fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

5 blush hacks που θα μεταμορφώσουν άμεσα την κουρασμένη επιδερμίδα σας

Κάντε τα σωστά βήματα


5 blush hacks που θα μεταμορφώσουν άμεσα την κουρασμένη επιδερμίδα σας

Όσο χρήσιμη μπορεί να είναι η κάλυψη από ένα concealer ή μια καθαρή βάση, το ρουζ είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο μεταμορφωτικά στοιχεία μακιγιάζ στην τσάντα ομορφιάς σας. Είναι ένα στοιχείο που θα τονώσει άμεσα την επιδερμίδα σας. Και τώρα που το dewy skin είναι η απόλυτη τάση, το ρουζ μιμείται υπέροχα την πιο φυσική εκδοχή της "αναψοκοκκινισμένης" επιδερμίδας και επανέρχεται στο προσκλήνιο. Το ρουζ σε πούδρα είναι εξαιρετικό για μια εμφάνιση που διαρκεί, αλλά τα υγρά ρουζ και τα balms είναι αυτά που πρέπει να προσθέσετε στο καλάθι ομορφιάς σας αυτή τη στιγμή για να ολοκληρώσετε μια λαμπερή εμφάνιση.

mid-tone-blushing.jpg

Κάντε baby steps

Εάν έχετε συνηθίσει να εφαρμόζετε ρουζ σε πούδρα, δώστε πλέον προσοχή τα υγρά ρουζ, τα οποία κάνουν setting σαν πούδρα, αλλά φαίνονται πιο φυσικά και απαλά όταν τα εφαρμόζετε με τα δάχτυλα. Αυτά τα προϊόντα αφήνουν το δέρμα να φαίνεται υπέροχο και -όπως αναφέραμε- μιμούνται το πραγματικό δέρμα χωρίς να δίνουν περιττές γυαλάδες. Τοποθετήστε τη φόρμουλα που θα επιλέξετε στα μάγουλα και κάντε blend προς τα πάνω με τα δάχτυλά σας για μια φυσική εμφάνιση που διαρκεί.

Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν multitasker

Τα κρεμ ρουζ είναι συνήθως υπέροχα multitasker προϊόντα που σας βοηθούν να προσθέσετε ένα έντονο χρώμα στα μάτια, τα μάγουλα και τα χείλη. Αυτό θα κάνει την εμφάνισή σας συνεκτική και θα αναδείξει τη φωτεινότητα του προσώπου σας με τον πιο απλό τρόπο. Χρησιμοποιήστε τις άκρες των δακτύλων σας για να τοποθετήσετε το χρώμα με ανοδική φορά και όταν το αναμειγνύετε προσέξτε να μην έχετε cakey αποτέλεσμα. Το καλύτερο είναι πως αυτές οι φόρμουλες σε μορφή balm ή stick είναι πιο εύκολο να αναμειχθούν χωρίς καθρέφτη. Παράλληλα, περιέχουν συχνά περισσότερη χρωστική ουσία οπότε στέκονται στο πρόσωπο σας και δεν φεύγουν με το παραμικρό.

Meet the products

 Ambitious Pink

Ambitious Pink

Teint Idole Ultra Wear Blush Stick, Lancome, Attica

BUY ME
 Ρουζ σε Stick

Ρουζ σε Stick

Velvet Touch Creamy Stick Blush, Kiko Milano

BUY ME
 Choose me

Choose me

Nudies Matte Blush & Bronze, Nudestix, Sephora

BUY ME

Ανακαλύψτε όλες τις πτυχές

Ανακαλύψτε τι κρύβεται κάτω από το ρουζ σας. Με απλούστερα λόγια πριν επιλέξετε κάποιο συγκεκριμένο χρώμα σκεφτείτε τους υποτόνους σας. Είναι σημαντικό να αντισταθμίζετε το ρουζ σας και αν έχετε ζεστούς τόνους να "παίξετε" με μπλε αποχρώσεις. Από την άλλη αν έχετε πιο ψυχρούς τόνους οι πορτοκαλοκόκκινες αποχρώσεις θα τους αντισταθμίσουν αποτελεσματικά. Στη συνέχεια, σκεφτείτε την ένταση του χρώματος. Σε ένα πιο χλωμό δέρμα είναι σημαντικό να επιλέγετε ροζ τόνους ενώ τα ροδακινί ταιριάζουν υπέροχα σε όλους. Για πιο σκούρα χρώματα επιλέξτε πολύ πιο χρωματιστά blushes.

blush.jpeg

Η εφαρμογή είναι το κλειδί

Νιώθετε ότι πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα σε μπρονζέ ή ρουζ εμφάνιση; Δε χρειάζεται, μπορείτε να έχετε και τα δύο αρκεί να κάνετε μια έξυπνη εφαρμογή για να μη φαίνεται too much η εμφάνιση σας. Αφού εφαρμόσετε το bronzer σας απλώστε το σε στοχευμένα σημεία. Για να ενισχύσετε το ηλιοκαμένο βλέμμα, ταμπονάρετε το σε οβάλ σχήμα στη μέση των ζυγωματικών.

Το αλάνθαστο hack για να διαρκέσει

Για το λιπαρό δέρμα, το dewy-makeup μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά οι πούδρες, πολλές φορές, φαίνονται λιγότερο φυσικές. Για αυτό το λόγο σας προτείνουμε να εφαρμόσετε ένα κρεμ ρουζ και να το αναμίξετε όσο καλύτερα μπορείτε. Στη συνέχεια τοποθετήστε λίγη πούδρα ώστε να κλειδώσετε το αποτέλεσμα.