fbpixel

Search icon
Search
Talented & Sexy: Οι 6 πιο hot άντρες αυτήν τη στιγμή στο Hollywood
PEOPLE & MOMENTS

Talented & Sexy: Οι 6 πιο hot άντρες αυτήν τη στιγμή στο Hollywood

Οι απόλυτα γοητευτικοί celebrities που έχουν ξετρελάνει τις γυναίκες -και όχι μόνο!


Ανά τις δεκαετίες, δεν είναι λίγοι οι άντρες celebrities που καταφέρνουν να θεωρηθούν οι πιο sexy της γενιάς τους. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, η έννοια του sexiness ολοένα και αλλάζει, ενώ αυτό που διαπιστώνουμε είναι πως πλέον σημαντικό έδαφος διεκδικεί το πρότυπο ενός άντρα που προσέχει τον εαυτό του κι επιμελείται την εικόνα του. Από προσωπικότητες που βρίσκονται για χρόνια στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, ενώ άλλοι από αυτούς ανήκουν στη new generation, η οποία είναι πολλά υποσχόμενη κι έχει να προσφέρει μοναδικές στιγμές σε διαφορετικούς κλάδους που θα θυμόμαστε for ever.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τους πιο επιδραστικούς και sexy άντες celebrities, επάνω στους οποίους όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα το τελευταίο διάστημα!

Lucas Bravo

vf-1221-lucas-bravo-vanities-001.png

Ο πρωταγωνιστής της διάσημης σειράς του Netflix, "Emily in Paris", βρίσκεται στο προσκήνιο από τότε που τον θαυμάσαμε για πρώτη φορά στις οθόνες μας. Ο 34χρονος έχει εργαστεί ως μοντέλο, ενώ έχει περπατήσει σε πασαρέλες διάσημων οίκων. Η υποκριτική μπήκε στη ζωή του όταν ήταν ακόμα στο δημοτικό, γύρω στα 11, όταν η μητέρα του τον έγραψε σε ένα εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού. Με ύψος 1.85 κι ένα σώμα που άντρες γυναίκες παρατηρούν, βρίσκεται δικαιωματικά στη λίστα με τους πιο hot άντρες των τελευταίων ετών.

Harry Styles

edqalnrw4ayywok.jpg

Θέλει κότσια να φωτογραφηθείς με φούστα στο ίσως πιο κορυφαίο περιοδικό μόδας. Για όλους εκτός από τον Harry Styles! Ποζάροντας το 2020 για τη βρετανική Vogue, πέρα από το ταλέντο του στο τραγούδι, το οποίο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ο ίδιος απέδειξε πως τα ρούχα δεν έχουν φύλο. Η κάθε του εμφάνιση έχει να διηγηθεί και από μια ιστορία, τα ρούχα δεν τον φορούν αλλά τα φοράει, τα υποστηρίζει όσο κανείς άλλος κι εμείς δε χορταίνουμε να θαυμάζουμε το attitude που εκπέμπει. Σε έναν κόσμο στον οποίο οι τοξικές απόψεις ακόμα υιοθετούνται από πολλούς, παρά τον συνεχή αγώνα για κάτι καλύτερο που να αντικατοπτρίζει πιο δίκαια τη σύγχρονη εποχή, ο Harry είναι εδώ για να πείσει τον καθένα, πως πέρα από την εικόνα του καθενός από εμάς υπάρχει κάτι πιο εσωτερικό και αυτό δεν είναι άλλο από τη δύναμη της ψυχής, την καλοσύνη και τον σεβασμό που οφείλουμε να δείχνουμε στους γύρω μας.

Austin Butler

austin-butler-cartier-01.jpg

Είναι το πρόσωπο για το οποίο όλοι μιλούν τελευταία! Ο Austin Butler ενσαρκώνει τον Elvis Prisley στη νέα ταινία που έχει καταφέρει να συζητηθεί όσο λίγες. Ξαφνικά, οι πάντες θέλουν να μάθουν ποιος ακριβώς είναι αυτός ο ηθοποιός, ο οποίος στην ηλικία των 13, είχε την τύχη να εντυπωσιάσει με το παρουσιαστικό του, έναν εκπρόσωπο εταιρείας από τον χώρο του θεάματος. Με το που γεύεται από τον καρπό της υποκριτικής, αποφασίζει να ξεκινήσει μαθήματα και να γίνει ηθοποιός, παράλληλα με το σχολείο. Ταυτόχρονα, ασχολούνταν αυτοδίδακτα με τη μουσική, περνώντας ώρες στο πιάνο και στην κιθάρα. Σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα του Hollywood!

Robert Pattinson

robert-pattison-dior-homme-parfums-gallery-image-02.jpg

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, περισσότερα από 10 χρόνια πριν, δεν υπήρχε κανείς που να μη μιλούσε για το Twilight και για τον γοητευτικό πρωταγωνιστή της σειράς, τον Robert Pattinson. Ένα μυστήριο στο βλέμμα του, το νεαρό της ηλικίας του και οι υποκριτικές του ικανότητες ήταν μερικοί μόνο από τους λόγους για τους οποίους κατάφερε να ξεχωρίσει. Σε κάθε του φωτογράφιση ποζάρει μ' ένα δικό του φυσικό αλλά εξαιρετικά γοητευτικό κοινό, τρελαίνοντας το γυναικείο κοινό και αποσπόντας τα καλύτερα σχόλια για την εικόνα του.

Miles Teller

fv0d6sqxeamykcr.jpg

Χάρη στη συμμετοχή του στο πιο πολυαναμένομενο sequel -το Top Gun: Maverick-, ο Miles Teller είναι ένας από τους most-talked-about- άντρες της χρονιάς. Ο ίδιος μεγάλωσε στα προάστια μιας μικρής πόλης στην Φλόριντα και φοίτησε στο Lecanto High School. Στα 35 του επιλέγει να διατηρεί low profile, ενώ οι εμφανίσεις του στον φακό τον έκαναν άκρως πολυσυζητημένο, με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν ίσως τον πιο sexy άντρα για το 2022. Η αυτοπεποίθηση και το sex appeal που εκπέμπει τον καθιστούν απόλυτα γοητευτικό!

Timothée Chalamet

titlo-GP2MM.jpg

Κανείς δε θα ξεχάσει την ερμηνεία του Timothée Chalamet στην ταινία "Call Me By Your Name" στον ρόλο του Elio. Ο ηθοποιός καταφέρνει να απογειώνει την έννοια του collness και να χαρίζει τη μία πιο stylish εμφάνιση μετά την άλλη. O Timothée Chalamet δεν ανήκει αποκλειστικά στη νέα γενιά ηθοποιών, που επιβάλλουν την παρουσία τους, αλλά σε αυτούς που διεκδικούν ό,τι τους αξίζει. Με επιτυχημένη σταδιοδρομία και μεγάλες συνεργασίες στο ενεργητικό του συνεχίζει να εξελίσσεται δυναμικά, χαρίζοντας μερικές από τις καλύτερες ερμηνείες του στη σύγχρονη τέχνη.