fbpixel

Search icon
Search
Wedding guest makeup: 6 tips που θα απογειώσουν το μακιγιάζ σας προσφέροντάς του μακρά διάρκεια
MAKE UP

Wedding guest makeup: 6 tips που θα απογειώσουν το μακιγιάζ σας προσφέροντάς του μακρά διάρκεια

Ασφαλίστε το look σας από τα δάκρυα χαράς


Οι καμπάνες του γάμου χτυπούν σίγουρα - επειδή είναι επίσημα "η καρδιά" της περιόδου γάμων. Και ενώ είναι επιτακτική ανάγκη οι νύφες να έχουν αδιάβροχη λάμψη μακράς διάρκειας για να διαρκέσει η μέρα (και η νύχτα), οι καλεσμένοι χρειάζονται εξίσου μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια για να αντέξουν τις συναισθηματικές ομιλίες κατά τη διάρκεια του δείπνου, τους συναισθηματικούς πρώτους χορούς και τις έντονες, ιδρωμένες στιγμές στην πίστα. Επομένως, έχετε απαντήσει στην πρόσκληση. Έχετε αγοράσει ένα δώρο. Διαλέξατε το outfit σας. Τώρα, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τη στρατηγική σας για το μακιγιάζ των καλεσμένων του γάμου. Φυσικά, το να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ μιας φρέσκιας, αλλά και αναβαθμισμένης εμφάνισης και μιας εμφάνισης που θα διαρκέσει καθ' όλη τη διάρκεια της τελετής και της δεξίωσης είναι μια λεπτή τέχνη.

Όποιο κι αν είναι το look που επιδιώκετε, ωστόσο, ένας βασικός στόχος παραμένει - ότι η λάμψη θα κρατήσει για ώρες και χωρίς ελάχιστο φρεσκάρισμα - γιατί ποιος θέλει να χάσει αυτές τις μαγικές στιγμές ενώ ελέγχει το μακιγιάζ του στο μπάνιο;

Μην ανησυχείτε, όσοι πηγαίνετε σε γάμο, συγκεντρώσαμε μερικές expert-approved συμβουλές, για την εφαρμογή του μακιγιάζ για τους καλεσμένους του γάμου και όχι μόνο!
snapinstaapp-283388712-543399607353392-7328341055677589086-n-1080.jpg

1. Αφιερώστε χρόνο για προετοιμασία

Η προετοιμασία της επιδερμίδας για το μακιγιάζ είναι τόσο σημαντική πριν από την εφαρμογή, επειδή εξασφαλίζει ότι η επιδερμίδα έχει όλα όσα χρειάζεται για να κρατήσει το μακιγιάζ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα - επιπλέον, διευκολύνει αυτή τη λάμψη που σας κάνει να φαίνεστε σαν να φωτίζεστε από μέσα σας. Εφαρμόστε μια πλούσια ενυδατική κρέμα αναμεμειγμένη με μερικές σταγόνες υγρού highlighter ή glow primer το στη θρέψη του δέρματος.

Η επιλογή ενός προϊόντος μακράς διάρκειας για την επιδερμίδα που απαιτεί το λιγότερο δυνατό ρετουσάρισμα είναι το κλειδί, και το foundation σας μπορεί να απογειώσει ή να καταστρέψει ολόκληρο το μακιγιάζ σας. Ένα longwear foundation είναι ο καλύτερος φίλος της επιδερμίδας όταν πρόκειται για το μακιγιάζ του γάμου. Τα δάκρυα χαράς του γάμου δεν θα διαλύσουν αυτό το μακιγιάζ!

