fbpixel

Search icon
Search
Πώς θα φορέσετε το τζιν σας φέτος το φθινόπωρο
STYLING TIPS

Πώς θα φορέσετε το τζιν σας φέτος το φθινόπωρο

Τα styling tips που πρέπει να γνωρίζετε


Τα φθινοπωρινά σύνολα έχουν ξεκινήσει κι όλες θέλουμε να κάνουμε "έξυπνους" συνδυασμούς που θα χαρίσουν έξτρα πόντους στο στιλ μας. Ένα από τα staple της περιόδου που διανύουμε είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, τα τζιν παντελόνια. Διαχρονικά και ευέλικτα αποτελούν πάντοτε μία ασφαλή επιλογή των καθημερινών, day to night, εμφανίσεων μας. Όπως κάθε new season έτσι και τώρα υπάρχουν κάποιοι updated combos που θα μας βοηθήσουν να παρουσιάσουμε άκρως stylish looks που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε όλα τα styling tips που αξίζει να γνωρίζετε και να δοκιμάσετε το φετινό φθινόπωρο!

1. Stripes

c286ef220e69abd0224be25d75c7cad8.jpeg
Image source: @popsugar

Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα σύνολα, των απόλυτων fashion icons, των French girls. Τα κορίτσια από την Πόλη του Φωτός λατρεύουν να συνδυάζουη το τζιν παντελόνι τους μ' ένα top ή πουκάμισο με ρίγες για τις πρωινές τους, πιο casual εξόδους. Μπορείτε να το πετύχετε είτε με την κλασική μαρινιέρα αλλά και με πιο trendy items, όπως ένα oversized shirt. Για την περίοδο που διανύουμε τα αθλητικά παπούτσια ταιριάζουν τέλεια, ωστόσο όταν η θερμοκρασία θα το επιτρέψει ένα ζευγάτι boots θα είναι must. 

2. Barbiecore

c85afb4120e642c6ed9b8ead961e6f8c.jpeg

Το γνωστό σε όλους πλέον, Barbiecore, ανήκει στις μεγαλύτερες τάσεις του 2022. Όπως όλα δείχνουν τα ροζ κομμάτια θα συνεχίσουν να κυριαρχούν και το φθινόπωρο γι' αυτό δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή μας. Αν επιθυμείτε να χαρίσετε λίγο χρώμα στην εικόνα σας και να παρουσιάσετε μία πιο "παιχνιδιάρικη" διάθεση, δεν έχετε παρά να συνδυάσετε το τζιν παντελόνι σας μ' ένα hot pink top. Σε περίπτωση που θέλετε να ακολουθήσετε αυτήν την τάση κατά γραμμά, φροντίστε τα αξεσουάρ σας να είναι στην ίδια απόχρωση. 

3. Cardigan

282567325-151096537459959-8095131344152175078-n.jpg
Image source: @annelauremais

Ακόμα ένα big trend που έχει έρθει από τη Γαλλία. Τα cardigans θα λάβουν την προσοχή και τη φετινή Fall/Winter season κι εμείς σίγουρα δεν μπορούμε να τους αντισταθούμε. Ο πιο ασφαλής, απλός αλλά  επιτυχημένος τρόπος για να τα εντάξετε στην εικόνα σας είναι μαζί με το τζιν παντελόνι σας. Επιλέξτε ένα denim σε πιο χαλαρή γραμμή και να το ταιριάξετε μαζί με το πλεκτό ζακετά σας. Διατηρήστε το καλοκαίρι για λίγο ακόμα στην εικόνα σας, ολοκληρώνοντας με μία ψάθινη τσάντα. 

4. Blazers

50ae5449d5864b6e2b2461afdb9a5890.jpeg
Image source: @stealthelook

Ένας υπέροχος τρόπος για να μεταφέρετε το τζιν στο γραφείο - κι όχι μόνο - είναι να το φορέσετε μ' ένα σακάκι. Πρόκειται για το απόλυτο casual chic look. Τη νέα σεζόν μεγάλη τάση θεωρούνται τα oversized blazers, τα οποία συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο την άνεση και στιλ. Το καρό μοτίβο θεωρείται από τα πιο φθινοπωρινά γι' αυτό σας προτείνουμε να το δοκιμάσουμε. Ένα statement ζευγάρι ψηλοτάκουνα θα απογειώσουν το outfit σας. 

5. Roll neck

ad2e4c7aa225617ef540378f45a96443.jpeg
Image source: @stealthelook

Το ζιβάγκο θα μετατραπεί για ακόμα μία σεζόν, στο καλύτερο σύμμαχο για day to night εμφανίσεις. Επιλέξτε ένα high waisted denim trouser που θα κολακέψει τη σιλουέτα σας και φορέστε το μαζί με το αγαπημένος σας roll neck. Οι σκούρες επιλογές στη μπλούζα θα κάνει υπέροχη αντίθεση με το παντελόνι σας. Τα it accessories θα χαρίσουν μια ιδιαίτερη αισθητική στην εικόνα σας.