fbpixel

Search icon
Search
Beauty secrets: Η guru των celebrities μοιράζεται 7+1 θαυματουργά tips για λαμπερό και υγιές δέρμα
FACE & BODY

Beauty secrets: Η guru των celebrities μοιράζεται 7+1 θαυματουργά tips για λαμπερό και υγιές δέρμα

Η Ηarold Lancer είναι εδώ για όλες εσάς


Όλες μας έχουμε αναρωτηθεί σε κάποιες στιγμές της ζωής μας πώς γίνεται πολλοί από τους celebrities να διατηρούν άψογη την εξωτερική τους εμφάνιση με το πέρασμα των χρόνων. Λαμπερό δέρμα, χωρίς ψεγάδια, άψογη επιδερμίδα… Το μυστικό τους είναι ένα και πολύ απλό! Εμπιστεύονται με κλειστά μάτια τη δερματολόγο-αισθητικό τους και ακολουθούν πιστά τις συμβουλές της. 

Η Harold Lancer έχει συνδέσει το όνομά της με πρόσωπα όπως η Victoria Beckham, η Jennifer Lopez, η Kim Kardashian, η Beyoncé και η Scarlett Johansson και μοιράζεται μερικά από τα σημεία-κλειδιά που θα βοηθήσουν την κάθε γυναίκα να διατηρήσει τη νεανική της όψη. Κρατήστε σημειώσεις…

chemical-peels-blog-nuwx8f883rjdi53gc6ukgdnkzoyfvyurdn19byrey8.jpg

Facial expressions

Οι ρυτίδες έκφρασης ταλαιπωρούν πολλές γυναίκες εδώ και χρόνια, καθώς σχηματίζονται από τις ίδιες επαναλαμβανόμενες εκφράσεις στο πρόσωπο και συνήθως εντοπίζονται στο μέτωπο, στο πόδι της χήνας και ανάμεσα από τα φρύδια. Σύμφωνα με την Harold Lancer, ένα από τα πιο βασικά πράγματα που πρέπει να κάνετε, είναι να περιορίσετε τις πολλές εκφράσεις, ακόμη κι όταν προσπαθείτε να βγάλετε την ιδανική… selfie. Ένα απλό, λαμπερό χαμόγελο αρκεί.

Σωστή ενυδάτωση

Ίσως είναι κάτι που συχνά δεν το σκέφτεται μία γυναίκα, αλλά η απλή τοποθέτηση μίας κρέμας στο πρόσωπο δεν αρκεί. Η guru των celebrities σημειώνει πως είναι πολύ σημαντικό να εφαρμόζετε τα προϊόντα στο πρόσωπο, μέσα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα, αφού το βρέξετε, καθώς όταν στεγνώσει η λεπτή στρώση νερού, το δέρμα αρχίζει να χάνει όλα τα ενυδατικά του στοιχεία. Προσοχή λοιπόν και γρήγορες κινήσεις για να φτάσετε στο άρτιο αποτέλεσμα.

«Όχι» στο αλκοόλ

Γνωρίζατε πως το αλκοόλ δεν είναι σύμμαχος, στην προσπάθειά σας να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα; Κι όμως! Η Αμερικανίδα υποστηρίζει πως δεν πρέπει να καταναλώνετε ούτε ένα μικρό ποτήρι αλκοόλ μία ημέρα πριν από την αποτρίχωση, καθώς η διαδικασία θα είναι πιο επίπονη και το αποτέλεσμα δε θα είναι το ίδιο καλό. Να το θυμηθείτε την επόμενη φορά…

istock-1159633084.jpg

Προσοχή στα μαλλιά

Τους καλοκαιρινούς μήνες είναι δύσκολο να διατηρήσετε τα μαλλιά σας στην καλύτερη δυνατή τους κατάσταση. Ο ήλιος, το θαλασσινό νερό, το χλώριο της πισίνας δε λειτουργούν σε καμία περίπτωση ευεργετικά. Αυτό όμως που μπορείτε και πρέπει να κάνετε είναι να βρέχετε τα μαλλιά σας με νερό, πριν να μπείτε στη θάλασσα ή την πισίνα. Ακούγεται απλό, αλλά είναι πραγματικά αποτελεσματικό, καθώς η επιβάρυνση θα είναι πολύ μικρότερη.

Εφαρμόστε τα προϊόντα με τα χέρια

Είναι καλό να αποφύγετε την εφαρμογή των προϊόντων στο πρόσωπό σας με τα κλασικά cotton pads. Προτιμήστε την τοποθέτηση με τα χέρια, ταμποναριστά, προκειμένου να εισχωρήσουν σε βάθος όλα τα προϊόντα, από το toner μέχρι και την ενυδατική κρέμα, τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ.

Μην ξεχνάτε το primer

Η εφαρμογή ενός καλού primer στο πρόσωπο πριν από το foundation είναι κάτι ακόμη που σημειώνει η Harold Lancer. Έτσι, το δέρμα παραμένει ενυδατωμένο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ και το makeup θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, καθώς θα υπάρχει μία καλή, σταθερή βάση.

stocksy-summer-straw-hat-duet-postscriptum.jpg

Πείτε «ναι» στο έλαιο καρύδας

Ένας θησαυρός που πρέπει να υπάρχει στην ρουτίνα κάθε γυναίκας. Αυτό είναι το coconut oil, σύμφωνα με την απόλυτη ειδικό κι αν δεν το έχετε, καλό θα είναι να το προμηθευτείτε άμεσα. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενυδατική λοσιόν, ως face mask ή σαν body lotion και πραγματικά, σύντομα θα δείτε σημαντική αλλαγή.

Μην αμελείτε την αντηλιακή προστασία

Αρχικά, ξεκινάμε με το Νο1 δεδομένο, που δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι πρέπει να εφαρμόζετε αντηλιακό στο πρόσωπό σας σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Η Harold Lancer από τη μεριά της υποστηρίζει πως δε θα πρέπει οι γυναίκες να χρησιμοποιούν foundation που από μόνο του έχει δείκτη προστασίας, καθώς συνήθως αυτά τα προϊόντα έχουν βαριά σύσταση και δεν αφήνουν την επιδερμίδα να «αναπνέει».