42e3361062d5926387d6b6f5805.jpg
Image source: @fashionista

Το layering ανήκει δικαιωματικά στον χειμώνα. Εκτός από το στιλ προσφέρει και την απαραίτητη ζεστασιά. Οι βροχερές ημέρες αποτελούν την ιδανική ευκαιρία για να το δοκιμάσετε και να παρουσιάσετε άκρως ενημερωμένα και fashionable looks που πολλοί θα θέλουν να μιμηθούν. Αν ανήκετε στην κατηγορία των αρχάριων υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί που θα σας προσφέρουν την ασφάλεια της επιτυχίας. Επιλέξτε ένα wide leg trouser με πουλόβερ και προσθέστε ένα σακάκι και το παλτό σας. Σε περίπτωση που θέλετε λίγο ακόμα styling μη διστάσετε να φορέσετε ένα oversized πουκάμισο μέσα από το knit σας. Ζέστη και στιλ σε μία εμφάνιση.

Boots

e287f17134270af3a463f08c436d811d.jpg
Image source: @theimpression

Η επιλογή των σωστών παπουτσιών κατά τη διάρκεια των βροχερών ημερών είναι απαραίτητη, καθώς μας προστατεύουν. Τα πιο safe σχέδια είναι χωρίς δεύτερη σκέψη είναι οι μπότες και τα μποτάκια. Μπορούν να σταθούν σε κάθε εμφάνιση από το πρωί μέχρι το βράδυ και να συνδυαστούν με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Εκτός από αυτό καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του ποδιού σας καλυμμένο κι έτσι διατηρείτε την απαραίτητη θερμοκρασία ενώ παράλληλα προφυλάσσεστε και από τα νερά της βροχής. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε το σχέδιο και το στιλ που σας ταιριάζει και να το εντάξετε στην εικόνα σας τις βροχερές ημέρες.

Trench coat

aa8e24514378d5a9a001f3683673ec87.jpg

Όσον αφορά τα πανωφόρια, μία statement καμπαρντίνα αποτελεί την ιδανική επιλογή γι' αυτές της ημέρες. Η πρακτικότητα και η ευελιξία της είναι δεδομένη, καθώς μπορείτε να τη φορέστε day to night με πλήθος συνδυασμών. Λατρεύουμε να την βλέπουμε με σκούρα τζιν παντελόνια και και μία μεγάλη tote bag. Plus, ακολουθήστε τα big trends και «παντρέψτε την» με τα hot cargo pants. Για περισσότερο στιλ μη διστάσετε να προσθέσετε κι ένα καπέλο, το οποίο θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και να κερδίσετε περισσότερους πόντους.

The bold colours

a21309f4c9f1fc1b94acfa7fbb83e9c4.jpg

Τις μουντές ημέρες η ψυχολογία όλων, όπως είναι φυσιολογικό, επηρεάζεται αρνητικά. Γι' αυτό καλούμαστε να βρούμε τρόπους για να φτιάξουμε τη διάθεσή μας. Δεν υπάρχει καλύτερος από τα ρούχα πιο συγκεκριμένα τα χρώματα που θα επιλέξουμε. Μπορείτε να πάτε «κόντρα» στον συννεφιασμένο ουρανό και να δοκιμάσετε να παρουσιάσετε looks που θα βασίζονται σε έντονες και φωτεινές αποχρώσεις. Το ροζ, hot trend, το κόκκινο, το κίτρινο και το λευκό αποτελούν βασικές επιλογές. Μια δοκιμή θα σας πείσει. Ετοιμαστείτε να ξετρελαθείτε και να συνεχίσετε να ακολουθείτε το συγκεκριμένο στιλιστικό μυστικό.