fbpixel

Search icon
Search
4+1 απίθανες συνταγές για το πιο υπέροχο avocado toast για πρωινό
TASTE

4+1 απίθανες συνταγές για το πιο υπέροχο avocado toast για πρωινό

Απολαύστε ελεύθερα!


Τι καλύτερο από ένα γεμάτο πρωινό, το οποίο μας χαρίζει χαμόγελο; Είναι αλήθεια πως δεν πρέπει να παραμελούμε το πρώτο γεύμα της ημέρας, καθώς είναι αυτό που μας κρατάει δυνατούς και γεμάτους ενέργεια κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας. Η αγάπη των food lovers για το avocado είναι πλέον ευρέως γνωστή, ενώ αυτό αποτελεί ένα τρόφιμο, που εκτός από τις μοναδικές ευεργετικές του ικανότητες στον οργανισμό μας καταφέρνει και μας ενθουσιάζει με τη γεύση του, αλλά και τις δεκάδες συνταγές, στις οποίες μπορεί να συμπεριληφθεί και να δείχνει υπέροχο. 

Bon Appétit!

1. Avocado Toast απλό 

Υλικά

  • Avocado, λιωμένο με το πιρούνι

  • Φρυγανισμένο ψωμί, κατά προτίμηση πολύσπορo

  • Aλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Απλώνετε πάνω στο φρυγανισμένο ψωμί μια ποσότητα λιωμένο avocado, αλατωπιπερώνετε και απολαμβάνετε.

2. Avocado Toast με αυγό

shutterstock-1059868037.jpg

Ακολουθείτε την παραπάνω βασική συνταγή και συμπληρώνετε με αυγό της επιλογής σας -τηγανητό, βραστό ή ποσέ. Εάν αγαπάτε τις πιο πικάντικες γεύσεις, τότε μπορείτε να συμπληρώσετε με μερικές σταγόνες ταμπάσκο. Συνδυάστε το και με ένα μείγμα πράσινης σαλάτας στο πλάι, αλάτι, πιπέρι και είστε έτοιμοι! Φυσικά, αυτή η συνταγή αποτελεί μια χορταστική και γευστική πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας.

3. Avocado Toast με σολομό 

shutterstock-1049283944.jpg

Ακολουθείτε μια υγιεινή διατροφή; Τότε φροντίστε στο avocado toast σας να προσθέσετε μια φέτα καπνιστού σολομού και ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Θα σας ξετρελάνει! Προσέξτε επίσης, το ψωμάκι που επιλέγετε να είναι ολικής άλεσης. Mην ξεχάσετε επίσης να ρίξετε μπόλικο λεμονάκι!

4. Avocado Toast με pesto & ντοματίνια 

shutterstock-1095492434.jpg

Οι italian lovers θα ξετρελαθούν αν κάνουν το avocado toast τους να θυμίζει μπρουσκέτα. Απλώστε σε φρυγανισμένο ψωμί το λιωμένο avocado και προσθέστε μια δόση pesto και φυσικά τα αγαπημένα μας ντοματίνια. Αλάτι, πιπέρι και μια ιδέα από ελαιόλαδο!

5. Αvocado Toast sweet

shutterstock-1363161890.jpg

Εννοείται πως δεν πρέπει να παραλείψετε να δοκιμάσετε ένα avocado toast στη γλυκιά εκδοχή του. Αντί για λιωμένο avocado, κόψτε το σε φέτες και προσθέστε φρούτα της επιλογής σας. Μπορείτε να δώσετε μια extra γεύση που θα σας συγκλονίσει, επιλέγοντας τυρί φέτας! Ο συνδυασμός γλυκού-αλμυρού θα απογειώσει το πιάτο σας.