fbpixel

Search icon
Search
10 top γιορτινά hairstyles που θα σας κάνουν το απόλυτο it girl
HAIR & NAILS

10 top γιορτινά hairstyles που θα σας κάνουν το απόλυτο it girl

Προετοιμαστείτε για τις πιο εντυπωσιακές εξόδους


Οι λίστα με τις υποχρεώσεις του Δεκεμβρίου περιλαμβάνει σίγουρα τα απόλυτα γιορτινά χτενίσματα. Ίσως και αυτή να είναι η τέλεια δικαιολογία για να απαλλαγείτε από το haircut ή το hairstyle στο οποίο είστε πιστές εδώ και καιρό. Από τα κλασικά updos μέχρι τις μοντέρνες κοτσίδες και τα πιο ανατρεπτικά μαλλιά, συγκεντρώσαμε τις ιδέες που μπορείτε να δοκιμάσετε σε κάθε πάρτι αλλά και σε κάθε οικογενειακή συγκέντρωση που έχετε στο calendar σας. 

Περιηγηθείτε παρακάτω, πάρτε ιδέες και τολμήστε να γίνετε η πιο bold πλευρά του εαυτού σας, ήδη από σήμερα.

Bedazzled Braid

braid.webp
@tiamowry

Ποιος είπε ότι οι στολισμοί πρέπει να γίνονται μόνο στο χριστουγεννιάτικο δέντρο; Σε αυτό εδώ το χτένισμα βλέπετε πως μια απλή πλεξούδα μπορεί να γίνει απόλυτα εντυπωσιακή και να κλέψει την παράσταση.

Bubble Pony

pony.webp
@lacyredway

Από το Euphoria μέχρι τα hairstyles των A-listers οι πλεξούδες και τα ponytails είναι πλέον παντού. Είναι ένα απόλυτα εύκολο χτένισμα καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δέσετε τα μαλλιά σας σε αλογοουρά και να τοποθετήσετε λαστιχάκια κάθε τρία εκατοστά, από τη βάση μέχρι την άκρη τους.

Bardot Band

band.webp
@jennifer_yepez

Βγάλτε από μέσα σας τη Brigitte Bardot που κρύβετε με ένα ογκώδες χτένισμα και ένα μεγάλο μαύρο band. Είναι απλό, είναι εντυπωσιακό και θυμίζει μια εποχή που είχε glam και λάμψη.

Sporty braid

sporty-braid.webp
@laurapolko

Μια κομψή πλεξούδα φαίνεται εξίσου εντυπωσιακή είτε κάνετε σκι στις Άλπεις, είτε φοράτε ένα cocktail φόρεμα. Φροντίστε μόνο να χρησιμοποιήστε και λίγο gel ώστε να κρατήστε τα μαλλιά σας on fleek.

Full curls

full-curls.webp
@justinemarjan

Οι γεμάτες, ζωηρές μπούκλες είναι το τέλειο «συνοδευτικό» για το κόκκινο κραγιόν που σας αρέσει. Αυτό το χτένισμα μπορεί να βγάλει την πιο έντονη πλευρά σας και να σας κάνει bold, χωρίς προσπάθεια.

Half-Up

half-up.webp
@justinemarjan

Κάντε το συνηθισμένο σας half-up να φαίνεται ξεχωριστό με μερικές μπούκλες και μια πολύ ψηλή τοποθέτηση της αλογοουράς. Δοκιμάστε να κάνετε ζωηρές, ογκώδεις μπούκλες και χρησιμοποιήστε προϊόντα styling για να μείνουν στη θέση τους όλη τη νύχτα.

Pretty volume

pretty-volume.webp
@justinemarjan

Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή του χρόνου για να βγάλετε την Barbie που κρύβετε μέσα σας. Πώς; Προσθέτοντας όγκο στο στέμμα του κεφαλιού σας και στη συνέχεια κρατώντας ένα μέρος από τα μαλλιά προς τα πίσω. Αυτό το χτένισμα είναι πολύ ρομαντικό και σίγουρα θα σας βάλει στο πνεύμα των γιορτών.

Embellished Headband

embellished-headband.webp

Ένας αστραφτερός κεφαλόδεσμος με αστεράκια είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Αποκτήστε τη δική σας εκδοχή μιας σύγχρονης τιάρας και νιώσετε πριγκίπισσα για ένα βράδυ.

Sideswept Glamour

sideswept-glamour.webp
@claytonhawkins

Ανεξάρτητα από το πώς νιώθει η Gen Z για αυτό, τα μαλλιά πλάγια και οι έντονες μπούκλες θα είναι για πάντα η επιτομή του glam του Old Hollywood. Φέρτε το στα δικά σας δεδομένα και με λίγη μόνο προσπάθεια θα έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Sleek Blowout

sleek-blowout.webp
@jennifer_yepez

Ένα κλασικό bouncy blowout μπορεί να σας πάει παντού. Από τις πιο classy εκδηλώσεις μέχρι και τα πάρτι που κρατάνε μέχρι το πρωί αυτό το χτένισμα είναι το απόλυτο must.