fbpixel

Search icon
Search
7 τάσεις στα νύχια που θα βλέπουμε παντού αυτό το καλοκαίρι
HAIR & NAILS

7 τάσεις στα νύχια που θα βλέπουμε παντού αυτό το καλοκαίρι

Δοκιμάστε τες asap!


Ενώ η γενική ατμόσφαιρα του καλοκαιριού εξακολουθεί να περιέχει όλα όσα ήδη λατρεύετε, είμαστε σίγουροι πως τα καλύτερα nail trends έρχονται. Χρώματα, φως, εναλλαγές και απόλυτα pop επιλογές θα σας χαρίσουν το αποτέλεσμα που όλοι θα ζηλεύουν. Εμείς αναλάβαμε να μαζέψουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε και παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις πιο ανατρεπτικές προτάσεις για τα μανικιούρ του καλοκαιριού. Άλλωστε, ποτέ δεν είναι αργά για να κάνετε την ανανέωση που είναι απαραίτητη. 

Mismatched Hands

nail-colors.webp

Για μια μοναδική ιδέα για τα νύχια, δοκιμάστε νύχια διαφορετικού χρώματος σε κάθε χέρι. Κάντε το ακόμα πιο δροσερό με πολύ επίκαιρες αποχρώσεις όπως λιλά και απαλό πράσινο ή προχωρήστε το παραπέρα με συμπληρωματικά χρώματα. 

Black and White Flowers

nails-black.webp

Τα λευκά και μαύρα σχέδια νυχιών είναι τόσο γραφικά και δροσερά, ειδικά όταν συνδυάζονται με κάτι παραδοσιακά θηλυκό όπως τα λουλούδια. τολμήστε το για να βγάλετε μια πιο pop και έντονη πλευρά του εαυτού σας.

Soft Skittles

screen20shot202020-07-2020at206272920pmpng.webp

Το Skittles mani, γνωστό και ως rainbow nails με διαφορετική απόχρωση σε κάθε νύχι, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα trends των δύο τελευταίων ετών. Ενημερώστε το για το καλοκαίρι του 2022 με μια ξεθωριασμένη χρωματική παλέτα.

’90s Butterflies

nail-trend-french.webp

Το μόνο πράγμα πιο χαριτωμένο από αυτά τα αυτοκόλλητα πεταλούδας είναι ότι συνδυάζονται υπέροχα. Συνδυάζοντάς τα φυσικά με ένα γαλλικό mani. Απόλυτα απλό και παράλληλα παιχνιδιάρικο θα σας δώσει τον αέρα που χρειάζεστε.

Holographic Manicure

glitter-nails.webp

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα εντυπωσιακό mani που δεν χρειάζεται καμία προσπάθεια για να το κάνετε ή για να το διατηρήσετε. Εισάγετε σε όλο το νύχι ένα χρώμα  βερνικιού και θα δείτε πως μπορεί να γίνει πολύ πιο εντυπωσιακό. Αν βέβαια το ασημί γκλίτερ δεν είναι για εσάς τότε μπορείτε να κάνετε το ίδιο με μια διαφορετική απόχρωση για λαμπερή εμφάνιση.

Sunflowers

sunflowers-nails.webp

Δώστε αέρα και ένταση απλώς με αυτοκόλλητα και ένα top coat. Δεν υπάρχει κάτι πιο εύκολο από το να δημιουργήσετε τα σχέδια που επιθυμείτε εσείς βάζοντας παράλληλα και ένα γυαλιστικό. Αυτό το σχέδιο δε χρειάζεται συντήρηση ενώ φαίνεται πολύ καλλιτεχνικό χωρίς προσπάθεια.

Smiley-Face Nails

nails-yello.webp

Φαίνεται ότι το Διαδίκτυο αναζητά τη χαρά όπου είναι δυνατόν, επειδή οι ιδέες σχεδίασης νυχιών με χαμογελαστό πρόσωπο βρίσκονται σε κάθε feed. Έχουν εντοπιστεί σε όλους, από τη Dua Lipa μέχρι τον Harry Styles — και σχεδόν σε κάθε nail blogger στο instagram τα επιλέγει για να "ντύσει" το υπόλοιπο look της. Τολμήστε το όσο και αν σας φαίνεται παιδικό.