fbpixel

Search icon
Search
Γιατί όλος ο κόσμος μιλάει για τον Harry Styles;
STYLE PEOPLE

Γιατί όλος ο κόσμος μιλάει για τον Harry Styles;

Το μέλλον τού ανήκει ή μήπως ο ίδιος ανήκει στο μέλλον;


Είναι κάπως δύσκολο να πει κανείς πως στις μέρες μας υπάρχουν υγιή πρότυπα. Ειδικά στον χώρο της μουσικής είναι πραγματικά ελάχιστα τα ονόματα που μπορούμε να ξεχωρίσουμε για όλα όσα πρεσβεύουν μουσικά αλλά και προσωπικά. Οι καιροί μας φαίνεται να κυριεύονται από την trap μουσική και από ανθρώπους που θυσιάζονται στον βωμό τη «γρήγορης» επιτυχίας.

Οι media πλατφόρμες έχουν βάλει το δικό τους χεράκι στο να προωθήσουν τέτοιου είδους μουσικές δουλειές, κάνοντάς τες trendy σε ανύποπτο χρόνο. Φαίνεται να έχει χαθεί η γνήσια pop, που πλέον τείνει προς κάτι το λαϊκό, αφήνοντας μια για πάντα πίσω της τις χρυσές εποχές των '90s και των πρώτων χρόνων του 2000.

Εστιάζοντας στις εξαιρέσεις αυτού του «κανόνα», ο Harry Styles βρίσκεται εδώ για να αποδείξει πως υπάρχει ακόμη ελπίδα για κάτι το ποιοτικό μουσικά, το υγιές και το άξιο θαυμασμού!

Harry Styles, όπως λέμε επιτυχία

6526febc-47b6-4c6a-b1a8-a3da9e4a78d4.jpg

Σεπτέμβριος του 2010. Ο τότε 16χρονος Harry Styles πραγματοποιεί την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, συμμετέχοντας στο βρετανικό X-Factor. Κάπως έτσι γεννήθηκε το αξέχαστο boy-band "One Direction", μέσω του οποίου έγινε ευρέως γνωστός, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος.

Μουσικά συμβόλαια, βραβεύσεις, συναυλίες με ασύλληπτο κοινό και με το μέλλον να φαντάζει τόσο λαμπρό...

Απρίλιος του 2017. Αφού οι One Direction έχουν τραβήξει τον δικό τους δρόμο, ο Harry ξεκινάει δυναμικά τη σόλο καριέρα του, κυκλοφορώντας το πρώτο του single με τίτλο "Sign Of The Times". Ένα τραγούδι τόσο επίκαιρο τότε, τώρα και μάλλον για πάντα.

harry-styles-with-baby-120522-gettyimages-1193556202b.jpg


Η μουσική του εξέλιξη από τότε μέχρι σήμερα είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους μας. Ο ίδιος δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, κυκλοφορώντας τη μία επιτυχία μετά την άλλη, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το "As It Was", το οποίο διεκδικεί εδώ και καιρό την πρωτιά στη δική μας playlist μας, ενώ γνωρίζει απίστευτη επιτυχία στο Spotify, στο YouTube και στο TikTok.

Για εμάς, είναι κάτι παραπάνω από ένας επιτυχημένος και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης. Είμαστε σίγουροι πως το μέλλον βρίσκεται στα χέρια του, ενώ αναγνωρίζουμε το γεγονός πως ο ίδιος καταφέρνει και ξεπερνά οποιαδήποτε στερεοτυπική αντίληψη μέσα του στιλ του, των επαγγελματικών του βημάτων, αλλά και των προσωπικών του επιλογών.

Ο τίτλος του απόλυτου style icon

1299171.jpg

Θέλει κότσια να φωτογραφηθείς με φούστα στο ίσως πιο κορυφαίο περιοδικό μόδας. Για όλους εκτός από το Harry! Ποζάροντας το 2020 για τη βρετανική Vogue, πέρα από το ταλέντο του στο τραγούδι, το οποίο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ο ίδιος απέδειξε πως τα ρούχα δεν έχουν φύλο!

Η κάθε του εμφάνιση έχει να διηγηθεί και από μια ιστορία, τα ρούχα δεν τον φορούν αλλά τα φοράει, τα υποστηρίζει όσο κανείς άλλος κι εμείς δε χορταίνουμε να θαυμάζουμε το attitude που εκπέμπει. Σε έναν κόσμο στον οποίο οι τοξικές απόψεις ακόμα υιοθετούνται από πολλούς, παρά τον συνεχή αγώνα για κάτι καλύτερο που να αντικατοπτρίζει πιο δίκαια τη σύγχρονη εποχή, ο Harry είναι εδώ για να πείσει τον καθένα, πως πέρα από την εικόνα του καθενός από εμάς υπάρχει κάτι πιο εσωτερικό και αυτό δεν είναι άλλο από τη δύναμη της ψυχής, την καλοσύνη και τον σεβασμό που οφείλουμε να δείχνουμε στους γύρω μας.

styles.jpg


Φούστες και φορέματα, τούλια, δαντέλες, διαφάνειες, αξεσουάρ και βαμμένα νύχια: Αυτές είναι μερικές από τις στιλιστικές επιλογές του ίδιου, οι οποίες έχουν συζητηθεί ανά καιρούς όσο λίγες, καθώς κι ένας από τους λόγους που τον καθιερώνουν στο απόλυτο icon της γενιάς του.

