fbpixel

Search icon
Search
Τα καλύτερα podcasts που θα σας συντροφεύσουν στα καλοκαιρινά σας ταξίδια
TRAVEL

Τα καλύτερα podcasts που θα σας συντροφεύσουν στα καλοκαιρινά σας ταξίδια

Με τη θεματολογία τους να ποικίλει, τα podcasts θα γίνουν η καλύτερη παρέα για τις ταξιδιωτικές σας αποδράσεις


Τα podcast αποτελούν μία ιδανική συντροφιά για κάθε περίσταση, είτε βρίσκεστε στο σπίτι και προετοιμάζεστε για τις καθημερινές εξωτερικές σας υποχρεώσεις, είτε απολαμβάνετε να τα ακούτε κατά τη διάρκεια της απογευματινής σας βόλτας για περπάτημα, ακόμα και κατά τη διαδρομή σας προς τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις. Ταξίδια με αεροπλάνο, πλοίο ή ακόμα και roadtrips, η μεγάλη ποικιλία που υπάρχει στη θεματολογία των podcasts μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα και να αποδειχθεί ως η καλύτερη παρέα σας. Σίγουρα, δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη γενναιόδωρη ποσότητα σεροτονίνης που μας προσφέρει η μουσική, αλλά πατώντας play στο podcast της επιλογής σας θα έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα σας βοηθήσουν να μάθετε νέες πληροφορίες και να ενημερωθείτε για το είδος θεματολογίας που σας αφορά.

Αν είστε fan των podcasts, έχουμε συγκεντρώσει μερικά που αξίζει να προσθέσετε στην ταξιδιωτική σας playlist!

The Business of Fashion Podcast

mv5bzgu5owzmnzmtmgvhoc00ztq2lwjhzwetmdm4mdy3nzi3mjc0xkeyxkfqcgdeqxvymta3mzq4mtg0-v1.jpg

To "The Business of Fashion Podcast" έχει αποκτήσει παγκόσμια απήχηση ως βασικό καθημερινό βοήθημα για δημιουργούς, στελέχη και επιχειρηματίες της μόδας σε περισσότερες από 200 χώρες. Συχνά περιγράφεται ως "απαραίτητο", "υποχρεωτικό" και "εθισμός", και διαθέτει περισσότερα από 400 επεισόδια διάρκειας 40 λεπτών. Η θεματολογία του εκτείνεται στα νέα των brands και των μεγάλων fashion houses, ενώ διαθέτει εκλεκτούς καλεσμένους και διάφορες συζητήσεις γύρω από τα σημαντικά πρόσωπα που διαθέτει η σκηνή της μόδας, όπως ο Law Roach, ο Matthieu Blazy και ο Jonathan Andreson. Ακόμα, εστιάζει σε επιχειρηματικές κινήσεις και καινοτομίες που συμβαίνουν στην παγκόσμια σκηνή της μόδας, αποκαλύπτοντας μερικά insider's secrets.

Μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

TripFlakes, με τον Χάρη και τον Αργύρη

2619172-1618858571759-30d20785e0c33.jpg

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από οπουδήποτε βρίσκεστε, ΄τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακούσετε το Trip Flakes, ένα ταξιδιωτικό podcast, στο οποίο ο Χάρης και ο Αργύρης, μοιράζονται με το κοινό τους όλες τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες από διάφορα μέρη που έχουν επισκεφθεί. Συναρπαστικές ιστορίες για όλα τα γούστα ξετυλίγονται σε αυτό το ενδιαφέρον podcast, το οποίο διαθέτει περισσότερα από 50 επεισόδια. Οι εμπειρίες που εξιστορούν εκτείνονται σε πολλά μέρη της Ελλάδας, σε ηπειρωτικές περιοχές αλλά και στα νησιά, στις περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις, αλλά και σε πολλούς εξωτικούς προορισμούς, Στα plus της εκπομπής ότι οι δύο παρουσιαστές στο τέλος κάθε επεισοδίου προτείνουν και μια ταινία, σχετική με τα ταξίδια.

Μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

The Nordy Pod, Pete Nordstrom

ab6765630000ba8adbdf8ff99d71c7d3c8444ead.jpg

Ο Pete Nordstrom είναι ο οικοδεσπότης του The Nordy Pod, ενός νέου podcast που έρχεται από τον 6ο όροφο των κεντρικών γραφείων της Nordstrom στο Seattle της Washington. Εκτός από οικοδεσπότης αυτού του podcast, τυχαίνει να είναι και πρόεδρος της Nordstrom. Και μαζί με τον αδελφό του Erik, Διευθύνοντα Σύμβουλο, και τον ξάδελφό του Jamie, Πρόεδρο Καταστημάτων, είμαστε η τέταρτη γενιά διαχειριστών αυτής της επιχείρησης που ξεκίνησε το 1901. "Ένα πράγμα που βρήκα χρήσιμο για τη διοίκηση μιας εταιρείας και τη φιλοξενία ενός podcast είναι η σημασία της έντονης περιέργειας. Με τα χρόνια, έχω βρεθεί σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις με ανθρώπους που θαυμάζω πολύ. Αυτές οι σωρευτικές εμπειρίες έχουν πραγματικά εμπλουτίσει τη ζωή μου και με το The Nordy Pod, είμαι ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να μοιραστώ μαζί σας τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές μου εμπειρίες. Ελάτε λοιπόν μαζί μου σε ένα ταξίδι, καθώς θα σας πάω βαθιά σε μια επιχείρηση, στα παρασκήνια, για να ακούσετε από πρώτο χέρι τι ακριβώς κάνω στην καθημερινή μου δουλειά, με όλα τα ελαττώματα, με την ελπίδα να δημιουργήσω μια ανθρώπινη επαφή με κάθε επεισόδιο", λέει ο ίδιος για το podcast αυτό.

Μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

Μικροπράγματα, Άρης Δημοκίδης

1200x1200bb.jpg

Το podcast "Μικροπράγματα" του Άρη Δημοκίδη, αποτελεί ορισμένα ηχητικά ντοκιμαντέρ, όπως έχουν χαρακτηριστεί, τα οποία περιλαμβάνουν σκληρές αλήθειες και ορισμένες άβολες συζητήσεις για θέματα που απασχολούν τόσο τα ελληνικά δεδομένα, όσο και την επικαιρότητα παγκοσμίως. Ο ίδιος μοιράζεται τις σκέψεις του, καθώς αναλύει και διερευνά γεγονότα που απασχολούν τόσο τον ίδιο, όσο και το κοινό. Με περισσότερα από 200 επεισόδια και πάνω από 170 ώρες συνολικής ακρόασης, τα «Μικροπράγματα» είναι ένα από τα πιο δημοφιλή podcast στην Ελλάδα. 

Μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

Call her Daddy, Alex Cooper

ab6765630000ba8a8c249e0887e23b1eca053eb7.jpg

Πρόκειται για το podcast με τις περισσότερες ακροάσεις από γυναίκες. Το "Call Her Daddy" της Alex Cooper κυκλοφορεί από το 2018 και διαθέτει περισσότερα από 350 επεισόδια για ακρόαση. Η Cooper εκφράζεται ελεύθερα για τα θέματα και τους καλεσμένους της - θέτοντας τα καυτά ερωτήματα στα οποία θέλετε απαντήσεις. Έχουν υπάρξει γέλια, έχουν υπάρξει δάκρυα και σίγουρα θα υπάρξουν και πολλά ακόμη. Νέα επεισόδια του podcast εμφανίζονται κάθε Τετάρτη και Κυριακή και σίγουρα δεν πρέπει να τα χάσετε. Τόσο η Cooper, όσο και οι κορυφαίοι celebrities που παρουσιάζει ως καλεσμένους, μοιράζονται ανοιχτά τις σκέψεις και τις απόψεις τους για κάθε είδους ζήτημα που έχει προκύψει ως σήμερα στη ζωή τους.

Μπορείτε να το ακούσετε εδώ.