fbpixel

Search icon
Search
Aυτά είναι τα απόλυτα skincare προϊόντα για τον Δεκέμβριο
FACE & BODY

Aυτά είναι τα απόλυτα skincare προϊόντα για τον Δεκέμβριο

Τα οποία φυσικά συνοδεύονται με την απόλυτη ρουτίνα ομορφιάς


Με στόχο το να αποφύγετε το ξηρό δέρμα το χειμώνα, είναι σχεδόν αναπόφευκτο να μην αλλάξετε όλα όσα προσέχετε στην καθημερινή σας ρουτίνα. Όταν μάλιστα αυτό συνδυάζεται και με τα καλύτερα νέα αλλά και παλιά προϊόντα τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα το απολαύσετε στο έπακρον. Αντισταθείτε στον ξηρό αέρα με την παρακάτω χειμερινή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος. Όποιο και αν είναι το ζήτημα που αντιμετωπίζετε, τοπικά ή σε ολόκληρο το πρόσωπο οι παρακάτω λύσεις θα σας σώσουν.

Συγκεντρώσαμε τις πιο συχνές ανάγκες και σας τις παρουσιάζουμε!

Ρυτίδες

liftactiv-retinol-specialist-serum-antighrafo.jpg

Liftactiv Retinol Specialist Serum, Vichy

Ένα συστατικό που θα σας λύσει πολλά από τα προβλήματα του skincare είναι η ρετινόλη. Ειδικά με αυτό το serum θα αποκτήσετε επιτέλους περισσότερη σφριγηλότητα και επανόρθωση όλων των τύπων ρυτίδων. Θα διεγείρετε την παραγωγή κολλαγόνου και τον κυτταρικό κύκλο, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει στο να απαλυνθούν οι ρυτίδες, να αλλάξει η υφή του δέρματος, να διορθωθούν τα σκοτεινά σημεία και να καθαρίσει η ακμή.

Επούλωση

cicaplast-baume-b5.webp

Cicaplast Baume B5, La Roche Posay, Attica 

BUY ME

Είναι σίγουρο πως αυτή την περίοδο αντιμετωπίζετε επίμονα σκασίματα καθώς και ξηρές και ερεθισμένες περιοχές, τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο. Αυτό το προϊόν σας δίνει όλα όσα χρειάζεστε κατά τους χειμερινούς μήνες αφού συνδυάζει προβιταμίνη Β5 5% με Μadecassoside. Εφαρμόστε το τοπικά ή και σε ολόκληρες περιοχές και θα δείτε πως όλες οι συνέπειες της ξηρότητας θα γίνουν παρελθόν.

Ακμή

blemish-control-cleanser-gel-me-salikiliko-oksy-ceramides.jpg

Blemish Control Cleanser Gel με Σαλικυλικό Οξύ & Ceramides, CeraVe, Hondos Center 

BUY ME

Δυστυχώς, δεν υπάρχει μια μοναδική επιλογή για την αντιμετώπιση της ακμής. Ο καθένας έχει τις δικές του ανάγκες και για πολλούς ανθρώπους ο καθαρισμός ανήκει ανάμεσα σε αυτές. Τα καθαριστικά μπορεί να έχουν πιο σύντομη επαφή με το πρόσωπό σας από τον ορό ή την ενυδατική σας κρέμα, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικά για όσους είναι επιρρεπείς στην ακμή επειδή βοηθούν στην εξισορρόπηση του pH του δέρματος. Αυτό το προϊόν είναι ειδικά σχεδιασμένο και μπορεί να κάνει θαύματα.

Συσκευή μασάζ

618377-swatch.jpg

IRIS 2, Foreo, Sephora 

BUY ME

Όταν επιθυμείτε εξειδικευμένο αποτέλεσμα στο σπίτι τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε τα προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες σας. Γνωρίζοντας ότι πλέον το πρόσωπο απαιτεί λεμφικό μασάζ, με την συσκευή αυτή, που είναι εξειδικευμένη για την περιοχή των ματιών, θα αλλάξει η ρουτίνα σας. Εμπνευσμένη από τις αρχαίες ασιατικές τεχνικές λεμφικής παροχέτευσης θα χαλαρώσει τα σημεία μυϊκής έντασης, ενώ παράλληλα θα μειώσει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο των κουρασμένων ματιών.

Ενυδάτωση

ginzing-energizing-gel-cream-with-caffeine-niacinamide-30-ml-176528.jpg

GinZingTM Energizing Gel Cream, Origins

Στη χειμερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας η σημαντικότερη προσθήκη παραμένει η ενυδατική κρέμα. Επιλέξτε αυτό το ελαφρύ προϊόν σε μορφή gel, που αναζωογονεί την επιδερμίδα χαρίζοντάς σας μοναδική λάμψη, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τον φυσικό φραγμό προστασίας. Μάλιστα, προσφέρει έως και 72 ώρες ενυδάτωση. Δώστε στο πρόσωπο σας αυτά που έχει ανάγκη και να είστε σίγουρες ότι δε θα αντιμετωπίσετε ξανά τα επίμονα προβλήματα που είχατε.

Απόλυτη νεότητα

https-wwwatticadpsgrproionta-omorfiasproswpoantighransh-kremes-proswpoueidikes-therapeiesla-prairie-skin-caviar-harmony-lextrait-00002456690.webp

Skin Caviar Harmony L'Extrait, La Prairie, Attica 

BUY ME

Σε κάθε ρουτίνα περιποίησης οφείλει να υπάρχει ένα προϊόν που κάνει θαύματα. Στην προκειμένη περίπτωση η αρμονία του προσώπου αποκαθίσταται με αυτό το μοναδικό Extrait. Ενισχύοντας τους κάθετους συνδέσμους της επιδερμίδας αφαιρεί την πτωτική φορά της βαρύτητας. Έτσι, εσείς με ένα μόνο προϊόν πετυχαίνετε σφριγηλότητα και καθαρά περιγράμματα στο πρόσωπο, ορατά και άμεσα. Η αρμονία της νεότητας τελειοποιείται και εσείς οφείλετε αυτό το δώρο στον εαυτό σας, 

Μάτια

absolue-revitalizing-eye-serum.webp

Absolue Revitalizing Eye Serum, Lancome, Hondos Center 

BUY ME

Τέλος, έχοντας ως προτεραιότητα την περιοχή κάτω από τα μάτια δε θα μπορούσατε παρά να αφεθείτε σε μια πραγματικά υπέροχη σύνθεση, εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα Grand Rose. Το τέλος του χρόνου φέρνει μαζί του σημάδια κούρασης, πρήξιμο και επιπλέον ρυτίδες και τώρα είναι η στιγμή να αντιστρέψετε τα πάντα. Αναζωογονήστε το περίγραμμα σας και αποκτήστε ξανά ξεκούραστη όψη, για πιο φωτεινό, πιο νεανικό βλέμμα γεμάτο εκφραστικότητα.