fbpixel

Search icon
Search
Pedicure o'clock: 7 προτάσεις που συνδυάζονται τέλεια με τα πέδιλά σας
HAIR & NAILS

Pedicure o'clock: 7 προτάσεις που συνδυάζονται τέλεια με τα πέδιλά σας

Εμείς βρήκαμε τα δικά μας αγαπημένα και σας τα προτείνουμε


Πόσο συχνά λέτε «ναι» σε υπέροχα nail art στα χέρια και ξεχνάτε τα δάχτυλα των ποδιών σας; Απλώς δεν είναι κάτι που ενστικτωδώς σας έρχεται στο μυαλό, εκτός κι αν έχετε την τύχη να αναδείξετε τα πόδια σας με σανδάλια όλο τον χρόνο. Παρόλα αυτά, τώρα που ο καιρός ανοίγει και τα αγαπημένα σας shoe designs επανέρχονται, το pedicure επιβάλλεται. Οι επιλογές είναι ατελείωτες και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει για πολύ καιρό.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τα favorite χρώματα αλλά και προτάσεις χρωμάτων που σίγουρα θα θέλετε να δοκιμάσετε. 

Blue black

pedicure.jpg

Ένα έντονο σκούρο χρώμα στα νύχια που δίνει μια διαφορετική διάσταση από το απλό μαύρο είναι το αγαπημένο blue black. Δίνει απλότητα ενώ παράλληλα αναδεικνύει την πλευρά του εαυτού σας που θέλει το κάτι διαφορετικό. Επιλέξτε το και να είστε σίγουρες πως ταιριάζει με κάθε διαφορετικό χρωματικό συνδυασμό.


Πορτοκαλί

orange-pedicure.jpg

Δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος με το πορτοκάλι ακόμη και το καλοκαίρι. Το χρώμα αυτό θα σας χαρίσει ζωντάνια, θα σας δώσει μια εσάνς διαφορετική και θα σας φέρει πιο κοντά στην pop πλευρά σας. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει τίποτα που να μην είναι ιδανικό σε αυτή την επιλογή που παλαιότερα όλοι θεωρούσαν φθινοπωρινή.

Λευκό

pedicure-DeY5A.jpg

Το χρώμα θα είναι πάντα in fashion, οπότε αντί να πειραματιστείτε με έντονες και διαφορετικές αποχρώσεις, σκεφτείτε μήπως μείνετε πιστοί στο κλασικό και διαχρονικό λευκό. Αν και τα τελευταία χρόνια οι πιο απαλές αποχρώσεις του έχουν επικρατήσει, φέτος το καλοκαίρι το έντονο λευκό χρώμα θα κάνει την επιστροφή του και θα ταιριάξει υπέροχα με τη μαυρισμένη επιδερμίδα σας.

Απαλό καφέ

9e44c5ef71456afd7dfc1cb77c666d4d.jpg

Ένα χρώμα που μοιάζει με τον αγαπημένο σας καφέ αλλά και με την άμμο στην παραλία είναι ακριβώς αυτό που σας έρχεται στο μυαλό όταν βλέπετε αυτό το χρώμα. Τολμήστε το στα δάχτυλα των ποδιών σας για μια ζεστή εμφάνιση που συνδυάζεται καλά με όλες τις πιο ελκυστικές πτυχές του καλοκαιριού.

Κόκκινο

1-QtOx9.jpg

Το all-time-classic αγαπημένο κόκκινό όλων των γυναικών έφταση η στιγμή να το εντάξετε και στο pedicure σας. Τόσο σαγηνευτικό και sexy, αλλά ταυτόχρονα και τόσο προσιτό, δεν υπάρχει γυναίκα ή look στο οποίο να μην ταιριάζει ένα έντονο, φωτεινό, high-gloss scarlet χρώμα. Αφού, βρείτε την ιδανική για εσάς απόχρωση κάντε την παραλλαγή που σας ταιριάζει και είναι βέβαιο πως θα εντυπωσιάσετε.

Θαλασσί

08880c9033bb28ef806a5abf0810fffd.jpg

Αυτό το χρώμα σας δίνει την πιο καλοκαιρινή εμφάνιση στη στιγμή. Μπορείτε να το παρομοιάσετε με το τροπικό χρώμα της θάλασσας ή ακόμη και με τους φοίνικες. Αποπνέει ρομαντισμό και παραμυθένιο ύφος και για εσάς που θέλετε να μείνετε πιστές στα παλ χρώματα και είστε φαν του πιο διακριτικού, είναι ιδανικό. Επίσης, πολλοί nail artists προτείνουν να το χρησιμοποιήσετε και ως top coat πάνω από ένα άλλο nude χρώμα.

Μεταλλικό Ροζ

35617948-481785035609389-594927737286688768-n.jpg

Λίγη παραπάνω φαντασία και το χρώμα των παιδικών σας ονείρων μετατρέπεται σε top επιλογή για αυτό το καλοκαίρι. Άλλωστε, το metallic δε θα φύγει σίγουρα από τη μόδα ποτέ. Σε αυτή του την εκδοχή, αυτό το ροζ beige χρώμα με τη μεταλλική του υφή, θα κάνει απόλυτα εκτυφλωτικές τις εμφανίσεις σας στο νησί των διακοπών σας αλλά και στην πόλη.