fbpixel

Search icon
Search
Τα timeless σχέδια σε παπούτσια που είναι ιδανικά για το γραφείο
THE LOOK

Τα timeless σχέδια σε παπούτσια που είναι ιδανικά για το γραφείο

Δώστε fashionable αέρα και άνεση στα looks σας


Οι "back to reality" στιγμές έφτασαν και ο Σεπτέμβρης φαντάζει ο ιδανικός μήνας για να οργανώσουμε τη ντουλάπα μας και φυσικά να ανανεώσουμε η γκαρνταρόμπα μας. Σημαντικά κομμάτια αυτής; Φυσικά, τα παπούτσια και ιδιαίτερα τα σχέδια που επιλέγουμε για τις καθημερινές εμφανίσεις μας στο γραφείο - τα οποία ωστόσο μπορούν να μας συνοδεύουν και μέχρι αργά το βράδυ στα after work drinks μας. Ποια είναι, όμως, εκείνα τα designs που προσφέρουν ευελιξία και stylish χαρακτήρα σε κάθε μας βήμα; 

Ας τα ανακαλύψουμε παρακάτω! 

Loafers

1-RtBbf.jpg

Εδώ και χρόνια, τα loafers αποτελούν μια κομψή must επιλογή για να συνδυάσετε με τα office looks σας. Τα ανανεωμένα τους σχέδια είναι άνετα αλλά και stylish, και απογειώνουν ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση. Σας προτείνουμε λοιπόν, να δημιουργήσετε ένα μοναδικό look με tailored pants και tank top ή με ζιβάγκο για τις πιο χειμωνιάτικες μέρες, φυσικά μην ξεχάσετε τις λευκές κάλτσες εάν επιθυμείτε να δώσετε μια back to school αισθητική. Μαύρα loafers με χρυσές λεπτομέρειες θα μετατραπούν στην κατάλληλη επιλογή - ιδιαίτερα εάν συνδυαστούν με ένα elegant blazer ή παλτό.

Pumps

2-ext3Z.jpg

Οι γόβες κατέχουν τον τίτλο των πιο θηλυκών designs, ωστόσο είναι αλήθεια ότι οι high heels δεν ενδείκνυνται για τα "9 to 5 looks". Τα αγαπημένα μας πλέον pumps λοιπόν, εκτός από μία updated fashion πρόταση, είναι κομψά και λειτουργικά για τις απαιτητικές ημέρες με συνεχόμενα meetings. Τα slingbacks βρίσκονται πρώτα στη λίστα των προτιμήσεων μας - είτε με τζιν είτε με φορέματα και φούστες θα αποτελούν μια stylish επιλογή!

Ballet flats

3-gZ2lP.jpg

Το all time classic κομμάτι των Γαλλίδων θα χαρίσει μία chic αισθητική στα office looks σας. Αν και flat θα κολακεύουν τη σιλουέτα, εάν φορεθούν σωστά. Συνδυάστε τα με skinny jean, με minimal LBD ή ακόμα και με leather shorts και ένα απλό t-shirt. Το blazer θεωρείται απαραίτητη προσθήκη για να πετύχετε μια preppy εμφάνιση. Κινηθείτε σε neutral αποχρώσεις, όπως είναι το λευκό για πιο χαλαρό στιλ, και κρατήστε το μαύρο για formal πινελιές, ακριβώς έτσι όπως αρμόζουν στις εμφανίσεις στο γραφείο.

Low-heel boots

3-VAd6j.jpg

Ένα ζευγάρι μπότες με χαμηλό τακούνι ή flat chunky sole - με την έναρξη του φθινοπώρου - θα είναι το σχέδιο που μπορεί να σας συνοδεύσει σε πολλές εμφανίσεις, διότι ταιριάζει με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Για πιο cool office looks, συνδυάστε τα μ' ένα blue black τζιν, ένα πουκάμισο και oversized blazer, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κι ως πανωφόρι, τις ημέρες με ακόμη πιο υψηλές θερμοκρασίες.

Sneakers

titlo-m7Faj.jpg

Η άνεση είναι γνωστή και δεδομένη, πόσο μάλλον το στιλ όταν μιλάμε για τα αγαπημένα μας sneakers. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα πάντα: Από κοστούμια, παντελόνια, dresses μέχρι midi skirt με πουκάμισο και καμπαρντίνα για πιο αυστηρό look. Η λευκή τους εκδοχή θα σας χαρίσει μεγαλύτερη πρακτικότητα καθώς μπορεί να αναδείξει οποιοδήποτε άλλο χρωματικό σύνολο. Τέλειο outfit ακόμα και αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε τους συναδέλφους σε μία after work drinks βραδιά.