fbpixel

Search icon
Search
6 makeup trends του 2022 που θα μας απασχολήσουν και τη νέα χρονιά
MAKE UP

6 makeup trends του 2022 που θα μας απασχολήσουν και τη νέα χρονιά

Κρατήστε πάντα αυτό που σας ταιριάζει και λάμψτε μέσα από το δικό σας μοναδικό τρόπο


Νιώθετε την κρύα ατμόσφαιρα; Ο χειμώνας είναι εδώ, και σιγά σιγά επιβάλλεται να μάθετε όλα τα trends που θα επικρατήσουν τη νέα χρονιά. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Εκτός από τα κομψά σας κασμιρένια πουλόβερ και το καινούργιο σερβίτσιο που έχουν μπει στη wishlist σας, είναι η στιγμή για να επανεξετάσετε τις makeup επιλογές σας. Άλλωστε, όλες γνωρίζουμε ότι ακόμη και μια γραμμή eyeliner μπορεί να αλλάξει πραγματικά όλο το πρόσωπό μας. Γι' αυτό συγκεντρώσαμε, για εσάς, τις top beauty προτάσεις που θα μας απασχολήσουν και το 2023 και πρέπει να γνωρίσετε. 

Κρατήστε σημειώσεις!

Fresh Skin

skincare-expert-tips.jpg

Σε περίπτωση που αμφιβάλλετε για το τι πρέπει να κάνετε, κρατήστε το makeup σας στο ελάχιστο. Ορισμένες από τις τάσεις που παρουσιάστηκαν αυτή τη χρονιά στις πασαρέλες αλλά και στο κόκκινο χαλί έδειξαν το δρόμο για πιο απλές επιλογές που είχαν ως κύριο άξονα το λαμπερό δέρμα.

Sunburnt Blush

blush.jpg

Όλοι θέλουν λίγο ακόμη καλοκαίρι στην καθημερινότητα αλλά και στο μακιγιάζ τους. Γι' αυτόν τον λόγο το TikTok φρόντισε ώστε να δείξει αμέτρητους τρόπους για να μιμηθείτε την υγιή, ηλιοκαμένη λάμψη στα μάγουλα. Αν ακόμη δεν ξέρετε πως να το κάνετε, τότε σας προκαλούμε να πάρετε στο χέρι το blush ή το ρουζ σας και να προσθέσετε όσο χρώμα θέλετε στα μάγουλα σας. Το θετικό με αυτή την τάση είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις δικές σας ανάγκες.

Graphic Liner

graphic-liner.jpg

To eyeliner είναι διαχρονικά ένα από τα tools που όλες οι γυναίκες έχουν στο στο νεσεσέρ τους. Το έντονο και εντυπωσιακό βλέμμα που χαρίζει μπορεί να σας κάνει στη στιγμή να έχετε μια διαφορετική εκδοχή στο καθημερινό σας makeup. Έτσι, πλέον με την επιλογή του graphic liner μπορείτε να έχετε στη στιγμή ένα statement αποτέλεσμα. Αν μάλιστα θέλετε μερικά ακόμη bonus στην εμφάνιση σας τότε δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε ένα διασκεδαστικό χρώμα όπως το μπλε ή το ροζ για να κάνετε την εμφάνιση σας πραγματικά λαμπερή.

Loud Lipstick

makeup-red-lipstick-face.jpg

Μετά από τα τελευταία χρόνια που τα κραγιόν αποτελούσαν μια δευτερεύουσα επιλογή στο makeup, φέτος επανήλθαν δυναμικά. Επιλέξτε μια φόρμουλα μακράς διάρκειας και επενδύστε στα χρώματα που σας αρέσουν περισσότερο, δε θα το μετανιώσετε. Άλλωστε, όπως ξέρετε, τίποτα δεν μπορεί να τραβήξει τις εντυπώσεις περισσότερο από ένα τολμηρό χρώμα στα χείλη.

Fluffy Brows

brows.jpg

Είτε γεννηθήκατε με φυσικά έντονα φρύδια, είτε απλώς σας αρέσει αυτό το fluffy αποτέλεσμα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το τολμήσετε. Αν ανήκετε στην πρώτη κατηγορία τότε δε χρειάζεστε καμία βοήθεια, αν όμως ανήκετε ανάμεσα στις δεύτερες γυναίκες τότε χρησιμοποιήστε τη βοήθεια που απαιτείται από τα ειδικά εργαλεία και πετύχετε εύκολες, και απόλυτα εντυπωσιακές εμφανίσεις και αυτό τον χειμώνα.

Playful Eyes

blue-eyeshadow.jpg

Νομίζω ότι όλες λαχταράτε, μερικές φορές, ένα παιχνιδιάρικο και χαρούμενο αποτέλεσμα. Αν, λοιπόν, αυτό σας κινεί το ενδιαφέρον τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το διασκεδάσετε όσο μπορείτε με τα χρώματα στα μάτια. Στηριχτείτε στις διαφορετικές αποχρώσεις και πείτε «ναι» είτε σε μονόχρωμες είτε σε πολύχρωμες, φωτεινές σκιές ματιών. Μαζί με το graphic liner, αποτελούν έναν πολύ εύκολο τρόπο για να κάνετε τη δική σας δήλωση έξω στον κόσμο και για να στιγματίσετε την παρουσία σας με κάθε τρόπο.