fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Updated styling tips για να φορέσετε το δερμάτινο παντελόνι

Το φθινοπωρινό κομμάτι που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες


Updated styling tips για να φορέσετε το δερμάτινο παντελόνι

Συχνά αναφερόμαστε στις τάσεις. Παρόλα αυτά υπάρχουν κι εκείνα τα κομμάτια που βρίσκονται πάντα στη συλλογή μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ένα από αυτά είναι τα δερμάτινα παντελόνια. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να σκεφτούμε fall/winter collection χωρίς να κυριαρχεί τουλάχιστον ένα leather trouser. Προσθέτουν στιλ και δυναμική σε κάθε σύνολό μας, ενώ παράλληλα μας χαρίζουν και την απαραίτητη θερμοκρασία, ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες. Ξεκίνησαν ως κομμάτια της rock'n'roll και punk αισθητικής κατά τη διάρκεια των '70s & '80s και πλέον έχουν εξελιχθεί ως το απόλυτο staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Όσον αφορά τη σιλουέτα τους, τις τελευταίες σεζόν έχουν υιοθετήσει loose και slouchy γραμμές που προσφέρουν άνεση. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο updated styling tips για να φορέσετε το δερμάτινο παντελόνι τη σεζόν που διανύουμε!

With blazer 

6392e96105033ceb8ff7facc1822d421.jpg
Image source: @whowhatwear

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, οι φαρδιές γραμμές έχουν κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια, ενώ το oversized style έχει αποδείξει, με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική του για τη φετινή σεζόν. Για tailored outfits δεν έχετε παρά να συνδυάσετε ένα δερμάτινο παντελόνι μ' ένα πιο slouch blazer και t-shirt ή tank top, το οποίο θα μπορείτε να επιλέξετε για day-to-night εμφανίσεις. Σε περίπτωση που θέλετε να διατηρήσετε την casual chic αισθητική του, ένα ζευγάρι sneakers θα σας προσφέρουν αυτό που αναζητάτε. 

With leather

6523a6bcad3b39d661e17d1c08430dd4.jpg
Image source: @whowhatwear

Αν λατρεύετε τις τάσεις και θέλετε να τις ακολουθείτε «κατά γράμμα» δεν έχετε παρά να υιοθετήσετε τα total leather outfits. Πώς θα τα δημιουργήσετε με απόλυτη επιτυχία; Η αλήθεια είναι πως δεν είναι τόσο απαιτητικά όσα μπορεί να φαντάζουν. Προτιμήστε ένα δερμάτινο παντελόνι, το οποίο θα σας κάνει να νιώθετε όμορφα και άνετα. Στη συνέχεια συνδυάστε το μ' ένα leather shirt. Μπορείτε να παραμείνετε σ' αυτόν τον απλό αλλά safe combo ή να πάτε την εικόνα σας ένα βήμα παρακάτω, δοκιμάζοντας το layering. Προσθέστε ένα ζιβάγκο από μέσα και αφήστε τα πρώτα κουμπιά του πουκαμίσου σας ανοιχτά. Κινηθείτε σε tonal σύνολα ή να «παντρέψετε» δύο διαφορετικά χρώματα. 

With jumpers

b997c5cf74bfc2ebe37e72a51d8ab588.jpg
Image source: @whowhatwear

Ίσως δεν υπάρχει πιο cozy συνδυασμός από τo leather trouser μ' ένα ζεστό, μαλακό πουλόβερ. Θα σας συνοδέψει σε κάθε σας εμφάνιση, ενώ παράλληλα θα σας «λύσει» τα χέρια ακόμα και τις ημέρες που δυσκολεύεστε να βρείτε τι θα φορέσετε. Κινηθείτε σε oversized jumpers για περισσότερη άνεση και ζεστασιά. Οι μαύρες επιλογές στα παντελόνια θα σας προσφέρουν ευελιξία για όλες τις ώρες. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας μ' ένα ζευγάρι loafers και μία statement bag. 

With boots

2f302f7172166a40db548d6d3ee1a484.jpg
Image source: @whowhatwear

Τα παπούτσια μπορούν να αλλάξουν τη δυναμική κάθε συνόλου. Οι μπότες και τα μποτάκια βρίσκονται στο επίκεντρο της φθινοπωρινής και χειμερινής περιόδου και θα αποτελέσουν τις πιο συχνές μας επιλογές. Συνδυάστε ένα ζευγάρι high heeled boots με τετράγωνο τακούνι με το δερμάτινο παντελόνι σας. Αυτό το «πάντρεμα» θα σας βοηθήσει να παραμείνετε κομψή όλες τις ώρες της ημέρας, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε απολύτως τίποτα.

With cardigan

b8c1b78914e7189931368f1fe1f3f2c6.jpg
Image source: @whowhatwear

Δημιουργήστε σύνολα... à la Française. Ταιριάξτε το δερμάτινο παντελόνι σας μ' ένα super stylish cardigan, αντλώντας έμπνευση από τις Γαλλίδες. Προτιμήστε πιο χαλαρές γραμμές για να είστε άνετες all day long, ενώ όσον αφορά τα παπούτσια σας επιλέξετε ένα ζευγάρι chunky sole boots. Μη διστάσετε να παρουσιάσετε ένα total black look, που θα απογειώσει την κομψότητά σας. 

1

Leather trouser

Hugo Boss, notos.gr BUY HERE

2

Leather trousers

Max Mara BUY HERE

3

Leather trouser

Massimo Dutti BUY HERE

4

Leather trouser

Sisley BUY HERE

5

Leather Leggings

Armani Exchange, Rodanos BUY HERE

6

Wide leg leather trouser

H&M BUY HERE

7

Full lenght leather pants

ZARA BUY HERE