fbpixel

Search icon
Search
The Talks: Με τον pr manager, Κωνσταντίνο Σαρβανάκη
#GREEKSDOITBETTER

The Talks: Με τον pr manager, Κωνσταντίνο Σαρβανάκη

Τον founder της Brandy Butter


Ξεκίνησε με σπουδές στην Επικοινωνία και τις Διεθνείς Σχέσεις στο Λονδίνο, και στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Σαρβανάκης άρχισε να αρθρογραφεί για εφημερίδες και περιοδικά στις τότε εκδόσεις Λυμπέρη και Imako. Ακολουθώντας την αγάπη του για το design και την αισθητική, η Brandy Butter γεννήθηκε το 2009 με σκοπό να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες της με μια διαφορετική ματιά τόσο στο digital marketing όσο και στα events, αλλά και στα Bespoke getaways.

Τι μέρος της ζωής σου καταλαμβάνει σήμερα η δουλειά σου, πώς ξεκίνησε αυτός ο έρωτας και πώς εξελίχθηκε;

Σήμερα, η δουλειά μου καταλαμβάνει σημαντικό μέρος της ζωής μου. Ο έρωτας για τον χώρο αυτό ξεκίνησε από πολύ νωρίς και εξελίχθηκε με την εμπειρία και την αφοσίωση στην αισθητική. Φυσικά, η αισθητική είναι κάτι πολύ προσωπικό για τον καθένα από εμάς αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες τους οποίους σεβόμαστε κι εκεί πάνω βάζω εγώ τη δική μου προσωπική πινελιά.

Ποιο θεωρείς το πιο σημαντικό σου επίτευγμα ως o Mr Brandybutter; Περιέγραψε μας τα βασικά στοιχεία της δουλειάς σου...

Βασικά στοιχεία της δουλειάς μου είναι η δημιουργία bespoke εμπειριών και digital marketing. Το πιο σημαντικό επίτευγμά μου ως Mr Brandybutter είναι η προσφορά μοναδικών ιδεών και αποτελεσμάτων στους πελάτες μας αλλά και το γεγονός ότι έχουμε καταφέρει να κάνουμε μοναδικά projects σε όλο τον κόσμο. Από την Ελλάδα μέχρι την Μαλαισία και από το Λονδίνο μέχρι τα Hamptons στη Νέα Υόρκη και το Μεξικό.

Πώς είναι το συναίσθημα όταν έφτασε η στιγμή να πραγματοποιήσεις ένα όνειρο ζωής και πότε το ένιωσες αυτό;

Νομίζω ότι τα όνειρα μεγαλώνουν και αλλάζουν μορφή, καθώς μεγαλώνουμε και εμείς οι ίδιοι. Ποτέ δεν ήταν ένα συγκεκριμένο πράγμα που απλά κατάφερα να έχω. Επίσης, ο αγώνας για να φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε είναι τις περισσότερες φορές τόσο δύσκολος, που όταν τελικά το καταφέρεις συνειδητοποιείς ότι έχεις πραγματικά «ιδρώσει». Για κάτι που πραγματικά, ωστόσο, χαίρομαι πολύ είναι ότι έχω καταφέρει να τα ταξιδέψω και να δω μέρη που ονειρευόμουν από μικρός.

img-3836.jpg


Ποια είναι η διαδρομή σου προς την επιτυχία σήμερα; Αντιμετώπισες δυσκολίες;

Η διαδρομή μου προς την επιτυχία συνεχίζεται με αφοσίωση και δημιουργικότητα. Φυσικά κι έχουν υπάρξει εμπόδια και υπάρχουν συνέχεια, αλλά τα ξεπερνάω με διάθεση και προσήλωση. "Being positive when everything goes wrong" is a mind set, και μπορώ να σου ότι είμαι θετικός άνθρωπος.

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που σπάνε τη γυάλινη οροφή στον τομέα με τον οποίο ασχολούνται. Νιώθεις ένας από αυτούς; Έχεις καταφέρει όσα ονειρεύτηκες;

Νομίζω ότι έχω πάρει μια πρόγευση του να κατακτάς μικρούς στόχους, αλλά έχω πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσω εκεί που ονειρεύομαι.

Ένα απαιτητικό επαγγελματικό challenge;

Ένα απαιτητικό επαγγελματικό challenge είναι η δημιουργία μιας μεγάλης συνεργασίας με τη φίλη μου και συνεργάτιδά μου, Λάρα Καπετανάκη, για ένα οπτικοακουστικό project αρχίσαμε να δουλεύουμε και που ελπίζουμε να έχει ευρεία επίδραση.

