fbpixel

Search icon
Search
Θέλετε να αλλάξετε το makeup σας και δεν ξέρετε πώς; 7 συμβουλές από celebrities
MAKE UP

Θέλετε να αλλάξετε το makeup σας και δεν ξέρετε πώς; 7 συμβουλές από celebrities

Αντιγράψτε τα δικά τους έξυπνα tips


Οι celebrities δείχνουν πάντα άψογες στο κόκκινο χαλί. Αλλά το μακιγιάζ που φαίνεται αψεγάδιαστο, τόσο στις φωτογραφίες όσο και όταν το βλέπετε από κοντά είναι μια εξίσωση για δυνατούς λύτες. Για εσάς που θέλετε να πετύχετε και τις δύο πτυχές του, μαζέψαμε όλες τις συμβουλές που θα σας φανούν απόλυτα χρήσιμες στην επόμενη έξοδο σας. 

Δοκιμάστε αυτές που σας ταιριάζουν, προσαρμόστε τα tips στο δικό σας πρόσωπο και απολαύστε ένα αποτέλεσμα που θα λατρέψετε.
simotto-beauty-face-skin.jpg
@simotto

Χρησιμοποιήστε περισσότερες από μία αποχρώσεις βάσης

Ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε τη βασική σας απόχρωση είναι να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα χρώματα. Δεδομένου ότι το foundation σας πρέπει να ταιριάζει και με την απόχρωση του λαιμού σας, είναι καλό να ταιριάζετε το shade που χρησιμοποιείτε και με αυτή την περιοχή. 

Highlight με το concealer σας

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να φαίνεται το πρόσωπο σας λαμπερό και στο να έχει μια αίσθηση ιδρωμένης επιδερμίδας. Αποφύγετε οτιδήποτε δίνει υπερβολική λάμψη και αντίθετα προσθέστε φωτισμούς χρησιμοποιώντας concealer και foundation για να ενσωματώσετε περιοχές highlight στα πιο ψηλά σημεία του προσώπου. 

Αφήστε τα φρύδια σας φυσικά

Όταν το σχήμα των φρυδιών σας είναι πολύ κοντά στο φυσικό σας, αυτό είναι απόλυτα κολακευτικό για όλο το πρόσωπο. Ένα πιο γεμάτο και φυσικό αποτέλεσμα είναι πολύ πιο κολακευτικό από ένα πολύ περιποιημένο φρύδι. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε εφαρμόζοντας πούδρα φρυδιών ή μια σκιά ματιών, πάνω από στα φρύδια για να αποκτήσετε επιπλέον όγκο και για να καλύψετε τυχόν περιοχές που λείπουν. 

at-isismarianiedecken-beauty-face-skin.jpg
@isismarianiedecken

Ταιριάξτε τη σκιά ματιών σας με τον πιο σκούρο τόνο της επιδερμίδας σας

Μια σκιά ματιών που ταιριάζει με τις φυσικές περιοχές της σκιάς στο πρόσωπο σας θα είναι πάντα κολακευτική και θα σας επιτρέπει να σχηματίσετε ένα υπέροχο σχήμα ματιών. Ο ευκολότερος τρόπος για να βρείτε αυτήν την ειδική απόχρωση για την επιδερμίδα σας είναι να αναζητήσετε ένα χρώμα που ταιριάζει με τη σκιασμένη περιοχή κάτω από το πηγούνι σας – συνήθως αυτό το trick είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από όσο θα περιμένε κανείς.

Μην κάνετε το τέλειο eyeliner

Αποφύγετε τα υπερβολικά αποτελέσματα στο makeup. Προτιμήστε να σχεδιάσετε μια γραμμή οριζόντια προς τα έξω από το κέντρο του ματιού. Το αν θα επιλέξετε να τραβήξετε αυτή τη γραμμή σε ολόκληρη τη γραμμή των βλεφαρίδων σας ή όχι, εξαρτάται από το πόσο δραματική εμφάνιση θέλετε. Όσον αφορά το χρώμα, το μαύρο και το καφέ με ψυχρούς τόνους είναι οι δύο αποχρώσεις που θα σας δώσουν το πιο έντονο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Και φυσικά μην ξεχνάτε πως δε χρειάζεται να έχετε χειρουργική ακρίβεια. 

Αποκτήστε διαφορετική προσέγγιση περίγραμμα

Υπάρχει πάντα χώρος για διακριτικό περίγραμμα, αν θέλετε να προσθέσετε δομή στο πρόσωπο σας. Το κλειδί είναι ο βαθμός στον οποίο θα το χρησιμοποιήσετε. Βεβαιωθείτε ότι έχει αναμειχθεί απαλά και ότι το χρώμα που επιλέξατε είναι δροσερό. Για παράδειγμα το μπρονζέ δεν θα δώσει ποτέ μια πειστική ψευδαίσθηση σκιάς.

sabinasocol-beauty-hair.jpg
@sabinasocol

Το πού εφαρμόζετε το ρουζ έχει σημασία

Αν θέλετε να φαίνεστε όμορφη και φρέσκια, τότε πρέπει να απλώσετε το ρουζ στο μπροστινό μέρος των μάγουλων, δηλαδή στην περιοχή που γεμίζει όταν χαμογελάτε. Αν θέλετε ένα πιο γυαλιστερό, στιλιζαρισμένο φινίρισμα, εφαρμόστε το στο ψηλότερο σημείο των ζυγωματικών, κοντά στις εξωτερικές γωνίες των ματιών.