fbpixel

Search icon
Search
Tα spring items που θα σας μετατρέψουν στο απόλυτο it girl
THE LOOK

Tα spring items που θα σας μετατρέψουν στο απόλυτο it girl

Οι μικρές πινελιές που θα απογειώσουν την εικόνα σας


Η άνοιξη φέρνει μαζί της μεγαλύτερες ημέρες, υψηλότερες θερμοκρασίες (με μερικές εξαιρέσεις) και περισσότερη διάθεση για βόλτες και εξόδους. Αυτό σημαίνει ότι τα σύνολα που θα δημιουργήσουμε θα είναι περισσότερα και σίγουρα πιο εντυπωσιακά και ανάλαφρα. Οι τάσεις που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες είναι ήδη γνωστές, οπότε δεν χωράει καμία δικαιολογία για να μην τις εντάξουμε στα everyday look μας. Από την άλλη πλευρά, τα κορίτσια της μόδας μας έχουν χαρίσει ήδη stylish looks, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν την απόλυτη πηγή έμπνευσης για τα μελλοντικά μας σύνολα. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα κομμάτια που θα σας χαρίσουν τον τίτλο του it girl τη φετινή άνοιξη!

Red item

335682383-4823083221149874-6186371456670456280-n.jpg
Image source: @nassimvibes

Μπορεί τα έντονα χρώματα να κυριαρχούν τις τελευταίες σεζόν, παρόλα αυτά κάθε χρόνο στρέφουμε την προσοχή μας σε μία απόχρωση. Φέτος είναι η χρονιά του κόκκινου και δεν χωράει καμία αμφιβολία γι΄αυτό. Τα κορίτσια της μόδας μας έχουν χαρίσει μοναδικά σύνολα με την πιο φλογερή απόχρωση της χρωματικές παλέτας. Αν επιθυμείτε λοιπόν να είστε "in" δεν έχετε παρά να επιλέξετε το λιγότερο ένα κόκκινο κομμάτι για τα ανοιξιάτικα σύνολά σας. Από την άλλη πλευρά, αν ανήκετε στους τολμηρούς μη διστάσετε να δημιουργήσετε total red looks.

Platforms

326381374-1357988031710818-3249708238692823823-n-1.jpg
Image source: @themanestyle

Τα νέα, εντυπωσιακά και τις περισσότερες φορές bold platform shoes θα μας κάνουν να αφήσουμε στην άκρη τα flats αυτής της σεζόν. Όπως έγινε ξεκάθαρο από τα street style looks κατά τη διάρκεια του Fashion Month οι πλατφόρμες θα αποτελέσουν key-item της άνοιξης, καθώς συνδυάζουν το στιλ και την άνεση, χαρίζοντας πόντους στη σιλουέτα μας. Τα trendy σχέδια των famous brand, όπως Fendi, Versace και Maison Valentino, κέρδισαν το στοίχημα και μας έπεισαν να τα συνδυάσουμε ακόμα και με basics. Πέδιλα, γόβες, μπότες αλλά και mules αποκτούν πλέον μια πλατφόρμα και παίρνουν έναν καινούριο, εκκεντρικό χαρακτήρα. Συνδυάστε τα με όλα τα κομμάτια της συλλογής σας, από τζιν παντελόνια μέχρι midi dresses και «κλέψτε» τις εντυπώσεις. 

Cargo pants

1137023cdd44338164bc5c786d3f4ba3.jpg

Το cargo style έχει ξεκινήσει την κυριαρχία του εδώ και μερικούς μήνες. Η φήμη του θα συνεχίσει να αυξάνεται και την άνοιξη που έρχεται, χαρίζοντας μία πιο cool αισθητική ακόμα και στα πιο tailored κομμάτια. Οι δρόμοι του Μιλάνο αλλά και του Παρισιού γέμισαν από cargo pants σε πολλές εκδοχές και αποχρώσεις κατά τη διάρκεια του Fashion Month. Θα τα συναντήσετε σε πολλές εκδοχές, ανάλογα με το στιλ και τις ανάγκες σας. Για all day long σύνολα, συνδυάστε το παντελόνι σας μ' ένα tank top ή t-shirt και προσθέστε ένα blazer ή ένα cardigan όταν χρειάζεται. 

Ribbed dress

326f0d927c016c74c3853561f571fd1c.jpg

Τα φορέματα αποτελούν το Νο1 της γυναικείας συλλογής, ανεξαρτήτως εποχής και θερμοκρασίας. Ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις και μας δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσουμε stylish looks μέσα σε λίγη ώρα. Κάθε σεζόν εμφανίζονται πιο ανανεωμένα και με νέους συνδυασμούς που θα τα απογειώσουν. Η φετινή άνοιξη, εκτός από τα midis που είναι top επιλογή κάθε χρόνο φέρνει πίσω και τα ribbed dresses τόσο σε neutrals όσο και σε bold αποχρώσεις. Μπορείτε να τα επιλέξετε και για τα πρωινά office outfits μαζί μ' ένα blazer και μία raffia bag για να κάνετε την εμφάνισή σας να... μυρίσει καλοκαίρι. Τα γυαλιά ηλίου θα προσφέρουν sophisticated style στην εικόνα σας.