Ταξιδεύεις κι έχεις ζήσει σε όμορφα μέρη σε όλο τον κόσμο ως traveler. Πόσο σε έχει βοηθήσει αυτό ως άνθρωπο και τι κρατάς στην καρδιά σου περισσότερο;

Μπορώ να πω με ειλικρίνεια ότι είναι η καλύτερη επένδυση που έχω κάνει στον εαυτό μου, και τα ταξίδια αυτά αποτελούν την πηγή έμπνευσης σε ό,τι κάνω. Είναι αυτά που με βοήθησαν να πιστέψω ακόμη περισσότερο στις δυνάμεις και τις ικανότητές μου. Αυτό που κρατάς, βέβαια, είναι ιδιαίτεροι άνθρωποι που γνώρισα και με τα χρόνια έχουν γίνει φίλοι ζωής.

Ποιο είναι ένα dream project που θα ήθελες να πραγματοποιήσεις στο μέλλον;

Είναι αυτό το οπτικοακοουστικό project που έχουμε αρχίσει να δουλεύουμε με τη Λάρα, αλλά ακόμα είμαστε στα προσχέδια. Είναι κάτι τόσο μεγαλεπήβολο και μακροχρόνιο πού είναι πολύ πρώιμο για να το μοιραστώ, but I promise you will be the first to know, όταν και αν με το καλό...

Aνάμεσα στο Λονδίνο και την Αθήνα, ποιες είναι οι ισορροπίες που κρατάς και τι αγαπάς περισσότερο και στις δύο πόλεις;

Ανάμεσα στο Λονδίνο και την Αθήνα, ισορροπώ μεταξύ του κοσμοπολίτικου πνεύματος του Λονδίνου και της ζεστασιάς της Αθήνας. Αγαπώ και τις δύο πόλεις για διαφορετικούς λόγους και διατηρώ σπίτια και στις δύο πόλεις.

Τι θέση έχουν τα social media στη ζωή σου και πώς τα διαχειρίζεσαι;

Τα social media είναι σημαντικά για την επικοινωνία με το κοινό μας. Διαχειρίζομαι τα προφίλ μας με προσοχή για να διατηρούμε μια θετική αλλά διακριτική παρουσία. Σε προσωπικό επίπεδο, ελάχιστα.

img-1906-1.jpg


Τι περιλαμβάνει το 24ωρο σου;

Το 24ωρο μου περιλαμβάνει δημιουργικές συναντήσεις, συνεδριάσεις η παρουσιάσεις και χρόνο με τον αγαπημένο μου σκύλο, τον Ralph Hubert -ένα καθαρόαιμο Σκοτσέζο Golden Retriever- το τρέξιμο και σίγουρα ένα μαρτίνι. 

Ποιος είναι ο ορισμός της ομορφιάς για σένα;

Ένα ωραίο ζεστό χαμόγελο. Νομίζω ότι η ομορφιά βρίσκεται στο χαμόγελο των ανθρώπων και στην ζεστασιά της ψυχής.

Ποια ήταν η πιο μαγική στιγμή στη ζωή σου;

Πραγματικά αρκετές, αλλά μια πρόσφατη ήταν το καλοκαίρι που οδηγούσα με τον σκύλο μου τον σκαραβαίο που μου έκαναν δώρο οι γονείς μου όταν πήρα το πτυχίο μου, και πηγαίναμε στο πατρικό μου για να τους δούμε.

Περιέγραψέ μας με τρεις λέξεις τον εαυτό σου...

Δημιουργικός, αφοσιωμένος, καινοτόμος.

Η χαρά της ζωής περιλαμβάνει...

Συντροφικότητα.

Ποιο είναι το πιο πιο πιο αγαπημένο σου αντικείμενο που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ ή κάτι που φοράς για χρόνια;

Ένα μπλε κομποσκοίνι.

Μια έκθεση τέχνης ή ένα μουσείο που έχει κερδίσει την καρδιά σου;

Η φανταστική έκθεση "timelapse" της Sarah Sze στο Guggenheim.

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου δέκα χρόνια μετά;

Ίσως με ένα παιδί.

img-3377.jpg


Το
πιο ριψοκίνδυνο πράγμα που έχεις κάνει;

Paragliding over the pacific στη Λίμα πριν μερικά χρόνια.

Η καλύτερη συμβουλή που σου έχουν δώσει ποτέ;

Η γιαγιά μου μού έλεγε πάντα: «Να είσαι ταπεινός».

Ένα απωθημένο;

Το ότι ακόμα δεν έχω μάθει να μιλάω τα ισπανικά.