fbpixel

Search icon
Search
Tα σχέδια στα μποτάκια που θα φοράμε τον φετινό χειμώνα
MAGAZINE

Tα σχέδια στα μποτάκια που θα φοράμε τον φετινό χειμώνα

These boots are made for walking...


Ίσως οι θερμοκρασίες των ημερών να μην προδιαθέτουν για αυστηρά φθινοπωρινές εμφανίσεις, όμως οι μπότες είναι πάντα μια καλή αγορά, που πρέπει να κάνετε εγκαίρως. Αν και αποτελούν σταθερή αξία του φθινοπώρου και του χειμώνα, κάθε σεζόν οι τάσεις αλλάζουν και σας δίνουν ιδέες για το πώς ν’ ανανεώνετε το στιλ σας. Είτε ψηλές knee-high για τα midi και mini φορέματα είτε statement ankle μποτάκια για τα maxi, όποιο κι αν είναι το στιλ σας, αυτές είναι οι μπότες που μπορείτε να επιλέξετε ως βάση για ένα τέλειο φθινοπωρινό outfit.

Fashion Rules & Tips

H fashion stylist & consultant και ιδιοκτήτρια της boutique La Coquette, Στaυρούλα Μαρκοπούλoυ, µοιράζεται µαζί µας τις στιλιστικές προτάσεις του µήνα.

Over the knee

1-qFWXR.jpg

Είτε πρόκειται για αυτές που εφαρμόζουν σαν γάντι στο πόδι είτε για κάποιες με πιο φαρδιά φόρμα, τολμήστε ένα look με μπότες πάνω από το γόνατο, που θ’ αναβαθμίσουν ακόμη και την πιο basic εμφάνισή σας.

Wellingtons

2-Arhyt.jpg

Οι γνωστές γαλότσες μετατρέπονται σε statement, καθώς η θέση τους πλέον δεν είναι μόνο στην εξοχή, κι εκτός από τη λειτουργικότητά τους, είναι και από τις τάσεις που αξίζει να δοκιμάσετε.

Chelsea

2-n8FhZ.jpg

Ήδη από τον προηγούμενο χειμώνα, αυτό το παπούτσι, που είχε συνδυαστεί με το στιλ της δεκαετίας του ’90, φοριέται ακόμη και με girly φορέματα.

Cowboy

3-Jx5cV.jpg

Έχουν αγαπηθεί εδώ και αρκετές σεζόν οι cowboy boots και δε φαίνεται να φεύγουν σύντομα από τις τάσεις της μόδας. Πειραματιστείτε με μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο και μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο.




mark3.jpg

Για περισσότερα tips και συµβουλές, ακολουθήστε µας στο facebook La Coquette.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020