fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

9 makeup removers που δεν θα ερεθίσουν την ευαίσθητη επιδερμίδα σας

Επιλέξτε κάποιο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες


9 makeup removers που δεν θα ερεθίσουν την ευαίσθητη επιδερμίδα σας

Μετά από μια δύσκολη μέρα δουλειάς, το μόνο που θέλετε να κάνετε φτάνοντας στο σπίτι είναι να καθαρίσετε το πρόσωπο σας και να ξαπλώσετε στο κρεβάτι. Αν και αυτό ακούγεται εύκολο μπορεί να καταλήξει πολύ challenging αν ανήκετε ανάμεσα στις γυναίκες που αφιερώνετε χρόνο στο makeup πριν φύγετε από το σπίτι. Άλλωστε, γνωρίζετε πως είναι σημαντικό να αφαιρείτε κάθε ίχνος προϊόντος πριν ξεκινήσετε να αφιερώνετε ουσιαστικό χρόνο στον εαυτό σας. Μην ξεχνάτε πως όσο και αν σας αρέσει να φοράτε το ρουζ και το highlighter, είναι σημαντικό να τα αφαιρείτε μέχρι το τέλος της ημέρας για να αποτρέψετε πιθανά breakouts.

makeup-winter.jpg

Για αυτό το λόγο, επιδιώκοντας να κάνουμε τη νυχτερινή σας ρουτίνα λίγο πιο απολαυστική, συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα ντεμακιγιάζ για τέλειο αποτέλεσμα!

Απαλό Γαλάκτωμα Καθαρισμού, Tzimas Cosmetics: Καθημερινός καθαρισμός και ντεμακιγιάζ του προσώπου. Καθαρίζει και απαλύνει την επιδερμίδα όποιος και αν είναι ο τύπο του δέρματος σας.

Νερό ντεμακιγιάζ με οργανικό απόσταγμα από άνθη πορτοκαλιάς και χυμό ροδιού, Dust+Cream: Απαλό νερό ντεμακιγιάζ micellaire 3 σε 1 για το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη με οργανικό απόσταγμα από άνθη πορτοκαλιάς και χυμό ροδιού. Αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα, εύκολα, με μία κίνηση.

The Cleansing Micellar Water, La Mer, Attica: Αυτό το ελαφρύ, δροσερό προϊόν καθαρισμού εμπνευσμένο από τη θάλασσα, απομακρύνει τους ρύπους και διαλύει το αδιάβροχο μακιγιάζ σε ένα παρθένο βήμα, χωρίς νερό. Η επιδερμίδα δείχνει αναζωογονημένη, ανακουφισμένη και βαθιά καθαρισμένη.

 Hot topic

Hot topic

Απαλό Γαλάκτωμα Καθαρισμού, Tzimas Cosmetics

BUY ME
 Micellaire water

Micellaire water

Νερό ντεμακιγιάζ με οργανικό απόσταγμα από άνθη πορτοκαλιάς και χυμό ροδιού, Dust+Cream

BUY ME
 Rejuvenate your skin

Rejuvenate your skin

The Cleansing Micellar Water, La Mer, Attica

BUY ME

Γαλάκτωμα 3 σε 1, Apivita: Θα λατρέψετε πρακτικό Γαλάκτωμα 3 σε 1 για Πρόσωπο & Μάτια με χαμομήλι & μέλι, που απομακρύνει απαλά ρύπους και μακιγιάζ από πρόσωπο και μάτια ενώ παράλληλα προσφέρει ενυδάτωση, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και αναζωογονημένη.

Bi-Facil Clean & Care, Lancome, Attica: Λοσιόν άμεσου ντεμακιγιάζ ματιών, με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης. Αφαιρεί εύκολα το μακιγιάζ από τα μάτια -ακόμα και το αδιάβροχο και μακράς διάρκειας μακιγιάζ- ενώ ταυτόχρονα προσφέρει θρέψη και καταπράυνση στο περίγραμμα των ματιών και τις βλεφαρίδες.

Pure Clean Micellar Water Normal To Combination, Kiko Milano: Νερό Micellar αφαίρεσης μακιγιάζ για κανονική έως μεικτή επιδερμίδα. Ιδανικό για τη γρήγορη και απαλή απομάκρυνση των υπολειμμάτων μακιγιάζ, χωρίς να χρειάζεται να ξεπλύνετε στη συνέχεια.

Melting Butter Cleanser, Drunk Elephant, Sephora: Tο Slaai™ είναι ένα πρωτοποριακό καθαριστικό βάλσαμο που απομακρύνει κάθε ίχνος ρύπων, μακιγιάζ και αντηλιακού από την επιδερμίδα. Αρκετά ήπιο για να χρησιμοποιηθεί γύρω από την περιοχή των ματιών, μετατρέπεται γρήγορα από έλαιο σε γαλάκτωμα όταν έρχεται σε επαφή με το νερό. Το συμβατό με το δέρμα Slaai™ αφαιρεί εύκολα ακόμα και τις αδιάβροχες συνθέσεις και δεν περιέχει πολυαιθυλενογλυκόλες και αιθέρια έλαια.

Gentle Cleansing Oil, Kora Organics, Sephora: Ένα πιστοποιημένο βιολογικό γαλάκτωμα καθαρισμού δύο φάσεων που απομακρύνει απαλά και σχολαστικά τους ρύπους, τα έλαια και το μακιγιάζ. Χάρη στο Πιστοποιημένο Βιολογικό Έλαιο Νόνι, το Έλαιο Babassu, το Χιονομανίταρο -Silver Ear Mushroom- και το Έλαιο Σπόρων Μήλου, καθαρίζει και θρέφει την επιδερμίδας σας με μια πλούσια πηγή απαραίτητων λιπαρών οξέων, αφήνοντάς την καθαρή, απαλή και λεία.

Waterproof Eye Makeup Remover, Sephora Collection, Sephora: Προϊόν ντεμακιγιάζ για τα μάτια, δύο φάσεων, το οποίο αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ. Ποια είναι τα οφέλη του;Εξαφανίζει άμεσα κάθε είδος μακιγιάζ ματιών, ακόμη και αδιάβροχο, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

 Για πρόσωπο και μάτια

Για πρόσωπο και μάτια

Γαλάκτωμα 3 σε 1, Apivita, Attica

BUY ME
 95% natural

95% natural

Bi-Facil Clean & Care, Lancome, Attica

BUY ME
 Remove everything

Remove everything

Pure Clean Micellar Water Normal To Combination, Kiko Milano

BUY ME
 Slaai Makeup

Slaai Makeup

Melting Butter Cleanser, Drunk Elephant, Sephora

BUY ME
 Milky Mushroom

Milky Mushroom

Gentle Cleansing Oil, Kora Organics, Sephora

BUY ME
 Clean beauty

Clean beauty

Waterproof Eye Makeup Remover, Sephora Collection, Sephora

BUY ME