fbpixel

Search icon
Search
Το λαμπερό δείπνο του Cabana magazine πραγματοποιήθηκε στην ιδιωτική βιβλιοθήκη του Karl Lagerfeld, 7L στο Παρίσι
PEOPLE & MOMENTS

Το λαμπερό δείπνο του Cabana magazine πραγματοποιήθηκε στην ιδιωτική βιβλιοθήκη του Karl Lagerfeld, 7L στο Παρίσι

Με αφορμή τη συλλεκτική έκδοσή του σε συνεργασία με τους οίκους Chanel και Lesage


H νέα υπέροχη συλλεκτική έκδοση του τεύχους AW του Cabana Magazine N22 δημιουργήθηκε για να συναρπάσει τους πιστούς αναγνώστες του αφού κυκλοφορεί μαζί με ένα πολυπόθητο Limited Edition Box Set που έγινε σε συνεργασία με τους οίκους Chanel και Lesage και είναι διαθέσιμο μόνο σε 500 αντίτυπα. Τυλιγμένο σε δύο όμορφα tweed πρόκειται για μια ωδή στη δεξιοτεχνία Métiers d'art και το διαχρονικό στιλ του οίκου Chanel, ενώ παράλληλα γιορτάζει τον αιώνα αριστείας και καινοτομίας του ιστορικού γαλλικού οίκου Lesage που εξειδικεύεται στο κέντημα και το tweed.

chanel-0010-event-setting-dscf8564-720x.webp


Oι στενοί φίλοι του Cabana Magazine και οι λάτρεις της μόδας συγκεντρώθηκαν από τη Martina Mondadori για λογαριασμό του οίκου Chanel σε ένα κομψό δείπνο κατά τη διάρκεια της Fashion Week του Παρισιού στην ιδιωτική βιβλιοθήκη του Karl Lagerfeld, 7L. Η εκδήλωση σηματοδότησε την κυκλοφορία της νέας limited έκδοσης Cabana Lesage Collector’s Edition, 500 εξαιρετικά περιζήτητων συλλεκτικών εκδόσεων του νέου τεύχους ενώ η συνεργασία γιορτάζει την 100η επέτειο του οίκου και παράλληλα τα εγκαίνια της έκθεσης "Lesage: 100 Years of Fashion and Decoration" στο Paris Galerie du 19M.

Η περίφημη έκδοση παρουσιάζεται σε ένα συλλεκτικό κουτί διακοσμημένο με δύο αποκλειστικά tweed φιλοτεχνημένα από τη Lesage, ενώ γιορτάζει τα 100 χρόνια του γαλλικού oίκου. Το τεύχος περιλαμβάνει αποκλειστικά παγκόσμιες ιστορίες και γραφικές επεξεργασίες, ενώ επιπλέον 50 αντίτυπα με μαύρο λογότυπο σε μαύρο είναι διαθέσιμα για αγορά στο 7L, την εμβληματική παρισινή βιβλιοθήκη που έγινε βιβλιοπωλείο που ιδρύθηκε από τον Karl Lagerfeld το 1999.

chanel-0009-event-setting-dscf8963-720x.webp


Το λογοτεχνικό διαμάντι ήταν κάποτε το στούντιο του θρυλικού designer και τώρα χρησιμοποιείται για να στεγάσει την ιδιωτική του συλλογή με πάνω από 33.000 αναντικατάστατους τόμους σχετικά με την visual κουλτούρα, τη φωτογραφία, την αρχιτεκτονική, το design και τη μόδα. Ο χώρος εξαγοράστηκε από τον οίκο Chanel το 2021 και φιλοξενεί κάθε μήνα αναγνώσεις για τον εορτασμό της μοναδικής ευαισθησίας του Lagerfeld.

Για να τιμήσει τη μαγική συνεργασία, ο Hubert Barrère, ο insider του οίκου Lesage, συνάντησε την αρχιτέκτονα Aline Asmar d'Amma, τη συγγραφέα Victoria Botana de Beauvau και τους φωτογράφους Miguel Flores-Vianna και François Halard σε δύο τραπέζια ντυμένα με επιτραπέζια σκεύη από τις προσωπικές συλλογές του Karl, συμπεριλαμβανομένων των παλαιών λινών τραπεζομάντηλων με το μονόγραμμά του. Ένα εξατομικευμένο γαλλικό μενού από tartare de thon, μελιτζάνα rôtie, poisson de ligne με beurre de savagnin και tartelette à la figue δημιουργήθηκε από τον σεφ Bertrand Grébaut, του εστιατορίου Septime Fame, που σερβιρήστηκε με απεριόριστη σαμπάνια. 

3-frederique-dedet-maria-de-la-orden-derek-blasberg-vincent-darre-dscf9327-2-2048x2048-1.webp
Frédérique Dedet, Maria de la Orden, Derek Blasberg, Vincent Darre


Τέσσερα διαφορετικά σετ art de la table χρησιμοποιήθηκαν συνολικά: το Atelier Gustavsberg Kage’s Service εμπνευσμένο από τον Wilhelm Kage (1889-1960).  Σετ με μπλε κεραμικά της La Compagnie des Arts Français (γύρω στο 1925) και τα δύο από την Manufacture de Meissen. Τα γυάλινα σκεύη Lalique Langeais (1976) διαρρυθμίστηκαν περίτεχνα με μια επιλογή από κρυστάλλινα βάζα που ξεχείλιζαν από λουλούδια αγρού σε αχνό ροζ και βερικοκί. Οι καλεσμένοι διασκέδασε μετά το επιδόρπιο με τον αυτοσχέδιο φόρο τιμής του σχεδιαστή Vincent Darré στη Martina Mondadori, μια ζωηρή και χορευτική φιγούρα που υποδύθηκε τον Karl Lagerfeld. 

chanel-0003-event-setting-dscf8532-720x.webp


Ανάμεσά τους οι Fabrizia Caracciolo di Castagneto, Fabrizio Casiraghi και Fortuné Penniman, Derek Blasberg με το ραντεβού του η Kelly Sawyer, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν, χειροκροτώντας από χαρά. Όταν το ρολόι χτύπησε μεσάνυχτα, το πλήρωμα του Cabana, με επικεφαλής τη Martina και την Ashley Hicks, εξαφανίστηκαν στο Ritz αναζητώντας μαρτίνι.

Δείτε στην gallery περισσότερες φωτογραφίες από τους προσκεκλημένους!