fbpixel

Search icon
Search
Τα σχέδια στις φούστες που θα μπουν στην check list σας το φθινόπωρο
TRENDS & CATWALKS

Τα σχέδια στις φούστες που θα μπουν στην check list σας το φθινόπωρο

Όλα όσα αξίζουν το ενδιαφέρον σας


Οι πασαρέλες για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 μας χάρισαν ιδιαίτερα και μοντέρνα σχέδια, τα οποία μπορούν να σταθούν σε πολλές περιστάσεις και να συνδυαστούν με ποικίλους τρόπους. Οι εμβληματικοί σχεδιαστές έδωσαν ιδιαίτερη βάση στις φούστες, οι οποίες εμφανίστηκαν σε πολλές εκδοχές για κάθε γυναίκα που αγαπάει τη μόδα. Με τις mini να διατηρούν τα ηνία για ακόμα μια σεζόν, μέχρι τις all time classic midi αλλά και τις retro denim, σίγουρα θα βρείτε αυτές που σας ταιριάζουν. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα designs skirts που θα κυριαρχήσουν φέτος το φθινόπωρο! 

Mini

get-the-skirt-for-42-at-zara-wheretoget.jpeg

Μια σεζόν πριν, ο οίκος Miu Miu απογείωσε τη ρετρό αισθητική με τη μικροσκοπική φούστα που παρουσίασε στο catwalk, κάνοντας τις απανταχού fashionistas να μην μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της. Τη σκυτάλη πήρε η Muicia Prada με τις mini πλισέ φούστες που αποτέλεσαν βασικό στοιχείο της συλλογής της. Σειρά είχαν οι Versace, Balmain και Blumarine, αποδεικνύοντας ότι αυτό το σχέδιο ήρθε για να μείνει. Με τη φθινοπωρινή περίοδο να έχει μόλις ξεκινήσει, οι mini skirts είναι απαραίτητη προσθήκη της γκαρνταρόμπας σας.

Denim

duo-we-love-saia-jeans-camisa-steal-the-look.jpeg

Γυρίζοντας περίπου 30 χρόνια πριν, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας των ‘90s, οι denim skirts αποτελούσαν hot item της εποχής, με τα fashion icons να τις επιλέγουν σε κάθε περίσταση. Η δυναμική τους επιστρέφει φέτος το φθινόπωρο με τις midi εκδοχές να κεντρίζουν περισσότερο το ενδιαφέρον. Μπορούν να σταθούν ακόμα και στα office looks μαζί μ’ ένα λευκό πουκάμισο και ένα ζευγάρι statement shoes. Για μια trendy πινελιά προσθέστε ένα biker jacket.

Leather

the-latest-street-style-from-milan-fashion-week.jpeg

Πρόκειται για ένα ανθεκτικό υλικό, το οποίο έχει αποδείξει τη δυναμική του εδώ και αρκετές σεζόν. Το δερμάτινο ύφασμα εκτός από το στιλ, διατηρεί και την απαραίτητη θερμοκρασία ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες. Οι leather skirts έχουν μετατραπεί σε classic item της φθινοπωρινής συλλογής και εμείς σας προτείνουμε να έχετε ποικιλία. Κινηθείτε σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μαύρο για μεγαλύτερη ευελιξία, ενώ οι έντονες αποχρώσεις, όπως το κίτρινο και το πορτοκαλί αποτελούν μια εντυπωσιακή εναλλακτική.

Midi 

pfw-day-5-valentino-dreams-the-chriselle-factor.jpeg

Το κομμάτι-κλειδί που θα σας «λύσει» τα χέρια ακόμα και τις ημέρες που δυσκολεύεστε να βρείτε τι θα φορέσετε. Χαρίζει chic αισθητική και μπορείτε να την επιλέξετε και σε formal περιστάσεις. Με τα έντονα χρώματα να κυριαρχούν για ακόμα μια σεζόν, οι bold skirts θα είναι must, χαρίζοντας σας μια πιο «παιχνιδιάρικη» πινελιά στην εικόνα σας. Διαφάνειες και μονοχρωματικά combos θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε fashionable από το πρωί μέχρι το βράδυ. Tip: Προσθέστε πόντους στην εικόνα σας μ’ ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες που θα συμπληρώσουν μοναδικά το σύνολο σας.

Suit skirt

the-5-shoe-trends-everyone-is-wearing-in-new-york-london-and-milan.jpeg

Τα κοστούμια έχουν μετατραπεί σε staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας, ανεξαρτήτως στιλ, χαρακτήρα και ηλικίας. Εμβληματικά fashion brand, όπως η Max Mara μας παρουσίασαν με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική που μας προσδίδουν τα κοστούμια. Σε περίπτωση που θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό τα suit skirts θα σας εκπλήξουν. Φούστες, οι οποίες λειτουργούν ως μέρος του συνόλου και χαρίζουν fashionable «αέρα». Για να ακολουθήσετε κατά γράμμα τους κανόνες του street style συνδυάστε το two pieces suit με λευκά αθλητικά.