fbpixel

Search icon
Search
Τέλος η Meghan Markle & o πρίγκιπας Harry από τη βασιλική οικογένεια
PEOPLE & PARTIES

Τέλος η Meghan Markle & o πρίγκιπας Harry από τη βασιλική οικογένεια

Όλα τα νέα δεδομένα στη ζωή του ζευγαριού μετά την επίσημη αποχώρησή τους από τα royal duties τους


31 Μαρτίου. Η τελευταία ημέρα του γνωστού σε όλους royal couple της Βρετανίας, της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, οι οποίοι με βάση τα όσα είχαν συμφωνήσει με το Παλάτι και τη βασιλική οικογένεια αποχωρίστηκαν κι επίσημα τους βασιλικούς τους τίτλους, καθώς και οτιδήποτε τους συνοδεύει. Μάλιστα, το ζευγάρι δε δίστασε να κλείσει όλους τους κοινούς λογαριασμούς του στα social media, όπως το περίφημο account των Sussexes στο Instagram. 

Από την 1η Απριλίου, λοιπόν, μία μόνο ημέρα μετά την έξοδό τους δημιούργησαν την αυτοματοποιημένη απάντηση "out of office". Στα e-mails που δέχονταν, η απάντηση πλέον είναι: «Σας ευχαριστούμε για το email σας. Το γραφείο του Δούκα και της Δούκισσα του Sussex έχει κλείσει.» Ενώ παράλληλα, το διάσημο @sussexroyal ανακοίνωσε ότι παραμένει προς το παρόν ανενεργό -με σημαντική διαφορά πως πλέον η προσωπική υπογραφή του ζευγαριού είναι Harry & Meghan και όχι οι βασιλικοί τους τίτλοι, που όπως γνωρίζαμε μέχρι στιγμής θα διατηρούσαν. 

Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι έρχεται στη δημοσιότητα, λίγο μετά τη διάρρευση πληροφοριών που τους θέλουν να μετακομίζουν μόνιμα στην πατρίδα της Meghan Markle, το Los Angeles, αφού οι δυο τους μαζί με τον μικρό γιο τους Archie πέρασαν ήδη ένα εξάμηνο στον Καναδά. Μετά από συζητήσεις με τη βασίλισσα, τον πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο και τον Δούκα του Κέιμπριτζ, William, το πρώην βασιλικό ζεύγος συμφώνησε σε μια αρχική περίοδο χάριτος διάρκειας 12 μηνών, ώστε να εξασφαλιστεί η συνέπεια και η ομαλή μετάβαση στα νέα δεδομένα για όλους. Τότε, ήταν επίσης που αποφάσισαν πως από τη στιγμή που ο Harry και η Meghan δε θα αναλαμβάνουν πλέον επίσημες δεσμεύσεις για την υποστήριξη της Αυτού Μεγαλειότητας, δεν υπάρχει λόγος να παραμένει ανοιχτό το γραφείο, το οποίο εδρεύει στο Μπάκιγχαμ μοναχά γι' αυτούς.

meghan-and-harry-yynd9.jpg

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη μερικά σημεία, τα οποία παραμένουν ίδια μετά την πολυσυζητημένη αποχώρηση του ζευγαριού από τη Μεγάλη Βρετανία. Ένα από αυτά αποτελεί το γεγονός ότι ο Harry παραμένει ακόμα 6ος στη διαδοχή για τον βασιλικό θρόνο. Επιπλέον, οι δυο τους θα συνεχίσουν να έχουν τη μέγιστη ασφάλεια και προστασία, που φυσικά αρμόζει στο δημόσιο προφίλ του Δούκα. Παρόλα αυτά η λέξη "royal" δε μπορεί πλέον να τους χαρακτηρίζει -όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και στο εξωτερικό.

Παράλληλα, με όλα τα παραπάνω, το ζευγάρι φαίνεται να μην ανησυχεί ιδιαίτερα για ό,τι αφορά τη σχέση του με το Παλάτι και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, αφού κύριο μέλημά του αυτή τη στιγμή είναι η προστασία του γιου τους -ιδιαίτερα εν μέσω της πανδημίας. Ρεπορτάζ βρετανικών και αμερικάνικων εντύπων τούς θέλει να προσπαθούν να απολαμβάνουν όσο περισσότερο μπορούν τον ήλιο της California, ενώ προετοιμάζονται να γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια του Archie, αυτή την άνοιξη, και συγκεκριμένα στις 6 Μαΐου. 

meghan-and-harry.jpg

Μάλιστα, πηγές από το στενό περιβάλλουν τους λένε πως, «Η Meghan και ο Harry προσαρμόζονται -όπως και οι πάντες- στην κοινωνική αποστασιοποίηση, ενώ είναι πολύ προσεκτικοί και φυσικά ασφαλείς. Κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών θα εστιάσουν στην οικογένειά τους και θα συνεχίσουν να κάνουν ό,τι μπορούν διακριτικά, υποστηρίζοντας τις προϋπάρχουσες φιλανθρωπικές δεσμεύσεις τους, αναπτύσσοντας παράλληλα τον μελλοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό τους».