fbpixel

Search icon
Search
Très chic: Οι τάσεις μόδας που καθιερώνουν οι Γαλλίδες τη spring summer σεζόν
TRENDS & CATWALKS

Très chic: Οι τάσεις μόδας που καθιερώνουν οι Γαλλίδες τη spring summer σεζόν

Δώστε έναν μοντέρνο και effortlessly cool τόνο στην γκαρνταρόμπα σας!


Υπάρχουν πάρα πολλά βιβλία, θεωρήματα και βίντεο αφιερωμένα στην αποκωδικοποίηση της τέχνης του να ντύνεσαι "σαν Γαλλίδα" - όλα βαρύτατα με τη λέξη "chic" και όλα ισχυρίζονται ότι αποκαλύπτουν το μυστικό για να δημιουργεί κανείς σύνολα με εμφανή ανεμελιά. Αυτό που εξακολουθεί να φαίνεται κάπως άπιαστο για τους ξένους είναι το τι πραγματικά φορούν οι Παριζιάνες ως μέρος της σύγχρονης καθημερινής τους γκαρνταρόμπας. Πέρα από τα κλισέ, ήρθε η ώρα να μάθουμε για τα βασικά στοιχεία στις ντουλάπες των πιο καλοντυμένων French girls αυτή τη σεζόν - και πώς θα γίνονται styled. Τι θα βρείτε, λοιπόν, στην απόλυτη ανοιξιάτικη ντουλάπα των γαλλίδων; Μερικά από τα must δε διαφέρουν από την all-season capsule wardrobe, όπως λευκά t-shirts, τα best-fitting τζιν και ίσως μια designer bag. Οι νέες προσθήκες για τη σεζόν έρχονται με τη μορφή των πιο πρόσφατων trends.


Από τα polka-dot prints μέχρι τα χαμηλοκάβαλα τζιν, συμπεριλαμβανομένου του πουκάμισου πόλο rugby, ανακαλύψτε τα fashion trends που θα δούμε παντού στους δρόμους του Παρισιού αυτήν και την ερχόμενη σεζόν...

Bermuda pants

juliesfi.webp
Image source: @juliesfi

Μπορεί τα micro-shorts να είχαν κατακλύσει τα catwalks τις προηγούμενες σεζόν, όμως τώρα στο Parisian street style πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι πρακτικές και fashionable βερμούδες. Μπορεί να φορεθεί ανάλογα με τη διάθεση σας, σε denim, tailor ή σε βαμβακερή και δερμάτινη. Φορέστε τη με ένα σατέν πουκάμισο και μπαλαρίνες για ένα πιο preppy στιλ, με δερμάτινα slides τις πιο θερμές ημέρες αλλά και με cowboy boots σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε ένα statement. 

Sunday morning style

how-french-women-style-shorts-301485-1659092597833-image-1280-80jpg.webp
Image source: @annelauremais

Οι Γαλλίδες είναι masters των off-duty εμφανίσεων, καθώς γενικότερα το στιλ τους χαρακτηρίζεται από έναν πιο laid-back τόνο. Ποιος να φανταζόταν ότι ένα σορτσάκι σε στιλ boxer και ένα φούτερ θα μπορούσαν να δείχνουν τόσο cool; Κάντε το pair με τα αγαπημένα σας sneakers και μαύρα γυαλιά ηλίου για τις πρωινές, σύντομες βόλτες.

Polka-dots

jeanne-damas.webp
Image source: @jeannedamas

Μετά το λεοπάρ, ήρθε η ώρα να κάνει την εμφάνιση του το πουά που χαρακτηρίζει τη δεκαετία του 1950. Είναι μακράν το πιο επιθυμητό μοτίβο της σεζόν και οι Γαλλίδες είναι γνωστές fans του. Μπορείτε να το προτιμήσετε σε ένα mini, midi ή maxi dress, ένα top σε συνδυασμό με τζιν ή μια midi φούστα. 

Rugby polo shirt

Το είδαμε στα street style looks των πιο στιλάτων A-listers και ήρθε η ώρα να το καθιερώσουμε. Φοριέται άψογα τις ανοιξιάτικες μέρες ή τις καλοκαιρινές ψυχρές νύχτες ως cover-up. Τομήστε, λοιπόν, να το ταιριάξετε με τα πάντα από denim παντελόνι μέχρι τα slip dresses σας για ένα μια unexpected αντίθεση. 

Low-waist jeans

annelauremaisjpg.webp
Image source: @annelauremais

Σηματοδοτώντας τη μεγάλη επιστροφή του με όλες τις τάσεις της δεκαετίας του 2000, και το είδαμε στις πασαρέλες των Miu Miu και Schiaparelli, τα χαμηλοκάβαλα τζιν φοριούνται άψογα με μια ζώνη (που έχουν κάνει δυναμική εμφάνιση στις πιο oversized και cowboy εκδοχές τους) και ένα απλό t-shirt. Εννοείται πως μπορείτε να το κάνετε spice up συνδυάζοντας το με high heel sandals και ένα peplum ή διαφορετικό statement top.

Feature image source: @leiasfez, @lindatol_