fbpixel

Search icon
Search
8 beauty tips της Beyoncé που θα αλλάξουν τον τρόπο περιποίησής σας
BEAUTY PEOPLE

8 beauty tips της Beyoncé που θα αλλάξουν τον τρόπο περιποίησής σας

Πώς καταφέρνει η Queen Bee και είναι πάντα λαμπερή


Θέλετε να μάθετε πώς το μακιγιάζ της Beyonce είναι πάντα άψογο; Υπάρχουν μόνο λίγοι άνθρωποι στον κόσμο που δεν χρειάζονται συστάσεις κι εκείνη είναι ανάμεσά τους. Η τραγουδίστρια των επιτυχιών Destiny’s Child και Crazy in Love κάνει οτιδήποτε ακουμπάει χρυσό και για αυτό φροντίζει να ανταποδίδει στους θαυμαστές της τις συμβουλές που θα τους κάνουν να φαίνονται υπέροχοι. Άλλωστε, δεν είναι μόνο το φωνητικο της που έχει κατακλύσει τον κόσμο. 

Αν αναρωτιέστε πώς να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα όπως η Beyonce, τότε συνεχίστε να διαβάζετε. Είτε πρόκειται για συμβουλές μακιγιάζ από την ίδια, είτε για μυστικά ομορφιάς, τα έχουμε καλύψει όλα μέσα από πράγματα που έχει αναφέρει στο παρελθόν.

beyonce.jpg

Foundation And Concealer: Χρησιμοποιήστε τουλάχιστον 2 αποχρώσεις

Αν θέλετε μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα όπως η Beyoncé, τότε πρέπει να επενδύσετε όχι σε μία αλλά σε τουλάχιστον δύο αποχρώσεις του foundation. Αυτό συμβαίνει γιατί καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, το δέρμα σας δεν παραμένει η ίδια απόχρωση. Ομοίως, χρειάζεστε δύο τύπους concealers στο οπλοστάσιο του μακιγιάζ σας—ένα για να κρύβετε σημεία και σπυράκια και το δεύτερο για να φωτίσετε τον τόνο του δέρματός σας.

Ένα υγιές δέρμα προσδίδει μια φυσική λάμψη

Το υγιές δέρμα είναι ένα χαρούμενο δέρμα καθώς μόνο αυτό λάμπει πραγματικά. Για να διατηρήσει την υγεία του δέρματός της, η Beyonce παραμένει ενυδατωμένη όλη την ημέρα και δίνει στο δέρμα της μια επιπλέον θρεπτική ώθηση προσθέτοντας χυμό λάχανου στη διατροφή της. Τον προτιμά καθώς είναι μια πλούσια πηγή βιταμίνης Κ και είναι γνωστός για την αύξηση της ανανέωσης των κυττάρων.

Ανανέωση κουρασμένων ματιών

Η Beyoncé έχει πάντα μαζί της ένα ζευγάρι Ray Bans όχι μόνο για να προστατεύει τα μάτια της από τις βλαβερές ακτίνες UV αλλά και για να κρύβει τα κουρασμένα μάτια και τις σακούλες από την έλλειψη ύπνου. Για να δείχνει φρέσκια, η Beyonce χρησιμοποιεί μια χρυσή σκιά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών της αντί για μια λευκή. Προτιμά τη χρυσή σκιά από τη λευκή καθώς είναι πιο διακριτική και κολακευτική.

beyonce-and-jay-z-vacation3.jpg

Η μητέρα ξέρει καλύτερα

Η πηγή των περισσότερων μυστικών ομορφιάς της Beyonce δεν είναι άλλη από τη μητέρα της, Tina Lawson. Της έδωσε πολλά σημαντικά μαθήματα για την περιποίηση του δέρματος. Η Lawson της δίδαξε ότι η αληθινή ομορφιά πηγάζει από μέσα και μένει για πάντα. Της έμαθε επίσης να αφαιρεί το μακιγιάζ πριν πάει για ύπνο και αυτή είναι μια συμβουλή που η ίδια ακολουθεί μέχρι σήμερα.

Υπέροχα μαλλιά

Τα μακριά μαλλιά της δεν μεγάλωσαν έτσι σε μια μέρα. Παρόλο που συνεχίζει να αλλάζει την εμφάνιση και το στυλ των μαλλιών της, η Beyoncé φροντίζει να διατηρούνται λαμπερά κάθε στιγμή. Για να περιποιηθεί τα μαλλιά της, φτιάχνει μόνη της ένα παρασκεύασμα ζεστού λαδιού αναμειγνύοντας φυσικά έλαια και βιταμίνη Ε. Επίσης, επιμένει να χρησιμοποιεί σαμπουάν και μαλακτικά χωρίς θειικά άλατα καθώς αφαιρούν τα έλαια από τα μαλλιά.

Δημιουργήστε την τέλεια βάση

Οι συμβουλές μακιγιάζ της για τη δημιουργία μιας τέλειας βάσης είναι πολύ δημοφιλείς. Αυτό το κάνει πρώτα ενυδατώνοντας το πρόσωπό της και μετά ακολουθώντας με ένα foundation. Ενώ κάνει το ίδιο, φροντίζει ώστε το foundation να εφαρμόζεται ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο.

beyonce.jpg

Η προστασία είναι το παν 

Η φροντίδα του δέρματός της περιλαμβάνει τακτική χρήση αντηλιακού. Η Beyoncé φοράει πάντα SPF ακόμα και όταν βγαίνει έξω τις συννεφιασμένες μέρες. Φροντίζει επίσης όταν βγαίνει στον ήλιο να χρησιμοποιεί ηρεμιστικά συστατικά όπως η αλόη βέρα. Συνεχίζει τη χρήση προϊόντων ομορφιάς με ισχυρά συστατικά όπως άλφα-υδροξυ και βιταμίνη C για τις νύχτες.

Εφαρμόστε το Highlighter στο σωστό μέρος

Ο makeup artist της performer, Sir John, συνιστά ότι η προσθήκη highlighter στην άκρη της μύτης είναι ένα κοινό λάθος που κάνουν πολλοί άνθρωποι. Ακόμη προτείνει να μην το χρησιμοποιείτε στο μέτωπο. Στην πραγματικότητα, πρέπει να χρησιμοποιείται παντού εκτός από το κέντρο του προσώπου.