fbpixel

Search icon
Search
Winter work outfits: Τα go-to σύνολα που δε θα απογοητεύσουν
STYLING TIPS

Winter work outfits: Τα go-to σύνολα που δε θα απογοητεύσουν

Πώς να αντιμετωπίσετε το κρύο με στιλ και στο γραφείο


Ο χειμώνας είναι just around the corner και ήρθε και πάλι η ώρα για μια έρευνα για την γκαρνταρόμπα: Ποια είναι τα trending κομμάτια που μπορούν να μας συνοδέψουν στο γραφείο; Με τις κλιματικές αλλαγές, τη διαρκώς κυμαινόμενη υγρασία και τις τυχαίες περιόδους βροχοπτώσεων, η εποχή απαιτεί μια πιο ευέλικτη, αναπαυτική και προτίστως ζεστή ενδυμασία. 

Ο ορισμός μας για το μοντέρνο workwear αποτελείται από versatile κομμάτιαπου μπορούν να μας μεταφέρουν από το γραφείο στο δείπνο. Και εδώ είναι που έρχεται το έξυπνο layering, τα outerwear και τα maxi μήκη. Κορυφαία brands όπως οι Nili Lotan, Toteme και Bevza, προτείνουν κομψά άρτια pieces (όπως: ασορτί σετ κοστουμιών, κομψά μάλλινα παλτό και tailored παντελόνια). Όμως αν αναζητάτε μια προσέγγιση που αναδεικνύει τη μόδα, οι πασαρέλες του Saint Laurent και της Miu Miu θα δώσουν την έμπνευση που αναζητάτε - με ένα πιο retro twist.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τα 5+1 approved work outfits που θα προσφέρουν άνεση, στιλ & τη ζεστασιά που χρειάζεστε!

Coordinating suit

mialuckie.webp
Image source: @mialuckie

Για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2023, οι σχεδιαστές αποφάσισαν να δώσουν έμφαση στο business attire.
Κλασικά στιλ, όπως τα κοστούμια, τα πουκάμισα και οι γραβάτες, επαναπροσδιορίστηκαν για τη σύγχρονη γυναίκα αυτής της σεζόν. Ενώ τα κοστούμια ήταν υπερμεγέθη στον Saint Laurent, στον Versace ήταν το αντίθετο με ένα fit-and-flare κόψιμο.

Αυτό που κάνει αυτή την τάση εξαιρετικά φορέσιμη είναι ότι περιλαμβάνει κομμάτια για πάντα που μπορούν να φορεθούν μαζί για μια πιο business εμφάνιση ή να συνδυαστούν με πιο casual κομμάτια, όπως τα αγαπημένα σας sneakers.

3f1d9fa336d21e71b813676f7f17782c.jpg
Image source: @pernilleteisbaek

Extra tip: Εννοείται πως μπορείτε να εναλλάξετε το κλασικό pantsuit με ένα σετ φούστας και blazer. Πρόκειται για έναν winning συνδυασμό που λατρεύουν οι A-listers. Συνδυάζετε άψογα με knee boots και θα σας μεταφέρει αβίαστα από το γραφείο στο dinner. 

Maxi knitted dress

7e25455eee5e1208853be85e45ebca5d.jpg
Image source: @deborabrosa

Τα μάξι φορέματα υπάρχουν σε όλες τις σιλουέτες και υφάσματα αλλά για το φθινόπωρο και το χειμώνα σας προτείνουμε να επιλέξτε το πλεκτό μάξι. Είναι ένα εύκολο "ναι" και συνδυάζεται άψογα με γόβες, μπότες, loafers και μέχρι και αθλητικά. Από πάνω thrown on ένα oversized σακάκι, παλτό ή shearling jacket. 

Unexpected outerwear

rosie-hw.jpeg
Image source: @rosiehw

Αν το περιβάλλον του γραφείου σας είναι πιο casual, δεν έχετε παρά να προτιμήσετε το δερμάτινο μπουφάν bomber που θα αναβαθμίσει κάθε look - με μια μόνο προσθήκη. Φορέστε το δικό σας πάνω από το αγαπημένο σας φόρεμα και κάτω από ένα πιο βαρύ παλτό τον Δεκέμβριο.

Head to toe tonal

lovisabarkman.jpeg
Image source: @lovisabarkman

Η μονοχρωματική εμφάνιση ήταν κάποτε αποκλειστικά για τα μαύρα σύνολα ή τα πιο off-white. Αλλά τώρα, παίρνουμε μια γεύση από το νέο αγαπημένο ουδέτερο της μόδας: το chocolate brown ή το μπορντό.

The modern corporate

d26f96c7b0a862cb2c2b67270c41c307.jpg
Image source: hadidscloset.com

Ποιος λέει ότι τα corporate girls δεν μπορούν να κάνουν ένα statement; Στο TikTok, γυναίκες από όλο τον κόσμο παρουσιάζουν τη ζωή τους που εργάζονται σε μεγάλες επιχειρήσεις, παραμένοντας ταυτόχρονα μεγάλες λάτρεις της μόδας. Do it like Gigi και αφήστε στην άκρη την κλασική pencil φούστα και προτιμήστε μια δερμάτινη εκδοχή της. Στη συνέχεια συνδυάστε τη με ένα cosy knit και μπότες. 

Feature image source: @pernilleteisbaek, @clairerose