fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Fashion Bazaar: Επενδύστε από τώρα στα stylish κομμάτια που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες

Με το Mosty.com σας προτείνουμε τις πιο fashionable επιλογές


Fashion Bazaar: Επενδύστε από τώρα στα stylish κομμάτια που θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες

Κάθε fashion lover επιθυμεί να βρίσκεται πάντοτε ένα βήμα μπροστά από την εποχή. Έτσι αυτό που καλείστε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε από τώρα την έρευνα και τη διαμόρφωση της καλοκαιρινής σας γκαρνταρόμπας. Ποιος μπορεί να είναι ο απόλυτος σύμμαχός σας σ' αυτήν τη διαδικασία; Φυσικά, ο πιο fun και απόλυτος online fashion προορισμός, Mosty.com, ο οποίος μας προσκαλεί σ' ένα bazaar με μοναδικές προσφορές στα πιο stylish κομμάτια που θα μας συντροφεύσουν τους επόμενους μήνες. Άλλωστε στο Mosty.com, η elegant αισθητική συναντά την άρτια ποιότητα, συνδυάζοντας την ευελιξία και άνεση. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις top επιλογές που θα σας μετατρέψουν στο απόλυτο it girl.

Let's take a look!

Shirt

70ec289a048616bb938b8bd0a37c7110.jpg


Ένα πουκάμισο ταιριάζει σε όλες τις εποχές και σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Τη σεζόν που διανύουμε, το new sexy είναι αυτό που κυριαρχεί, απογειώνοντας τη θηλυκότητα και τη δυναμική κάθε γυναίκας. Πώς μπορείτε να αποτυπώσετε αυτήν τη τάση στις εμφανίσεις σας; Επιλέξτε κομμάτια με διαφάνειες, κοψίματα και στοιχεία δαντέλας. Επενδύστε σ' ένα sheer shirt σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως είναι το μαύρο, το λευκό ή το μπεζ και εντάξτε το στις day-to-night εμφανίσεις σας.

R is for red

a3ee8b51287db0a7f07bd05dabc01afe.jpg


Κατά τη διάρκεια της SS23, το χρώμα που κυριαρχεί είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, το κόκκινο. Θα το συναντήσετε παντού, από φορέματα, φούστες, παντελόνια και αξεσουάρ. Αυτό που σας προτείνουμε είναι να στρέψετε την προσοχή σας σε κόκκινα αέρινα trousers που θα σας προσφέρουν ευελιξία και άνεση ανά πάσα ώρα και στιγμή. Για τα πιο cool σύνολα, δεν έχετε παρά να τα συνδυάσετε με λευκά t-shirts ή αντίστοιχα tank tops και εντυπωσιακά αξεσουάρ. 

Maxi skirts

0bba787e0930ccc834488a4d502c55d5.jpg


Οι αέρινες σιλουέτες που χαρίζουν υπέροχη κίνηση είναι must κατά τη διάρκεια των ηλιόλουστων ημερών με λίγο υψηλότερη θερμοκρασία. Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από μια maxi skirt. Αν λατρεύετε τις τάσεις κι επιθυμείτε να τις ακολουθείτε «κατά γράμμα» δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα floral μοτίβο, το οποίο αποτελεί το ιδανικό για την SS collection αλλά και να κινηθείτε σε glittery ή μεταλλικές λεπτομέρειες, οι οποίες θεωρούνται must-have φέτος.

Denim bermuda short 

8f07db37484665f2aa0a4cdde16edab5-iy8N4.jpg
Style du monde

Καλοκαίρι χωρίς τζιν bermuda short γίνεται; Η απάντηση είναι ξεκάθαρα όχι. Φέτος, τα denim κομμάτια επιστρέφουν πιο ανανεωμένα από ποτέ κι εμείς σίγουρα δεν μπορούμε να τα αγνοήσουμε. Μια τζιν βερμούδα μπορεί να σας συνοδεύσει από τις εμφανίσεις σας στην πόλη μέχρι τα beach looks και τις βόλτες σας σοκάκια των νησιών. Για το 2023 οι μαύρες αποχρώσεις στα τζιν κεντρίζουν το ενδιαφέρον, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο κλασικό blue jean. It's your choice!

Swimwear

dbb4bff6706acdf821f7e879600b179f.jpg


Κεφάλαιο μαγιό. Το απόλυτο καλοκαιρινό item που δεν θέλουν να αποχωριστούν οι γυναίκες. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να δημιουργήσετε μια συλλογή, η οποία θα χαρακτηρίζεται από ποικιλία σχεδίων. Γι΄αυτό ξεκινήστε από τώρα την έρευνά σας. Είτε λατρεύετε τα ολόσωμα είτε τα bikini είτε και τα δύο τα σχέδια είναι πολλά για να διαλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν. Ένα μαύρο είναι απαραίτητο, ωστόσο μη διστάσετε να παρουσιάσετε «παιχνιδιάρικες» εμφανίσεις που θα βασίζονται σε χαρούμενα μοτίβα και έντονους συνδυασμούς χρωμάτων. 

1

Black tulle shirt

Liana Camba BUY HERE

2

Maxi Gold Skirt

Miro BUY HERE

3

Fluidity Palazzo coral pants

Ioanna Kourbela BUY HERE

4

Summer wildlife denim black shorts

Nadia Rapti BUY HERE

5

Achinos bikini

Ioanna Kourbela BUY HERE

6

Camille exotica swimsuit

Holyday BUY HERE

Info:

Official Site: mosty.com

Facebook: mosty.com

Instagram: @mosty_com