fbpixel

Search icon
Search
4 κορυφαία resorts στην Ελλάδα που προσφέρουν μια ολιστική εμπειρία ευεξίας
WELLNESS

4 κορυφαία resorts στην Ελλάδα που προσφέρουν μια ολιστική εμπειρία ευεξίας

Η χώρα μας μετατρέπεται σε πόλο έλξης για body & soul experiences


Η Ελλάδα, εκτός από τον φυσικό πλούτο και τον ήλιο της, προσφέρει μοναδικές wellness και spa services και γίνεται παγκόσμιος πόλος έλξης για body & soul εμπειρίες. Εντυπωσιακά καρέ με ειδυλλιακά φυσικά τοπία, ξενοδοχεία-υπερπαραγωγές, ολιστικές υπηρεσίες, ευεξία, αρμονία... Αυτά και άλλα πολλά χαρακτηρίζουν τα κορυφαία resorts της χώρας μας, τα οποία αξίζει μια θέση στην bucket-list σας ακόμη και το φθινόπωρο.

Ανακαλύψτε παρακάτω τα καλύτερα wellness resorts της Ελλάδας, τα οποία θα ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά!

Angsana Corfu Resort & Spa, Κέρκυρα


angsana-corfu-resort-spa-yoga-deck.jpg

Το Angsana Corfu Resort & Spa στις Μπενίτσες της Κέρκυρας αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό ευεξίας και αναζωογόνησης, μ' επίκεντρο της φιλοσοφία του το wellbeing. Αυτό το φθινόπωρο συστήνει στους επισκέπτες του μια once-in-a-lifetime σειρά δράσεων wellness που ενεργοποιούν το σώμα και αφυπνίζουν το πνεύμα, σε συνεργασία με τον βραβευμένο διεθνή οργανισμό Koshaa, που προάγει την ευδαιμονία και την πνευματική ισορροπία. To πρόγραμμα των δράσεων που φιλοξενούνται στο πολυτελές resort αποτελείται από 6 διαφορετικές ενότητες, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με την παρουσία των εξειδικευμένων guest coaches Deepak & Vasundhara.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δράσεων:

  • Abundant Life 1 to 1 Coaching by Vasundhara & Deepak (1-22 Σεπτεμβρίου): Η έμπειρη Vasundhara ενώνει τις δυνάμεις της με τον master του είδους Deepak και σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην πνευματική μεταμόρφωση και την κατάκτηση της αφθονίας.
  • Circle of Life Dialogue Series (7- 12 Σεπτεμβρίου): Ξεχωριστοί διάλογοι αφιερωμένοι στην κατάκτηση της αφθονίας, στις σχέσεις, στην υγεία, στον τρόπο ζωής, στα οικονομικά και στην ευδαιμονία συντονίζονται από τους Vasundhara και Deepak.
  • Natural Living Therapies (7- 12 Σεπτεμβρίου): Οι θεραπείες natural living θα σας βοηθήσουν να υιοθετήσετε διαφορετικές συνήθειες και τρόπο σκέψης, ακολουθώντας τις χρήσιμες συμβουλές του σεφ Shrekanth.
  • Raw Food Art Recipes (7-12, 14-16 & 24-25 Σεπτεμβρίου): Ο μοναδικός chef Shrekanth θα σας μυήσει με τη δημιουργική ματιά του στην ωμοφαγία με πρωταγωνιστές τις πιο αγνές πρώτες ύλες.
  • Raw Life Celebration (17- 22 Σεπτεμβρίου): Σε αυτό το μοναδικό event θα γνωρίσετε πώς μπορείτε να αξιοπoιήσετε τους ακατέργαστους θησαυρούς της γης για θεραπευτικούς λόγους και wellbeing.

