fbpixel

Search icon
Search
INTERIORS

The Spring Makeover: Πώς να ανανεώσετε το σπίτι σας την άνοιξη

Ακολουθώντας τα πιο updated decor trends της σεζόν


The Spring Makeover: Πώς να ανανεώσετε το σπίτι σας την άνοιξη

Η εποχή της άνοιξης έχει απογειώσει τη διάθεσή μας, ενώ αυτή φαντάζει ως η πιο ιδανική περίοδος για ένα mini makeover στους χώρους της κατοικίας μας, προκειμένου να τη γεμίσουμε με χρώματα κι αισιοδοξία. Οι πιο ενημερωμένες τάσεις της νέας αυτής εποχής είναι εδώ για να μας δώσουν το απαραίτητο inspiration για τον απόλυτο spring διάκοσμο.

Δείτε παρακάτω τις high-design-approved ιδέες για το πώς μπορείτε να διαμορφώσετε τους χώρους με μικρές αλλαγές που θα κάνουν τη διαφορά!

Close to nature

220210-jk-summer22-kitchen-1-006.jpg


Τι άλλο μπορεί να φέρει την άνοιξη στους χώρους σας πέρα από τα γήινα χρώματα, που θα δώσουν την αίσθηση της επαφής με τη φύση! Προκειμένου να εναρμονιστείτε με τις εξωτερικές συνθήκες, ξεχάστε τις ψυχρές αποχρώσεις και πείτε ένα μεγάλο «ναι» σε θερμές λύσεις, όπως το διαχρονικό καφέ, το μπεζ, το σκούρο πράσινο, ακόμα και το deep red. Ακόμα, επιλέξτε ξύλινα έπιπλα σε ανοιχτούς τόνους ή ίσως και σε λευκό, που θα bright-up στο τελικό αποτέλεσμα.


Full Bloom

ph183621-0.jpg
Image source: ΙΚΕΑ


Άνοιξη σημαίνει ολάνθιστα λουλούδια, γι' αυτό και οφείλετε να τα εντάξετε σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Επενδύστε σε cich βάζα και ανθοδοχεία, μέσα στα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε τα αγαπημένα σας άνθη. Όσο για τα σημεία που αξίζει να γεμίσετε, δεν είναι άλλα πέρα από το coffee table, το κομοδίνο σας ή ακόμα και ο πάγκος της κουζίνας.


Α Joyful Place to Be

greg-natale-toorak-13.jpg


Η αισιοδοξία που αποπνέει με κάθε τρόπο η άνοιξη οφείλει να αποτυπωθεί σε κάθε γωνιά της κατοικίας σας. Πώς θα το πετύχετε; Και σε αυτήν την περίπτωση τα πράγματα είναι απλά, καθώς πρέπει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε τόνους που υμνούν αυτήν την αίσθηση της χαράς, με το ροζ να κυριαρχεί αυτήν την περίοδο στον χώρο του design. Παίξτε με τις pink αποχρώσεις και δημιουργήστε κατ' αυτόν τον τρόπο ένα ultra joyful place to be!


Welcome to the Jungle

4d59e6ec-7ce9-4920-8804-37779dce14bf-original.jpg


Τι θα λέγατε να προσδώσετε μια jungle αισθητική στους χώρους σας; Άλλη μια σεζόν που τα tropical μοτίβα έχουν την τιμητική τους και η παρουσία τους μας θυμίζει καλοκαίρι σε κάποιον ονειρικό προορισμό. «Ντύστε» τους τοίχους σας με ταπετσαρίες σε αυτό το ύφος και, σίγουρα, εντάξτε oversized indoor plants για περισσότερο χρώμα και «ζωντάνια».


A Touch of Glam

da36bd3dac279ec750b372203928e727.jpg


Aφού νιώσετε ικανοποιημένοι με το makeover, σειρά έχουν οι λεπτομέρειες που θα ολοκληρώσουν το αποτέλεσμα. Άλλη μια χρονιά που το χρυσό, έχει πρωταγωνιστική θέση στα επικρατέστερα deco trends, κάτι που αυτόματα σημαίνει πως αποτελεί την ιδανική προσθήκη στους χώρους σας. Ειδικά εσείς που διατηρείτε μινιμαλιστικό διάκοσμο, μπορείτε να προσθέσετε μερικές gold πινελιές, όπως έναν περίτεχνο καθρέφτη ή έναν πίνακα, δίσκους για το coffee table, κάποιο εντυπωσιακό βάζο ή και κορνίζες, δίνοντας έτσι pop λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά.


The Outdoor Edition

ph183987-1.jpg
Image source: ΙΚΕΑ


Οι πρώτες ανοιξιάτικες ημέρες και νύχτες στο μπαλκόνι ή στον κήπο μας έχουν ήδη ξεκινήσει! Αυτό σημαίνει πως τώρα είναι η ιδανική στιγμή να προβείτε στις απαραίτητες αλλαγές, που θα αναβαθμίσουν το outdoor σκηνικό της κατοικίας σας. Γεμίστε ακόμα και την παραμικρή γωνία με φυτά και δημιουργήστε μια υπέροχη living area, όπου θα περνάτε μοναδικές στιγμές με φίλους. Plus, μια ωραία ιδέα είναι να φτιάξετε μια εξωτερική mini κουζίνα κι ένα barbeque για αξέχαστα gatherings.

1

Κασπό

Gradvis, IKEA BUY HERE

2

Πιατέλα

Villeroy & Boch, Παρουσίαση BUY HERE

3

Cake stand

Apollonia Politia by Hondos Center BUY HERE

4

Αρωματικό κερί

Tubereuse Scented, Diptyque, Attica BUY HERE

5

Φωτιστικό

Zara Home BUY HERE

6

Ποτιστήρι

Vattenkrasse, IKEA BUY HERE

7

Κηροπήγιο

Apollonia Politia by Hondos Center BUY HERE