fbpixel

Search icon
Search
Τα key-items που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας το 2024
THE LOOK

Τα key-items που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας το 2024

Χτίστε την capsule wardrobe σας just in time για τη νέα χρονιά!


To 2024 μόλις ξεκίνησε και όλοι ανυπομονούμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει. Μαζί με τον καινούριο χρόνο, έχουμε την ευκαιρία να υποδεχθούμε και νέες τάσεις, αλλά και να επαναφέρουμε παλιές αγαπημένες. Για τη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης και πλήρως ενημερωμένης γκαρνταρόμπας, υπάρχουν must-have items που πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις.

Συνεχίστε να διαβάζετε και γνωρίστε όλα αυτά που ξεχωρίσαμε για εσάς. Θα τα λατρέψετε!

The "it coat"

4e6fe0d6f0408e65e1431b24343cccb9.jpg
Image source: @mvb

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της χειμερινής συλλογής είναι τα πανωφόρια. Έχουν την ικανότητα να απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο, γι’ αυτό σας προτείνουμε να διαλέγετε τα outwear με ιδιαίτερη προσοχή. Βρείτε αυτό που ταιριάζει τόσο στο στιλ σας όσο και στο σωματότυπό σας από leather ή puffer jackets, μέχρι παλτό σε έντονες αποχρώσεις. Φέτος, εμείς έχουμε μία ιδιαίτερη προτίμηση στις maxi εκδοχές, οι οποίες χαρίζουν μοναδική κίνηση όταν περπατάτε.

Wide-leg jeans

jeans-hPP5k.jpg
Image source: @smythsisters

Ίσως το πιο πρακτικό και ευέλικτο κομμάτι στο χώρο της μόδας. Η δυναμική του έχουν παραμείνει αναλλοίωτες μέσα στον χρόνο, γεγονός που κάνει την παρουσία του απαραίτητη. Tο απόλυτο denim trend είναι τα wide leg με το λεγόμενο horseshoe effect, που δίνει σχεδόν ένα γλυπτικό effect. Μάλιστα όσο πιο μακρύ είναι το τελείωμά τους, τόσο το καλύτερο. Μπορείτε να το συνδυάσετε με μία εξίσου μεγάλη τάση των τελευταίων χρόνων, τα second skin tops, τα οποία θα ισορροπήσουν τον όγκο που θα σας προσθέσει το παντελόνι σας.

Statement pieces

920935b8b0d650e30aa1f4f26b84a17b.jpg
Image source: @haileybieber

Επιλέξτε κάποια έξυπνα pieces που τραβάνε την προσοχή, όπως halterneck tops με διάφορα embroideries ή απευθυνθείτε στα έντονα, φωτεινά χρώματα θα κλέψουν την παράσταση και αυτήν τη χρονιά. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε tone down το outfit συνδυάζοντάς το με μια staple φούστα, ή παντελόνι. Εκτός αυτού, μην ξεχνάτε πως τα statement αξεσουάρ αποτελούν τον ευκολότερο τρόπο να αναβαθμίσετε μέχρι και το πιο απλό σύνολο στο λεπτό. 

Cozy knit

6cc0490ad28da194ed58bae0ddcfbf9e.jpg
Image source: @ariviere

Τα πουλόβερ θα συνεχίσουν να αποτελούν βασικό κομμάτι της εμφάνισης μας για τουλάχιστον τρεις μήνες ακόμα. Αυτό σημαίνει ότι καλό θα ήταν να υπάρχει ποικιλία στη συλλογή σας για να παρουσιάζετε ανανεωμένα σύνολα. Έχει την ικανότητα να συνδυάζετε με πολλά items από παντελόνια μέχρι φούστες, ακόμα και με φορέματα. Τα σχέδια του ποικίλουν με στόχο να καλύψουν όλα τα γούστα. Διαλέξτε τα roll neck για τις πιο κρύες ημέρες, ενώ για περισσότερο στιλ, τα puff sleeves.

The tailored suit

snapinstaapp-414464302-18401265061020439-543381548503854195-n-1080.jpg
Image source: @zinafashionvibe

Τα συναντούσαμε παντού την προηγούμενη χρονιά κι όπως όλα δείχνουν αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει και την επόμενη. Οι περισσότερες έχετε ήδη ένα κοστούμι στην κατοχή σας. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ για εμφανίσεις τόσο στο γραφείο όσο και για μία πιο επίσημη έξοδο. Φέτος την τιμητική σου έχουν τα διακριτικά pinstripe σχέδια. Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να το φορέσετε ως σετ ή και ξεχωριστά σε συνδυασμό με άλλα closet staples. Όσον αφορά τα παπούτσια που το ολοκληρώνουν, επιλέξτε τα ανάλογα με το στιλ και το χαρακτήρα σας.