Angsana Corfu Resort & Spa


Euphoria Rerteat, Μυστράς


high-res-44-1-result.jpeg

Ένας δρόμος προς την απόλυτη ευεξία, τη γαλήνη που όλοι μας ονειρευόμαστε... Το Euphoria Retreat στον γοητευτικό Μυστρά της Πελοποννήσου έχει μετατραπεί σ' έναν πραγματικό wellness παράδεισο για όσους επιθυμούν να αποφορτιστούν πλήρως, να γεμίσουν τις μπαταρίες που και να βρουν και πάλι τον εαυτό τους. Ένα κορυφαίο resort σε ολόκληρη την Ευρώπη που θεραπεύει σώμα και νου, με το όνομά του -Euphoria- να δηλώνει τα πάντα! Ώρα να βιώσετε την Ευφορία που σας αξίζει, απολαμβάνοντας το δικό σας ταξίδι αυτο-ανακάλυψης. Η "Euphoria Methodos" αποτελεί μια μέθοδος που παντρεύει την Ανατολή με τη Δύση, την αρχαία Ελληνική Ιατρική με την Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική και την επιστήμη με τον νατουραλισμό. Αυτές οι συγκλίνουσες προσεγγίσεις δεν μπορούν να βρεθούν πουθενά αλλού στον κόσμο, με αποτέλεσμα το Euphoria να τοποθετείται δικαίως στη λίστα με τους πιο κορυφαίους προορισμού spa ανά τον κόσμο. Βυζαντινό χαμάμ, παγοθεραπεία, experiential showers, finnish σάουνα είναι μερικές μόνο από τις υψηλών προδιαγραφών παροχές που προσφέρονται για να βιώσει κανείς μια ολιστική wellbeing εμπειρία. Plus, οι fitness δραστηριότητες που συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο θα σας πείσουν να βάλετε μια για πάντα τη γυμναστική στη ζωή σας!

Euphoria Retreat


Κea Retreat, Κέα


363701419.jpg

Το Kea Retreat στο Ψαθί της Κέας είναι ένα καταφύγιο ευ ζην που ξεπερνά κάθε φαντασία, ικανοποιώντας κάθε πιθανή ανάγκη. Πρόκειται για το πρώτο ολιστικό boutique ξενοδοχείο των Κυκλάδων, αποκλειστικά αφιερωμένο στις θεραπείες της yoga, ανοίγει τις πόρτες του αυτόν τον Ιούλιο, και μαζί έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι η ευτυχία είναι επιλογή! Με φόντο ένα ακατέργαστο κομμάτι κυκλαδίτικης γης και θάλασσας, Kea Retreat έρχεται για να συνδέσει το χθες και το σήμερα της Κέας, τις κουλτούρες και τους πολιτισμούς, την ανθρώπινη ανάγκη για γαλήνη και ηρεμία με την αέναη αναζήτηση της χαράς. Ταυτόχρονα, αποτελεί ένα πνευματικό καταφύγιο, που δίνει «φωνή» στις αξίες του slow living και της βιώσιμης ανάπτυξης, προσφέροντας στους επισκέπτες του ένα ολιστικό, καθηλωτικό κι all inclusive πακέτο, που συνδυάζει την ξενοδοχειακή διαμονή, την ανεμελιά των διακοπών, τη διακεκριμένη διατροφή, αλλά και τα καθημερινά yoga retreats. Από την Vinyasa, την Kundalini και την Yin Yoga, μέχρι τα sound baths, την υπνοθεραπεία, τη θεραπευτική αναπνοή ή την Αγιουρβέδα και τη θεραπεία Mandalas, αλλά και τον χαιρετισμό στον ήλιο ή την τελετή της φωτιάς, το πολυποικίλο και καθολικό φάσμα των θεραπειών που περιλαμβάνει το πρόγραμμα του resort υπόσχονται να συνδέσουν τον επισκέπτη με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Kea Retreat


Nomadikas, Ζάκυνθος


1000-1626006456.jpg

Μετά την Costa Rica, το Nomadikas άνοιξε και στη Ζάκυνθο για όσους μοιράζονται την ίδια «δίψα» για ζωή, ελευθερία και περιπέτεια. «Φωλιασμένες» ανάμεσα σ' ελιές και κυπαρίσσια, οι ιδιωτικές βίλες και οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την παραλία Μαντράκια και το λιμάνι, δημιουργούν μια γαλήνια όαση ηρεμίας, ενώ οι πισίνες υπερχείλισης, το θερμαινόμενο υδρομασάζ και τα ειδυλλιακά spots για γιόγκα καλούν τους επισκέπτες ν' απολαύσουν μια boem εμπειρία διαμονής κι ευεξίας. Η τοποθεσία που «κόβει» την ανάσα με τη γοητεία της, είναι ιδανική για mini αποδράσεις, κρουαζιέρες και καταδύσεις στην Κεφαλονιά, τις Γαλάζιες Σπηλιές και τη διάσημη παραλία Ναυάγιο. Bonus, κάτω από τον καυτό ελληνικό ήλιο ή υπό το φως των κεριών, μπορεί κανείς να γευτεί local πιάτα που υμνούν τη μεσογειακή κουζίνα και ανταποκρίνονται ακόμη και στα γούστα των πιο απαιτητικών foodies.

Nomadikas Zakynthos


Κεντρική φωτογραφία: Angsana Corfu Resort & Spa