2. "Bring on" the blush

Το ρουζ είναι ένα τόσο υποτιμημένο βήμα στη διαδικασία του μακιγιάζ που κάνει τεράστια διαφορά στο τελικό προϊόν. Η προσθήκη ρουζ διατηρεί το δέρμα υγιές, νεανικό και καλά ενυδατωμένο. Επίσης, το ρουζ είναι συχνά το πρώτο πράγμα που φαίνεται ξεθωριασμένο στις φωτογραφίες - οπότε στην περίπτωση που παρευρίσκεστε σε έναν γάμο, είναι η τέλεια ευκαιρία να το αναβαθμίσετε.

snapinstaapp-361599087-18396996103037292-2854080609919645519-n-1080.jpg

3. Αδιάβροχα μάτια

Επιλέξτε ένα αδιάβροχο υγρό liner που θα σας συνοδεύει όλη τη νύχτα . Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε δύο τόνους για να κάνετε πραγματικά μια δήλωση. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μια χρωματιστή ή ιριδίζουσα υφή στο εσωτερικό του ματιού και μια πιο σκούρα πιο ματ υφή στο εξωτερικό του για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή διάσταση που θα γίνει αντιληπτή στην πίστα.

4. Long-Wear Lips

Η παράλειψη των χειλιών αφήνει ένα μακιγιάζ ανολοκλήρωτο, και το να έχετε ένα προϊόν για τα χείλη έτοιμο είναι απαραίτητο για μια μακρά βραδιά γιορτής της νύφης και του γαμπρού. Τα χρώματα χειλιών μακράς διάρκειας έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο σε σχέση με τα υπερβολικά ξηρά υγρά χείλη των μέσων της δεκαετίας του 2010. Τα long-wears σήμερα κυκλοφορούν σε ποικιλία φινιρισμάτων από ματ έως γυαλιστερά και είναι επίσης πιο ενυδατικά και άνετα από ποτέ.

snapinstaapp-278368430-564708038078385-3148283055203266838-n-1080.jpg

5. Όταν υπάρχει αμφιβολία, διατηρήστε το μακιγιάζ απλό

Αν και οι γάμοι είναι η ιδανική στιγμή για να πειραματιστείτε με την εμφάνισή σας, μερικές φορές, δεν πειράζει να είστε μίνιμαλ και να θυμάστε ότι "less is more". Όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός διαχρονικού βλέμματος, η απλότητα πάντα νικάει, ειδικά αν θεωρείτε ότι το να φτιάχνετε τα μάτια σας δεν είναι το φόρτε σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, προτείνουμε να εστιάσετε στα φρύδια και τις βλεφαρίδες. Τα φρύδια πλαισιώνουν το πρόσωπο, έτσι η ενίσχυση των φρυδιών ωθεί διακριτικά ένα μακιγιάζ από καλό σε εξαιρετικό. Εκτός από τα φρύδια, οι βλεφαρίδες έχουν έναν τρόπο να κλέβουν την παράσταση όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός μακιγιάζ ματιών. Στην περίπτωση που παρευρίσκεστε σε έναν γάμο, μη φοβηθείτε να κάνετε μεγάλα πράγματα.

6. Μην ξεχνάτε τα touchups σας

Οι ειδικοί συνιστούν πάντα να έχετε ένα πακέτο από  blotting sheets την τσάντα σας για κάθε εκδήλωση. Θα σας βοηθήσουν να απορροφήσετε τη λιπαρότητα στο πρόσωπό σας από μια νύχτα στην πίστα και/ή από έναν υπαίθριο γάμο και θα βοηθήσουν στο να είναι το μακιγιάζ σας άψογο. Όταν επαναλαμβάνετε το μακιγιάζ χωρίς να σκουπίζετε σωστά την περίσσεια λιπαρότητας, είστε πιο επιρρεπείς σε ξεσπάσματα και το μακιγιάζ μπορεί να φαίνεται βαρύ ή κολλώδες.

snapinstaapp-257402476-890293471643759-2573435688510006297-n-1080.jpg

Editor's tip: Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε blotting sheets, πολύ απλά πάρτε ένα χαρτομάντηλο, τραβήξτε τη μία άκρη ώστε να το χωρίσετε στη μέση (για να είναι πιο λεπτό και διάφανο), και με απαλές κινήσεις πιέστε το, χωρίς φυσικά να σκουπίζετε το δέρμα σας, ώστε να απορροφήσει την περίσσεια λιπαρότητα.

Ακολουθήστε πιστά τις παραπάνω συμβουλές ώστε να επιτύχετε μια λαμπερή εμφάνιση με διάρκεια!