Θα έλεγε κανείς πως οι εμφανίσεις του είναι εκκεντρικές, ωστόσο εμείς θα τις χαρακτηρίζαμε περισσότερο φυσικές και θεαματικά ανεπιτήδευτες. Δεν μπορούμε να τον φανταστούμε τις πέρλες του, χωρίς τα loose denims, αλλά και δίχως τις ογκώδεις σιλουέτες τις οποίες επιλέγει για τα photoshootings του.

Εάν θα έπρεπε να διαλέξουμε ένα μόνο item με το οποίο τον έχουμε συνδέσει άρρηκτα αυτό θα ήταν τα jumpsuits! Statement, γεμάτα χρώματα και λάμψεις: όπως είναι και η προσωπικότητά του. Σε κανέναν άλλον star -είτε άντρα είτε γυναίκα- δεν ταιριάζουν τόσο πολύ. Είναι σαν συνέχεια της φωτεινής προσωπικότητάς τους, το easy-going outfit που ποτέ αποχωρίζεται.


Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες μάθαμε πως ο ίδιος, υποστηρίζοντας με όλο του το πάθος τη σημασία του gender fluid στις μέρες μας, δημιουργεί ένα beauty brand διαφορετικό από τα υπόλοιπα, το οποίο θα φέρει την ονομασία "Pleasing" και θα απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες.

harry-styles-nails-cat.jpg


Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια υπάρχει έντονο το ενδιαφέρον για κάτι αντίστοιχο, ενώ ο Harry είναι το πλέον κατάλληλο πρόσωπο για να δημιουργήσει ένα τέτοιο brand, μιας και ο ίδιος δε διστάζει να υποστηρίζει δημόσια την αισθητική του, να ντύνεται με τον τρόπο που θέλει και να βάφει τα νύχια του χωρίς δεύτερες σκέψεις. Αυτό ακριβώς προτρέπει να κάνουν και όλοι οι άνθρωποι εκεί έξω. Να είναι ο εαυτός τους στην εκδοχή που μόνο οι ίδιοι επιθυμούν και ονειρεύονται.

Η αποκάλυψή του στην ταινία "Don't Worry Darling"

frucdauvgaubuv4.jpg

Και κάπως έτσι, ο κινηματογράφος μπαίνει στη ζωή και την καριέρα του, με τον ίδιο να αποδεικνύει πως ποτέ δε θα σταματήσει ποτέ να εξελίσσεται. Η είδηση πως πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο νέο ψυχολογικό θρίλερ της Olivia Wilde μάς έχει ενθουσιάσει, ενώ το πρώτο trailer του "Don't Worry Darling" σημειώνει εκατομμύρια views κι εμείς δε βλέπουμε την ώρα να απολαύσουμε την ταινία στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Είναι γνωστό πως η Olivia Wilde και ο Harry Styles είναι μαζί στη ζωή και τώρα ενώνουν κι επαγγελματικά, με την ίδια να αποκαλεί αυτό το project «φιλόδοξο», λέγοντας χαρακτηριστικά για τον 28χρονο καλλιτέχνη: «Πρόκειται για έναν λαμπρό νέο ηθοποιό με καμία άλλη καριέρα που να γνωρίζω. Η ερμηνεία του θα είναι μια πραγματική αποκάλυψη».

dont-worry-darling.jpg


Σε άλλες δηλώσεις της, δε δίστασε να εκφραστεί σε προσωπικό επίπεδο για τον Harry, αποκαλύπτοντας πως πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που σέβεται τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται, χωρίς ποτέ να έχει τη διάθεση να κατακτήσει την πρωτιά και να στρέψει όλους τους προβολείς πάνω του. Τον ενδιαφέρει μόνο να κάνει σωστά τη δουλειά, γεγονός που καταφέρνει με απόλυτη επιτυχία.

Μαζί του μπροστά και πίσω από τις κάμερες, η Wilde μιλά δημόσια για την ταπεινότητα που τον χαρακτηρίζει τόσο ως άνθρωπο όσο και ως επαγγελματία, κι έτσι κι εμείς μπορούμε να αντιληφθούμε το πόσο δίκαια και αντικειμενική είναι αυτή η άποψή της.

We love him!