fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

5 τρόποι για να φορέσετε το κασκόλ σας με στιλ

Και να παραμείνετε ζεστές day to night


5 τρόποι για να φορέσετε το κασκόλ σας με στιλ

Οι χαμηλές θερμοκρασίες είναι γεγονός κι εμείς καλούμαστε συνεχώς να βρούμε τρόπους για να διατηρήσουμε την κατάλληλη θερμοκρασία και παράλληλα να μην χάσουμε μπόνους από το στιλ μας. Βασικά στοιχεία σ' αυτήν τη διαδικασία είναι τα αξεσουάρ και ακόμα πιο συγκεκριμένα τα κασκόλ. Τις τελευταίες σεζόν οι οίκοι έχουν παρουσιάσει oversized designs, τα οποία μπορούν να τυλιχθούν πολλές φορές γύρω από το λαιμό μας, να πάρουν τον ρόλο μια έξτρα ζακέτας πάνω από το μπουφάν μαζί με μία ζώνη στη μέση αλλά και ως το στοιχείο εκείνο που θα φωτίσει τα μουντά σύνολά μας ακόμα και τις πιο συννεφιασμένες ημέρες. 

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλους τους τρόπους για να φορέσετε το κασκόλ σας με στιλ!

Go tonal

52168a0083e9b9a4ed085a6a875226f6.jpg
Image source: @manrepeller

Τα ουδέτερα χρώματα έχουν επιστρέψει δυναμικά της σεζόν που διανύουμε και εμείς δεν μπορούμε να αγνοήσουμε αυτήν τη τάση. Για να είστε απόλυτα in fashion σας προτείνουμε να δημιουργήσετε ένα σύνολο, το οποίο θα αποτελείται από το ίδιο χρώμα αλλά σε διαφορετικούς τόνους. Go tonal λοιπόν, επιλέγοντας neutrals και κυρίως αποχρώσεις του μπεζ και του καφέ που είναι hot αυτήν τη στιγμή. Τα αξεσουάρ σας θα είναι κι αυτά στην ίδια φιλοσοφία. Προτιμήστε το κασκόλ να είναι στον πιο σκούρο τόνο για να κάνει εντυπωσιακή αντίθεση με τα υπόλοιπα κομμάτια σας.

Like a cardigan 

c31490cb51b299c7dd4f5d6afd9812f8.jpg
Image source: @popsugar

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, τα κασκόλ μπορούν να πάρουν τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε. Έτσι μπορούν να μετατραπούν και σε ζακέτες. Πώς θα το πετύχετε; Επιλέξτε ένα oversized σχέδιο και περάστε το πάνω από το πανωφόρι σας. Στη συνέχεια προσθέστε μία ζώνη στη μέση, η οποία όχι μόνο θα το κρατάει σταθερό αλλά παράλληλα θα τονίσει υπέροχα τη σιλουέτα σας. Μ' αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε την κατάλληλη θερμοκρασία αλλά θα έχετε δημιουργήσει κι ένα υπέροχο layering.

As a headpiece

678473247969c76eac966a0aa9424ee3.jpg


Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο από το να δοκιμάζουμε καινούρια πράγματα και να πειραματιζόμαστε με την εικόνα μας. Αν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα σχέδια που επιλέγουμε τον χειμώνα για να προστατεύουμε το κεφάλι μας, όπως είναι οι σκούφοι, τα καπέλα και τα balaclavas, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το να μετατρέψετε το κασκόλ σας... σε headpiece. Ανακαλύψτε ένα it design και τυλίξτε το με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει σχεδόν όλα τα μαλλιά σας και να διατηρήστε ζεστή. Μετατρέψτε το κασκόλ σας σε πρωταγωνιστή και αφήστε τα υπόλοιπα κομμάτια σας να λειτουργήσουν συμπληρωματικά. 

Bold colours 

be3f9158886657bfcbb3877b61ab4a07.jpg


Οι αντιθέσεις μπορούν να προσφέρουν μοναδικά αποτελέσματα και γι' αυτό καλούμαστε να τις δοκιμάζουμε. Δεν υπάρχει πιο εύκολος και ασφαλής τρόπος για να τις πετύχουμε από το να παρουσιάσουμε total ουδέτερα σύνολα και κυρίως να επιλέξουμε μαύρο head to toe και στη συνέχεια να προσθέσουμε ένα bold κασκόλ που θα προσφέρει φωτεινότητα και πολύ στιλ. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

The scarf in a different way

dc8a0e6235deb8b0b97a5b729e724c0c.jpg
Image source: @wwd

Από την άλλη πλευρά, αν δεν είστε fan του κασκόλ αλλά δεν θέλετε να στερηθείτε τη ζεστασιά και το στιλ που προσφέρει μπορείτε να το αντικαταστήσετε μ' ένα πουλόβερ, το οποίο θα φορέσετε πάνω από το πανωφόρι σας και θα το δέσετε στον λαιμό σας. Μάλιστα, θα έχετε ακόμα ένα layer να φορέσετε σε περίπτωση που το κρύο είναι πιο τσουχτερό απ' ότι υπολογίζατε. 

1

Cashmere stole

Max Mara BUY HERE

2

Cashmere scarf

Falconeri BUY HERE

3

Scarf

Polo Ralph Lauren, Atticadps.gr BUY HERE

4

Scarf

Folli Follie, notos.gr BUY HERE

5

Super soft scarf

ZARA BUY HERE