fbpixel

Search icon
Search
5 beauty μυστικά από celebrities που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι
FACE & BODY

5 beauty μυστικά από celebrities που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι

Οι γυναίκες που ξέρουν τα tips του δέρματος καλ΄ύτερα από τον καθένα


Αν και εσείς το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε σε μια celebrity είναι η επιδερμίδα της, τότε σίγουρα θα αναρωτιέστε ποια είναι όλα αυτά τα skincare tips που την κρατάνε απόλυτα glowing. Η αλήθεια είναι πως έχοντας τους καλύτερους δερματολόγους και με καθημερινές ρουτίνες που προάγουν τα καλύτερα αποτελέσματα σε σώμα και πρόσωπο, γνωρίζουμε πως έχουν μερικά tips που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι.

Θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε καθαρή όψη, θα κάνουν το πρόσωπο σας πιο λαμπερό από ποτέ και φυσικά θα γίνουν με τον πιο άνετο τρόπο. Έχοντας αυτό κατά νου, ανακαλύψαμε τις πιο χρηστικές συμβουλές, που έχουν αποκαλύψει οι αγαπημένες μας celebrities, για την άψογη διατήρηση της επιδερμίδας τους.

Απολέπιση

christiebrinkley.jpg
@christiebrinkley

Η Christie Brinkley αποκάλυψε πως ξεκινά την κάθε μέρα κάνοντας απολέπιση στο πρόσωπο της και πως μάλιστα αυτό είναι κάτι που κάνει τα τελευταία 40 χρόνια. Έτσι, διατηρεί το δέρμα της φρέσκο και λείο καθώς δίνει στην επιδερμίδα της την ευκαιρία να αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα, να ξεκινήσει ένα καινούργιο κύκλο ζωής των κυττάρων ενώ βοηθάει παράλληλα τα υπόλοιπα προϊόντα να απορροφηθούν πιο εύκολα. 

Extra tip: Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα κρατήστε απολέπιση λιγότερες φορές την εβδομάδα.

Νερό και ύπνος

leamichele.jpg
@leamichele

Το πως συμπεριφέρεστε στην καθημερινότητα σας επηρεάζει, χωρίς αμφιβολία, την ποιότητα του δέρματος σας. Αν και φαίνεται κλισέ, η αλήθεια είναι πως το δέρμα φαίνεται και είναι πολύ καλύτερο όταν είστε ξεκούραστη και αυτή είναι η απόλυτη συμβουλή της Lea Michele. Ακόμη, το νερό τη βοηθάει την πεπτική της υγεία, που είναι το κλειδί για την υγεία του δέρματος, ενυδατώνει ολόκληρο το σώμα από μέσα προς τα έξω και τελικά θα χαρίζει την πιο ονειρική επιδερμίδα.

Καταναλώστε λαχανικά

oliviaculpo-DChWe.jpg
@oliviaculpo

Για την Olivia Culpo, η υγεία του δέρματος δεν έχει απλώς να κάνει με το πόσο καλά καθαρίζετε το δέρμα σας και με το ποια συστατικά βάζετε τοπικά. Για την ίδια, η ολιστική προσέγγιση σε κάθε θέμα είναι απόλυτης σημασίας. Μέσω της διατροφής της, και πιο συγκεκριμένα της μείωσης των γαλακτοκομικών και της προσθήκης περισσότερων λαχανικών, μείωσε την ακμή της. Ακόμη σύμφωνα με όσα γνωρίζει, η επιπλέον ζάχαρη δε μπορεί να αφομοιωθεί από την επιδερμίδα και έτσι μόλις σταμάτησε την κατανάλωση της, το δέρμα της ξεκίνησε να καθαρίζει. Ο λόγος που επιμένει στα λαχανικά είναι πως ειδικά τα φυλλώδη λαχανικά, όπως το σπανάκι, έχουν ψευδάργυρο, ο οποίος βοηθά στην καταπολέμηση της φλεγμονής και επομένως, της ακμής. Ένα ακόμη παράδειγμα είναι το λάχανο, που περιέχει ζεαξανθίνη, ένα αντιοξειδωτικό που προστατεύει το δέρμα.

Μείωση του stress

cate_blanchettofficial
@cate_blanchettofficial

Οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε για να απομακρύνετε το άγχος θα σας δώσει απόλυτη λάμψη. Αυτή είναι η απάντηση της Cate Blanchett κάθε φορά που τη ρωτάνε για την επιδερμίδα της. Έρευνες έχουν αποκαλύψει ότι το stress μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στο σώμα, ακόμη και να οδηγήσει σε φλεγμονές και πρόωρη γήρανση. Καθώς το άγχος μπορεί να επιδεινώσει τις δερματικές παθήσεις, το να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας είναι σίγουρο πως θα σας απαλλάξει από κάποιες καταστάσεις.

Συστατικά καλής ποιότητας

leonalewis-makeup.jpg
@leonalewis

Η Leona Lewis είναι υπέρ των συστατικών που προέρχονται από τη φύση. Αυτό ξεκίνησε καθώς τα προϊόντα που χρησιμοποιεί προέρχονται από την κουζίνα του σπιτιού της, καθώς η μητέρα της είναι βοτανολόγος. Φτιάχνοντας της δικές της ενυδατικές κρέμες και τα δικά της λάδια, έχει δει πραγματική διαφορά, καθώς η ποιότητα ενός συστατικού μπορεί ουσιαστικά να επηρεάσει την αποτελεσματικότητά του. Τα προϊόντα καλύτερης ποιότητας συχνά απορροφώνται πιο εύκολα από το δέρμα και επομένως λειτουργούν καλύτερα.

Κεντρική φωτογραφία: @jballaphoto