fbpixel

Search icon
Search
5 κομψά coat trends που ταιριάζουν με όλα
TRENDS & CATWALKS

5 κομψά coat trends που ταιριάζουν με όλα

Ήρθε η ώρα να κάνετε invest σε ένα διαχρονικό και ταυτόχρονα trendy παλτό!


Το φθινόπωρο έχει παρουσιάσει μερικές εξαιρετικές τάσεις, πλέον όμως, μετράμε αντίστροφα για το χειμώνα και ένας σημαντικός λόγος είναι η εποχή των παλτό. Αυτή είναι η αρχή του ολοκληρωμένου layering, και βρίσκουμε την προοπτική να νιώσουμε άνετα με μεγάλες μπότες και ακόμα μεγαλύτερα παλτό, κάτι που σίγουρα μας συναρπάζει.

Καθώς ο καιρός ψυχραίνει, η διάθεση αλλάζει και η ανάγκη για πιο cosy κομμάτια επικρατεί, είναι καιρός να επενδύσουμε σε πρακτικά outerwear pieces, και δεδομένου της ποικιλίας που κυκλοφορεί στην αγορά αυτή τη στιγμή, είναι δύσκολο να ξέρουμε ποια αξίζουν πραγματικά μια θέση στη συλλογή μας. Όπως και σε οτιδήποτε άλλο στη μόδα, οι νέες τάσεις εμφανίζονται εξίσου γρήγορα με τις παλιές που χάνουν την εύνοιά τους και τα παλτό δεν αποτελούν εξαίρεση. Υπάρχουν, φυσικά, τα διαχρονικά κλασικά σχέδια που κυκλοφορούν κάθε χρόνο, αλλά αν ψάχνετε για κάτι το πιο επίκαιρο και ανεπιτήδευτα chic, σας συστήνουμε να κάνετε scroll down!

Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, τα πιο on trend coats που αξίζουν μια θέση στην capsule collection σας!

1. The 'duvet' coat

duvet-coat-smythsisters.jpg
Image source: @smythsisters

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να πρέπει να βγούμε στο κρύο τις ημέρες που θα προτιμούσαμε να είμαστε στο κρεβάτι. Η λύση; Πάρτε το πάπλωμα μαζί σας, φυσικά. Τα συγκεκριμένο παλτό είναι το μυστικό για να καταπολεμήσετε τον ψυχρό καιρό, δείχνοντας chic & cosy και απόλυτα εναρμονισμένες με το winter season.

2. The 'scarf' coat

coat-trends-2024-310516-1699614819749-main900x0c.jpg
Image source: @anoukyve

Όποιος σκέφτηκε πρώτος το υβρίδιο κασκόλ-παλτό, είναι πραγματικά genius. Το είδαμε παντού στο instagram από το brand Toteme, και boho-chic brands όπως η Isabel Marant το έχουν καθιερώσει. Αυτό το πρακτικό παλτό όχι μόνο καταφέρνει να κάνει κάθε ρούχο να φαίνεται απείρως πιο chic & comfortable, αλλά και να μην χρειάζεται να βάζετε ένα κασκόλ στην τσάντα σας "για παν ενδεχόμενο".

3. The floor-length coat

fakerstrom-FRc93.jpeg
Image source: @fakerstrom

Ήταν θέμα χρόνου τα maxi φορέματα και οι φούστες που μας είχαν γίνει έμμονη ιδέα το φθινόπωρο να επηρεάσουν και τις επιλογές των εξωτερικών μας ρούχων. Το μακρύ, σαρωτικό μάξι παλτό ταιριάζει τέλεια με φορέματα που αγκαλιάζουν τον αστράγαλο και μπότες μέχρι το γόνατο, αλλά τυχαίνει να δείχνει εξίσου καλό και με τζιν και φλατ. Όπως και να το συνδυάσετε, τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει τη δραματική σιλουέτα που δημιουργεί αυτό το κομμένο και ραμμένο παλτό, και είναι το κλειδί για να κάνετε ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο να μοιάζει με statement. Το είδαμε στις συλλογές Max Mara και Givenchy και μπορούμε με βεβαιώτητα να πούμε πως είμαστε obsessed!

4. Shearling with a pop of colour

backgrid.webp
Image source: Backgrid

Το shearling coats αποτελούν ένα anti-trend που αξίζει μια θέση σε κάθε χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα. Φέτος, όμως σας συστήνουμε να δώσετε έμφαση στα χρώματα που θα προσθέσουν μια δόση ζωντάνιας στη μέρα και τη διάθεσή σας.

5. The chocolate hued

0fb14c371637c9d4884b0f98a7583a76.jpg
Image source: @emitaz

Το καφέ είναι επίσημα το νέο μαύρο και μπορεί να ταιριάξει επίσης με τα πάντα. Οι πλούσιες, ζεστές αποχρώσεις του το καθιστούν ιδανικό για κάθε winter look. Ενώ το καμηλό αποτελεί ένα πάντα επίκαιρο και διαχρονικό option, φέτος κινούμαστε προς το darker side!

Feature image source: @clairerose, @pernilleteisbaek