fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Τα skirt designs που θα αντικαταστήσουν τα παντελόνια σας τη φετινή σεζόν

Όλα τα στιλ που αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σας


Τα skirt designs που θα αντικαταστήσουν τα παντελόνια σας τη φετινή σεζόν

Οι fashion gurus κάνουν τα πάντα για να μας πείσουν ότι φέτος τον χειμώνα οι φούστες έχουν την τιμητική τους και σίγουρα αξίζουν μεγαλύτερη προσοχή από αυτήν που τους δίνουμε. Με τη θερμοκρασία να μειώνεται σταδιακά η winter collection βρίσκεται στο επίκεντρο και εμείς αναζητάμε να βρούμε τα κομμάτια που θα την πλαισιώσουν, τα οποία θα συνδυάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την άνεση με το στιλ. Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε τα σχέδια στις φούστες που όχι μόνο θα «κλέψουν» την προσοχή αλλά θα τις επιλέγουμε τόσο συχνά που θα αντικαταστήσουν τα παντελόνια μας. 

Ανακαλύψτε παρακάτω τα πιο hot skirt designs που δεν θα μπορείτε να αποχωριστείτε τους επόμενους μήνες!

Denim skirts

682b9437a2eb5d84e6af342d1dc617f1.jpg


Ένα από τα σχέδια που βρίσκεται στο top 5 των προτιμήσεων μας τις τελευταίες σεζόν. Μας «ταξιδεύει» μ' ένα μοναδικό τρόπο στη χρυσή εποχή των '90s που έχει επιστρέψει δυναμικά στη σύγχρονη εποχή. Οι τζιν φούστες σίγουρα μπορούν να αντικαταστήσουν τα denim trousers τον φετινό χειμώνα. Οι midi εκδοχές τους ταιριάζουν υπέροχα με τις knee high boots που αποτελούν εξίσου big trend της winter season, καθώς εκτός από στιλ προσφέρουν και την απαραίτητη θερμότητα. Επιλέξτε την για day-to-night σύνολα και εντυπωσιάστε με την εμφάνισή σας. 

Leather skirts

c3362ac8c3ea6fb1a229cf0f07832870.jpg


Έχει γίνει απόλυτα κατανοητό ότι το δέρμα αποτελεί το ύφασμα του χειμώνα. Τα κορίτσια της μόδας δεν μπορούν να το αποχωριστούν και γι΄αυτό επιλέγουν συνεχώς νέους τρόπους για να το εντάξουν στις εμφανίσεις τους και να μας παρουσιάσουν μοναδικές ιδέες. Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα leather pants και αντικαταστήστε τα με μία δερμάτινη φούστα. Οι εκδοχές τόσο στα μήκη όσο και στα χρώματα ποικίλουν ανάλογα με το στιλ και τον χαρακτήρα σας. Οι σκούρες αποχρώσεις όπως το καφέ ή το μαύρο προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία. Για να τις φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε απολύτως τίποτα συνδυάστε τες μ' ένα πουλόβερ και ένα ζευγάρι μπότες ή chunky sole boots.

Slip skirts

d25e935ed30e8a0b6e7aed51faa38243.jpg


Όπως τα slip dresses έτσι και οι φούστες αυτής της φιλοσοφίας προσφέρουν μία αίσθηση κομψότητας και πολυτέλειας. Μάλιστα, επιβεβαιώνουν και αυτές ότι οι τάσεις που είναι εμπνευσμένες από τα '90s ήρθαν για να μείνουν και θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα και τους επόμενους μήνες. Μπορείτε να τις «παντρέψετε» με πουλόβερ και φούτερ για πιο cool outifts αλλά και με πουκάμισα, κορσέδες ή lingerie για τα night out. Όσον αφορά τα παπούτσια μοιάζουν εξίσου υπέροχες τόσο με loafers όσο και με cowboy boots που απογειώνουν τον δυναμισμό κάθε γυναίκας.

Knitwear skirts

9a406984a481693f6c806f523b7f3f8f.jpg


Τα πλεκτά έχουν την τιμητική τους κάθε χειμώνα. Εκτός από τα jumpers και τα φορέματα, την προσοχή σας αξίζουν και οι knitwear skirts. Σε mini ή midi εκδοχές ενώ οι ανοιχτές, ουδέτερες αποχρώσεις τους, όπως το μπεζ και το off-white θα χαρίσουν φωτεινότητα ακόμα και στις πιο μουντές ημέρες των επόμενων μηνών. Από την άλλη, θα τις συναντήσετε και σε πιο ιδιαίτερους τόνους, ανάμεσα τους το μπορντό ή το πράσινο για πιο «αυστηρές» εμφανίσεις. It's your choice!

Midi skirts

1630fc3b4b84875b0910a6da376a40ea.jpg


Η αλήθεια είναι πως τα midi σχέδια είναι αυτά που όχι μόνο θα σας λύσουν τα χέρια αλλά θα σας βγάλουν και «ασπροπρόσωπες» σε όλες τις περιστάσεις. Κολακεύουν τη σιλουέτα και χαρίζουν ιδιαίτερη πρακτικότητα. Θα τις συναντήσετε σε όλα τα σχέδια και τα χρώματα, ανάλογα τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να τις φορέσετε με πουλόβερ, σακάκια, πουκάμισα ή ζακέτες και να δημιουργήσετε τις απόλυτες χειμερινές εμφανίσεις.

1

Denim Skirt

ZARA BUY HERE

2

Nappa leather skirt

Max Mara BUY HERE

3

Slip dress

H&M BUY HERE

4

Knit skirt

Massimo Dutti BUY HERE

5

Midi skirt

Twinset, notos.gr BUY HERE