fbpixel

Search icon
Search
Wide leg jeans: Έτσι θα φορέσετε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν
STYLING TIPS

Wide leg jeans: Έτσι θα φορέσετε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Το σχέδιο που θα αναδείξει ακόμα και τα πιο απλά σας σύνολα


Είναι γεγονός ότι κανένα άλλο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας δεν επιλέγεται τόσο συχνά όσο ένα τζιν παντελόνι. Όποιο λοιπόν κι αν είναι το στιλ σας σίγουρα έχετε ένα denin, το οποίο δε θέλετε να το αποχωριστείτε και επιλέγετε να το συνδυάζετε με πολλούς και διάφορους τρόπους. Καθώς, αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια, η ανανέωση των σχεδίων του θεωρείται απαραίτητη ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

wide-leg-3.jpg
Image source: @whowhatwear

Η μόδα τους τελευταίους μήνες βασίζεται στην άνεση και στη ευελιξία και γι’ αυτό τα wide leg jeans αποτελούν μία από τις σημαντικότερες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές τάσεις. Οι τρόποι για να το φορέσετε και να είστε stylish είναι πολλοι και διαφορετικοί ανάλογα το χαρακτήρα και το στιλ σας.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τους πιο trendy τρόπους για να εντάξετε τα wide leg jeans στην καθημερινότητά σας, απογειώνοντας την εικόνα σας!

Total oversized

Τα σύνολα που αποτελούνται από υπερμεγέθεις γραμμές αποκτούν όλο και μεγαλύτερη δυναμική τη φετινή σεζόν. Μπορεί να μην κολακεύουν τη σιλουέτα μας αλλά σίγουρα μας χαρίζουν στιλ. Για καλή μας τύχη, υπάρχουν πολλά designs για να το πετύχουμε. Επιλέξτε ένα oversized jacket ή πουκάμισο και συνδυάστε το με το wide leg jeans σας. Αν το τζιν ανήκει στην κατηγορία του full-length style προσθέστε open-toe sandal για να δώσετε περισσότερο ύψος στην εικόνα σας.

Silhouette

Η επιλογή κομματιών, τα οποία τονίζουν και αγκαλιάζουν τη σιλουέτα μας μας χαρίζουν πάντοτε ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Άλλωστε ο συνδυασμός ενός φαρδύ μ’ ένα πιο στενό σχέδιο αποτελεί βασικό κανόνα της μόδας εδώ και πολλά χρόνια. Βασισμένες σ΄ αυτόν σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα τζιν παντελόνι που θα είναι αρκετά φαρδύ στο πάνω μέρος και θα στενεύει στον αστράγαλο. Ταιριάξτε το μ’ ένα body ή ένα second skin top για να είναι εμφανής αυτή η αντίθεση.

wide-leg-2.jpg
Image source: @theimpression

Comfort

Όλοι έχουμε αντιληφθεί ότι εδώ κι ένα χρόνο, πως η άνεση είναι το κλειδί τις επιτυχίας για τα καθημερινά μας σύνολα. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά στιλ που κυριαρχούν, οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και νιώθετε υπέροχα μέσα σ' αυτό. Ένα look, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει σα μπαλαντέρ για τις περισσότερες από εσάς είναι σίγουρα το φαρδύ τζιν παντελόνι, μαζί με t-shirt κι ένα ζευγάρι αθλητικά υποδήματα. Για περισσότερο layering αλλά και για την κατάλληλη θερμοκρασία μπορείτε να προσθέσετε ένα blazer ή ένα trench coat.

White

Για όλες εσάς που θέλετε μία ανανέωση all the way δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις λευκές εκδοχές. Επενδύστε σε μονόχρωμα σχέδια σε πολλούς και διαφορετικούς τόνους του λευκού. Σας δίνουν τη δυνατότητα και να δημιουργήσετε total white outfits αλλά και φωτεινά σύνολα, καθώς μπορείτε να τα συνδυάσετε με όλα τα χρώματα. Επιλέξτε δερμάτινα σανδάλια ή mules αλλά και λεπτεπίλεπτα κοσμήματα όπως αλυσίδες ή ένα ζευγάρι διακριτικούς κρίκους.

Tailored way

Ποιος είπε ότι το wide leg τζιν παντελόνι σας δε μπορεί να «σταθεί» σε μία πιο tailored & formal εμφάνιση; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το συνδυάσετε με μία πιο feminine μπλούζα αλλά και μ΄ ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Ολοκληρώστε με it accessories και κοσμήματα που θα χαρίσουν περισσότερη λάμψη.

Statement design

Σε περίπτωση που το παντελόνι σας είναι statement item –είτε με κάποιο έντονο μοτίβο, είτε patchwork, είτε σε μία ιδιαίτερη απόχρωση- αυτό που πρέπει να κάνετε για να το αναδείξετε, είναι να το αφήσετε να κυριαρχήσει στην εικόνα σας. Όλα τα υπόλοιπα κομμάτια σας καλό θα ήταν να λειτουργούν συμπληρωματικά. Για μια διακριτική fashionable εμφάνιση μπορείτε να επιλέξετε μία απόχρωση από το μοτίβο του τζιν σας, την οποία θα διαλέξετε για το top σας.