fbpixel

Search icon
Search
Robert Pattinson: O νέος Batman στην πιο ανατρεπτική φωτογράφηση της χρονιάς
STYLE PEOPLE

Robert Pattinson: O νέος Batman στην πιο ανατρεπτική φωτογράφηση της χρονιάς

Ένας πραγματικός weirdo που ενσαρκώνει τον super ήρωα με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο


Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, περισσότερα από 10 χρόνια πριν, δεν υπήρχε κανείς που να μη μιλούσε για το Twilight και για τον γοητευτικό πρωταγωνιστή της σειράς, τον Robert Pattinson. Ένα μυστήριο στο βλέμμα του, το νεαρό της ηλικίας του και οι υποκριτικές του ικανότητες ήταν μερικοί μόνο από τους λόγους για τους οποίους κατάφερε να ξεχωρίσει.

Σήμερα, μιλάμε για έναν από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς του Hollywood. Ο Cedric Diggory του Harry Potter είναι, πλέον, ο Batman, χαρίζει τη μία πιο fashionable εμφάνιση μετά την άλλη, αλλά παραμένει cool, όπως ακριβώς τον γνωρίσαμε.

Η ανατρεπτική φωτογράφιση στο GQ

flgcdsaxiaqbdhk.jpg

Είναι το πρόσωπο του περιοδικού GQ για το τεύχος Μαρτίου και σίγουρα πρόκειται για μια από τις πιο iconic φωτογραφήσεις που έχει πραγματοποιήσει στα τόσα χρόνια της πορείας του στον χώρο του θεάματος. Στον φακό του διακεκριμένου Jack Henry, αναδείχθηκε η πιο savage πλευρά του ηθοποιού!

Τα ultra fashionable looks του, τον κάνουν να φιγουράρει αυτήν τη στιγμή στην πρώτη γραμμή των fashion news. Τον βλέπουμε να ποζάρει φορώντας δύο neon κοστούμια, ένα πράσινο του οίκου Dior κι ένα πορτοκαλί Vercace, ενώ παράλληλα τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω του χάρη στα '00s inspired αξεσουάρ του.

robert-pattinson-gq-1.jpg
Στα αριστερά Dior, στα δεξιά Versace


Πέρα από την απίστευτη φωτογράφηση που παραχώρησε, ο ίδιος μίλησε ανοιχτά για την ντροπαλή φύση του, πώς νιώθει στα 35 του χρόνια, κατά πόσο έχει αλλάξει ως άνθρωπος και, φυσικά, για τον μεγάλο ρόλο της ζωής του, τον Batman.

«Μέχρι τα 34 ήμουν στην εφηβεία. Νομίζω ότι τα 35 ήταν η χρονιά που άλλαξαν πολλά. Βλέπω με διαφορετικό τρόπο ακόμα και τους δρόμους του Λονδίνου», λέει χαρακτηριστικά. Και πράγματι, οι περισσότεροι τον έχουμε στο μυαλό μας σαν τον παιδί στο Harry Potter ή τον γοητευτικό νεαρό στο Twilight. Ξεχνάμε, πολλές φορές, πως αποτέλεσε το πρόσωπο για μεγάλους οίκους, όπως ο Dior, και, πέρα από την υποκριτική, σε νέα μονοπάτια που τον έχουν ωριμάσει.

273528643-938435053542914-969356715031341904-n.jpg


Λίγο πριν η πανδημία κλονίσει τον πλανήτη, ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον Batman -έναν ρόλο που δεν μπορούμε να παραλείψουμε το γεγονός πως του ταιριάζει απόλυτα. Οι συνθήκες, μιας και οι σκηνές γυρίζονταν επί μήνες, κατά κύριο λόγο νυχτερινές ώρες, με τον ίδιο να νιώθει εγκλωβισμένος στη μαύρη στολή του με τα vinyl στοιχεία.

Και κάπως έτσι, μοιράστηκε και τις σκέψεις του για τα νέα πραγματικότητα, αναφερόμενος στις μάσκες που έχουν μπει στη ζωή μας τα τελευταία δύο χρόνια: «Ήταν θεόσταλτες. Εγώ απλά σκέφτομαι ότι θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου φορώντας μάσκα και δε θα ξεχωρίζω στο πλήθος. Είναι απίστευτο».

273517231-464610788716335-4265118601277838955-n.jpg


Όσο για τον ρόλο του στην επιτυχημένη ταινία, αναφέρει: «Έχω δει ένα rough cut της ταινίας και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι έπεσε το σαγόνι μου στο πάτωμα: ειδικά η πρώτη σκηνή είναι τόσο διαφορετική από κάθε άλλη ταινία του ήρωα. Ο Batman πάντα είχε εμπιστοσύνη στον εαυτό του - είχε χάσει ελπίδα για την Gotham αλλά ποτέ για τον εαυτό του. Τώρα αμφιβάλλει για τις ικανότητές του, την επιδραστικότητά του, τη μοίρα του...».

Όταν οι κάμερες σταματούν να γράφουν, ο Robert Pattinson σχεδιάζει καρέκλες! Έχει δικό του studio στο Λονδίνο, φτιάχνει τις μακέτες και τις στέλνει σε σχεδιαστή που τις κατασκευάζει. Αυτός είναι ο τρόπος για να εκφράσει την απεριόριστη δημιουργικότητά του και το πάθος που τρέφει για τον χώρο του design.

273412173-698427374657694-8909262031568818615-n.jpg


Παράλληλα, ασχολείται με τη φωτογραφία, απαθανατίζοντας όλα τα σουρεαλιστικά περιστατικά που συμβαίνουν γύρω του, αλλά και τις πιο weird στιγμές των ανθρώπων, όπως ακριβώς και είναι τα clicks του στο GQ. Πλέον, αδιαφορεί για τον κυνισμό και την εσωστρέφεια του πατέρα του, προσπαθώντας να είναι ο ίδιος εξωστρεφείς, αφήνοντας στην άκρη τις ντροπές του, γνωρίζοντας ωστόσο πως είναι «κλειστός» από τη φύση του.

A true icon!