fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Tο πιο απλό πρωινό μακιγιάζ που μπορείτε να κάνετε σε μόλις λίγα λεπτά

Μήπως ξοδεύετε παραπάνω χρόνο από όσο έχετε διαθέσιμο;


Tο πιο απλό πρωινό μακιγιάζ που μπορείτε να κάνετε σε μόλις λίγα λεπτά

Τα πρωινά είναι η στιγμή της κάθε ημέρας που παλεύετε να προλάβετε όλα όσα βρίσκονται στη λίστα σας. Πρέπει να πιείτε καφέ, να πλύνετε το πρόσωπο σας, να στρώσετε το κρεβάτι, να ετοιμάσετε τα παιδιά σας για το σχολείο και φυσικά να ετοιμαστείτε για μια ακόμη μέρα στη δουλειά. Τα πρωινά, λοιπόν, οφείλουν να γίνουν πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά αλλιώς είναι εύκολο να "χαθείτε" και να μην προλάβετε όλα όσα είναι πραγματικά σημαντικά. Για αυτό το λόγο ετοιμάσαμε για εσάς και ρουτίνα με 6 βήματα η οποία θα σας κάνει να λάμψετε άμεσα και εύκολα. 

makeup-winter.jpg

Πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ σας το πρωί, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τα απαραίτητα βήματα περιποίησης της επιδερμίδας.

Makeup ματιών

Ξεκινήστε το μακιγιάζ σας με τα μάτια και τα φρύδια. Αυτό αποτελεί μια εναλλακτική προσέγγιση που θα σας βοηθήσει να τελειώσετε πιο γρήγορα. Μάλιστα, με αυτό τον τρόπο μόλις τελειώσετε με τη βάση δε θα χρειαστεί να "αγγίξετε" ξανά το πρόσωπο σας. Ξεκινήστε με την εφαρμογή ενός primer ματιών και μετά περάστε κατευθείαν στα φρύδια. Ενώ ασχολείστε με αυτά, το primer ματιών θα στεγνώσει και έτσι η επιφάνεια θα είναι έτοιμη για τα παρακάτω βήματα. Προχωρήστε με το eyeliner. Αυτό είναι ίσως ενα από τα σημαντικότερα βήματα στη ρουτίνα του μακιγιάζ σας. Παρόλα αυτά για να το κάνετε σωστά θα πρέπει να το τοποθετήσετε αργά και με σταθερό χέρι. Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο με γωνία θα έχετε τα τέλεια αποτελέσματα. 

Μακιγιάζ βάσης

Μόλις τελειώσετε το μακιγιάζ των ματιών, έρχεται η ώρα για τη βάση. Ξεκινήστε τοποθετώντας ένα απαλό foundation που θα σας χαρίσει την τέλεια ισορροπία και απαλή, βελούδινη υφή, με φυσικό φινίρισμα που δεν ξηραίνει το δέρμα. Μόλις τελειώσετε με το foundation, προχωρήστε στο concealer. Τοποθετήστε το κάτω από τα μάτια και σε τυχόν σημεία με αποχρωματισμούς.

pink-makeup.webp

Πούδρα για setting

Το κόλπο με την setting powder είναι να την απλώσετε πριν δέσει και στεγνώσει η βάση. Είναι πολύ πιο αποτελεσματικό και μπορεί να ρυθμίσει ουσιαστικά το μακιγιάζ σας. Επιλέξτε ένα προϊόν που δε θα κάνει το δέρμα να φαίνεται cakey ενώ παράλληλα θα κρατά μακριά τη λιπαρότητα όλη μέρα, ακόμα και γύρω από τη ζώνη Τ. Τέλος, το να μην ξηραίνει την επιδερμίδα θα πρέπει να είναι ένα επιπλέον κριτήριο στην επιλογή. 

Contour & Blush

Η σωστή εφαρμογή του περιγράμματος αποτελεί μια πραγματική πρόκληση. Παρόλα αυτά αν την κάνετε με το σωστό τρόπο τότε τα αποτελέσματα θα σας ανταμείψουν. Βρείτε ένα προϊόν που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σας και κάντε την πρωινή σας ρουτίνα απόλυτα εύκολη απλώς τοποθετώντας το στα κατάλληλα σημεία. Άλλωστε, το contour και το blush μπορούν να γίνονται με το ίδιο προϊόν κάθε μέρα, χωρίς να γίνεται δύσκολη η επιλογή. Έτσι, εφαρμόστε το περίγραμμα και στη συνέχεια τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα ρουζ στα μήλα των μάγουλων, ένα touch στο μέτωπο και στο πηγούνι και είστε έτοιμες!

face-woman-makeup.jpg

Μάσκαρα

Το τελευταίο βήμα στην 6-λεπτη ρουτίνα του μακιγιάζ είναι η μάσκαρα. Κανένα look δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς μια δόση αυτού του προϊόντος. Παίρνει ελάχιστο χρόνο και τελικά σας κάνει να φαίνεστε πιο εντυπωσιακές από ποτέ. 

Our Choices

 Multiple action

Multiple action

Perfect Strokes Universal, Rare Beauty, Sephora

BUY ME
 Sensitive eyes

Sensitive eyes

Toleriane Mascara Volume, La Roche Posay, Attica

BUY ME
 Long and separated eyelashes

Long and separated eyelashes

New Unmeasurable Length Mascara, Kiko Milano

BUY ME