fbpixel

Search icon
Search
Οι διακοσμητικές πινελιές που θα αναβαθμίσουν τον κήπο ή το μπαλκόνι σας
INTERIORS

Οι διακοσμητικές πινελιές που θα αναβαθμίσουν τον κήπο ή το μπαλκόνι σας

Πώς να μεταμορφώσετε τους εξωτερικούς σας χώρους στα πιο ειδυλλιακά σημεία του σπιτιού σας


Μπορεί ο χρόνος που, πλέον, περνάμε στο σπίτι μας να έχει περιοριστεί, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θέλουμε να βλέπουμε τους προσωπικούς μας χώρους απεριποίητους. Ειδικά σε ό,τι αφορά στο outdoor σκηνικό, μας ενδιαφέρει διπλά για το πώς δείχνει, μιας και τώρα το χαιρόμαστε περισσότερο λόγω της υψηλής θερμοκρασίας. Αφού είδαμε τα top outdoor color trends για φέτος, σειρά έχουν οι μικρές προσθήκες που θα αναβαθμίσουν το όλο σκηνικό και θα του προσδώσουν ατμοσφαιρικό χαρακτήρα -ιδανικό για να υποδεχθείτε φίλους ή και για να χαλαρώσετε εσείς οι ίδιοι.

Get inspired!

Επικεντρωθείτε στα χρώματα

116-1.jpg

Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να καταλήξετε στα ιδανικά χρώματα, που θα γίνουν η βάση ενός ονειρεμένου σκηνικού. Προτιμήστε τους γήινους τόνους, που σίγουρα θα εξασφαλίσουν ένα αποτέλεσμα άκρως αρμονικό και ταιριαστό με την αισθητική που θέλετε να πετύχετε. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στα ανοιχτό καφέ, στο μπεζ και το λευκό και αποφύγετε τις πολύ σκούρες αποχρώσεις και ιδίως το μαύρο.

Γεμίστε κάθε σημείο με τριαντάφυλλα

f78825917a5e16a0ad4c34bb514a86aa.jpg

Δεν υπάρχει πιο ατμοσφαιρικό λουλούδι από τα τριαντάφυλλα, γι' αυτό και δεν πρέπει να λείπουν από τον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Γεμίστε κάθε γωνία κι εντυπωσιαστείτε με το ολάνθιστο σκηνικό. Κάντε ένα mix από χρώματα για ακόμα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα, ενώ μια καλή ιδέα είναι να επιλέξετε αναρριχώμενες τριανταφυλλιές για ultra dreamy γωνίες.

Χαρίστε νότες «ζεστασιάς»

39a09517a50b8f7fff46bf693d99a503.jpg

Είναι σημαντικό να νιώθετε οικεία και super άνετα, σαν να βρίσκεστε στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Δημιουργήστε γωνίες που να εκπέμπουν την αίσθηση της ζεστασιάς και απολαύστε σε αυτές ατέλειωτες καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσης. Πώς θα το καταφέρετε; Διαλέξτε ένα σαλόνι εξωτερικού χώρου και διακοσμήστε το κατάλληλα, ώστε να μετατραπεί στο απόλυτο cozy space. Στη διαδικασία αυτή, τα υφάσματα και το layering από μαξιλάρια θεωρούνται απαραίτητα.

Προσθέστε μια κούνια ή μια αιώρα

drop-cloth-hammock-0108-mld109920-vert-600x750.jpg

Τι πιο ατμοσφαιρικό από μια τέτοια προσθήκη στον χώρο σας! Εάν θέλετε να μετατρέψετε την αυλή ή ακόμα και το μπαλκόνι σας σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, τότε σίγουρα αυτό που δεν πρέπει να λείπει είναι μια stylish κούνια ή μια αιώρα. Και οι δύο επιλογές, πέρα από ένα extra ενδιαφέρον στη συνολική διακόσμηση, θα σας χαρίσουν στιγμές ατελείωτης χαλάρωσης, που σίγουρα θα ανυπομονείτε να ξαναζήσετε.

Δημιουργήστε τον ιδανικό φωτισμό

jbzojezpvvdwmbphmyjvsr-480-80.jpg

Κι επειδή τα summer nights προβλέπεται να είναι πολλά ακόμα, θα πρέπει να μεριμνήσετε και για τον φωτισμό του outdoor χώρου σας. Για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, οι τρόποι είναι απλοί και απαιτούν κυρίως τη φαντασία. Επιλέξτε πηγές θερμού φωτισμού, όπως λάμπες για το γκαζόν, φανάρια που μπορείτε να ακουμπήσετε σε επιφάνειες ή ακόμα και στο πάτωμα, σειρές από λαμπάκια και σίγουρα κεριά για ένα απόλυτα ρομαντικό σκηνικό.

Feel the romance!